viktigt!

Lisa har lyckats tönta bort sitt eget minne, vilket innebär att hennes pinkod till mobilen har fallit i glömska. Och i natt, runt 03 när vi kommit hem från stan (med en hel del tequila i kroppen) skulle jag testa att stänga av mobilen för att sen se om jag mindes min kod... gjorde jag det????

Nä.

Detta innebär...ja, jag har koden hemma och är just nu i Halmstad. Jag känner mig helt naken utan den och det är jävligt jobbigt att inte kunna bli nådd eller nå någon (som tur är kan jag låna Emmas mobil) men ja ni fattar... (till mitt försvar kan jag säga att sen den lååånga tågresan så stod min mobilstatus på Endast Nödsamtal, vilket är lite jobbigt, för då kan man verkligen inte ringa nånstans, joo, jag testade...)


HALMSTAD ÄR UNDERBART! Jag vet inte när jag kommer hem. Smakprov från igår kommer här...


Jag och hallonpajen.


Sandra, Emma, jag och Albiana!


Rico och Erik.


Vems briljanta idé var detta??

Puss


hejrå!

Solen skiner för första gången sen... ja, länge tillbaka, känns det som. Kolla vad klockan är! NU tar jag mitt pick och pack (väskan är inte klarpackad än dock...något jag fasar inför) och drar till Halmstad några dagar. Jag behöver verkligen komma bort, och där finns ju mina allra bästa vänner, så bättre kombo kan jag inte tänka mig.

Jag ska med bussen om en timme, så egentligen har jag verkligen inte tid att sitta här och prata en massa strunt. 6 timmar tar det med tåg... ah, tur att jag har en massa Grey's Anatomy :)

Hoppas att det är lika fint väder på andra kusten!
PUSS

kläder och tvätt



Tvättdag. Jag hade i princip inga rena kläder kvar idag när jag gick ner till tvättstugan. Ett par mörkgrå utslitna mjukisar (som var svarta från början), en ljusgul t-shirt från Liseberg storlek 168 och ett par tofflor (för några rena underkläder hade jag inga kvar)...

Om man kan se någon fördel med att bara ha en massa smutstvätt...jo, jag kom faktiskt på en, för när dom kläderna som man i vanliga fall använder, är slut så tvingas man använda sånna kläder som man kanske glömt bort lite. Jag hittade till exempel en blommig klänning som jag köpt tidigare i vår (men efter att ha använt den en gång så trivdes jag inte alls i den....så jag ångrade mitt köp och har sen dess låtit bli att använda den...) och nu när jag inte hade så många alternativ på kläder så kändes den liksom given. Och jag tyckte faktikst att jag var snygg i den denna gång. Så den kommer användas flitigt i sommar!!!
Sen hittar man ju även en massa skit som man aldrig någonsinn kommer att ta på sig igen. Men guuud vilken tur att jag har semester nu då så att jag kan göra en garderobsrensning snart igen! hihi.

Semestertid

- Hej Lisa vad du är fin idag... och guuud vad du dansar bra!
- Tack ska du ha, men vet du va? Du är ful och äcklig så du kan dra?!
- Va, okej... jag ska inte tjata... men jag måste fråga...är du *piiip*

SOMMAR SOL OCH VI HAR KORT TAJT KJOL... och vi vill ha dig... Markoolio!

---

Okej, nu har jag lämnat bygget för 4 veckors semster!!!! Det känns märkligt, men samtidigt jävligt skönt! Redan på lördag så åker jag till Halmstad. Precis 20:50 ikväll så satte jag min budget, åh guud vad jag har fasat inför att inte klara den, vilket jag iofs gör varje månad. Jag sätter upp en massa spärrar som gör att jag inte klarar av det mentalt tillslut...ja, så sa min säljledare till mig, 20 minuter innan jag sålde det sista avtalet... nu kan jag semestra med gott samvete.

Jag vet inte när jag kommer att skriva igen. Antingen så tar jag sommarlov härifrån (stor riskt...not) eller så skriver jag på som bara den. Hur som helst, jag vet att Tessan håller ställningarna på jobbet när jag inte är där =)

Puss

pocketklubben!

Idag fick jag den roligaste posten på länge. Ett brev från pocketbyte. Typ som kedjebrev, fast man skickar böcker. Det jag ska göra är att jag ska välja en av de pocketböcker jag läst och sen skicka den till en preson (vars namn och adress jag har fått nedskrivet i brevet). Sen ska jag skicka ut 6 stycken nya inbjudningar. Om allt går som räknat, så ska man få tillbaka 36 böcker. DETTA MÅSTE JU TESTAS! Får jag  tillbaka 1 bok så blir jag glad. För egentligen så hatar jag kedjebrev... svarar aldrig. Men nu handlar det om böcker, vilket är kul, och hela grejen piggar liksom upp ens vardag lite.

Nu ska jag välja 6 vänner...svårt. Vilka läser mest? Hmm, Elin är ju given. 

Och på tal om böcker, jag läser fortfarande den där om självkänsla.

Pussipuss, en arbetsdag kvar till semestern, sen tack och hej leverpastej!

wiho!

På lördag åker jag (och fia eventuellt) till halmstad! Vi gör ingen roadtripp dit nästa vecka, som planerat, utan åker dit denna helg. JAG SAKNAR ALLA OCH LÄNGTAR DIT, jag vill bara skrika det till dom!

2 dagar kvar till semestern. Jag ska fan offra allt. JAG SKA ÄRLIGT GÖRA DET.

pussar till halmstad!

impuls

Jobbet idag ska vi inte ens tala om...

Jag pratade med Emma innan idag. Vi har inte talats vid på flera veckor... hon tyckte att jag skulle komma till halmstad denna helg (istället för nästa...?) och just nu känns det som om jag bara vill komma ifrån den här skiten. Jag vet inte vad det är men jag behöver verkligen komma bort några dagar...(veckor...månader!)

Ska kanske för en gångs skull inte fundera i evigehter utan göra nåt spontant istället.

PUSS

"jag vill inte tänka framåt, men är livrädd för att fastna här" (M. Horn)



Hej! En bild som kanske inte passar på facebook direkt... haha. Såhär ser jag ut, midsommardagen 2008 (innan alla festligheter började!)
Jag ska bara säga 3 saker ikväll.

1. Boken jag fick av pappa är helt otroligt bra. Den får en att fundera på hur man beter sig mot sig själv, hur man beter sig mot andra, samt hur andra beter sig mot andra. Det finns så tydliga mönster (speciellt på min arbetsplats -  som ibland kan kallas för vuxendagis). Hur människor, när de är osäkra, trycker ner andra för att kunna hävda sig själva. Det är väl egentligen ingen nyhet, att mobbare mobbar för att de i grund och botten är osäkra på sig själva...? Ibland behöver man bara bli lite påmind om det oxå... Boken jag talar om heter Självkänsla nu: din personliga coach visar hur. Jag har inte hunnit många kapitel, men jag är säker på att denna bok kommer att förändra mitt liv på något plan iaf. Thanx daddy!

2. Jag har (genom en kompis) upptäckt en artist, en brud som heter Melissa Horn. Hon gör en duett med Winnerbäck, och ja... det kan vara något av det bästa jag hört. Jag älskar redan nu hennes röst... och låtarna som hon lagt upp på sin hemsida är helt fantastiska. Besök gärna hennes hemsida (www.melissahorn.se) Inte ofta jag tipsar om en hemsida...

3. Nu är det bara 3 arbetsdagar kvar. Idag gav jag järnet. Jag och Fisnik (en ny kille) tävlade. Jag vann! 2 avtal (inget att skryta om egentligen) mot hans 1. Men det är lite orättvist med tanke på att jag jobbat ett år längre. Ny tävling imorn. Håll på mig! 11 avtal kvar till klarad budget, alltså 3,666 avtal. JAG MÅSTE OFFRA ALLT TROR JAG! Men förra månaden så löste det sig så jag borde inte vara orolig, bara jag kan frammana känslan av press så jobbar jag som bäst.

PUSS

midsommar

Ofta när man har för höga tankar om nåt så blir det gärna fel. Jag hade väldigt höga förhoppningar om den här helgen. Kanske för att midsommar är så jävla uppspeedat och en helg som alla pratar om - och planerar om i månader i förskott.
Jag blev inbjuden till Ingrid på midsommarafton, och efter ett och ett halvt glas rödvin fick jag sprängade huvudvärk. Jag åt, umgicks, tog en tablett och satt kvar ett tag, men det kändes meningslöst att sitta med sån huvudvärk, så jag tackade för mig och cyklade hem.

Parantes: Jag cyklar numera överallt.


Midsommardagen vaknade jag upp och det kändes som om jag hade haft en väääldigt blöt kväll... mådde inte speciellt bra, och började undra om det kött jag grillat kvällen tidigare var lite för bränt (precis som några kommenterade utan att jag brydde mig). För det kunde faktiskt inte bero på vinet... inte den här gången.

Vi begav oss iaf till Strand på kvällen och tillbringade säkert 2 timmar i kön in... helt sanslöst mycket folk. Träffade massa nytt och gammalt folk. Liz var det mest trevliga överraskningen, hon är hemma nu i en månad innan hon sticker till USA och Sydamerika i 4 månader...åh!

En utav tjejerna som vi åkte upp tillsammans med blev nedslagen mitt på dansgolvet. Där försvann oxå den mesta charmen med den kvällen eftersom vi fick snacka en del med vakterna, annan personal och slutligen springa ( i heels) till bussen. Jag hade varit duktig och tänkt ut att om jag ställer min cykel vid en busshållsplats så kan jag smidigt komma hem och slipper betala för taxi. Yeah, bussen stannade inte på dom vanliga ställena eftersom detta visst inte var en vanlig buss, så jag fick först gå i en kvart (25 minuter med heels) och sen cykla en kvart. Kalmar är bra stort en söndagsmorgon med lite vin i kroppen.

Idag har jag faktiskt inte bara slappat. Jag har cyklat till och från mamma. Det är väl en sammanlagd sträcka på 6 km iaf. Skönt, blev bjuden på mat. Sen har vi bara latat oss...läst och kollat på fotboll! Fick en midsommarpresent från pappa idag oxå, en bok. Jag ska läsa den, sen kommer det en recension (eftersom jag tyvärr läser så sällan så kan jag lika väl kommentera de få böcker jag läser). Kanske en liten inriktning här i min blogg...? 

När 4 arbetsdagar har passerat kommer detta att bli en semesterblogg! Inget jobbsnack på 4 veckor! Så skönt för alla parter. Som sagt, 4 dagar kvar. Jag ska ge järnet nu och sätta dom där sista avtalen för att klara min budget och sedan kunna ligga och pressa i solen med gott samvete.
Det blir gärna några rader mer än vad som är tanken från början. Överlag har ändå helgen varit till belåtenhet.

PUSS


miss-sommar-öde

I våras så hittade jag en underbart fantastiskt fin klänning på MQ. Ja, ni vet. Den var dyr, 699 kronor. Och av en ren slump så fick jag 20 procent i klubbrabatt. Så jag slog till! Det blav ju helt plötsligt inte så mycket pengar... Klänningen användes bara en gång innan Emmas student, för att den skulle vara så ny som möjligt när den STORA dagen infann sig. Jag bad mamma tvätta den innan, för att den skulle vara ren...

När jag tog på mig den så upplevde jag att den vara lite väl blek i färgerna. Och för en tjej som gillar starka färger, speciellt när det är rosa inblandat, började fundera över hur den såg ut när den var ny. Jag gick in med klänningen några dagar senare för att kolla och jämföra den med en inne i butiken. Ja, det var skillnad. Min var mycket blekare i färgerna. Och expediten sa att så kan det bli när man tvättar bomull (men kanske inte efter en tvätt!) Jag lämnade in den och hon lovade att höra av sig till mig när hon fått besked från Bondelid.

Efter en vecka av väntan ringer hon mig och jag skyndar in till butiken. De har inte godkänt en reklamation, men kan tänka sig att ge mig ett tillgodokvitto. Då ringer det en liten varningsklocka i mitt huvud från en hemkunkapslektion i 9:an, där solarie-Karin sa att man ska undvika tillgodokvitton allra lägst in i det sista. Tänk om butiken går i konkurs, då står du där med dina "låsta" pengar (kanske inte så stor risk med en sån stor kedja som MQ, men ändå...)

Helt plötligt får jag en snilleblixt. Jag använder mig av min lenaste röst och tittar på expediten med uppgivna ögon pch säger (nästan med gråten i halsen) att 699 kr är väldigt mycket pengar för mig och jag handlar knappt här inne, så jag skulle bli mycket tacksam om jag kunde få tillbaka pengarna (ja, de jag gett för klänningen med rabatt).

Hon funderar några sekunder sen så suckar hon...okej, säger hon sen, lite uppgiven. Men bara för att det är midsommar...och då är jag vääääääldigt snäll. När jag sträcker fram mitt kvitto samt legitimation och kontokort ser jag att det står på kvittot att jag har fått MEDLEMSBONUS (hur skulle jag annars lyckats få 20 procent rabatt...?!) Jag tänker att nu är det väl kört för mig...! Men icke, jag får pengarna kontant i handen och jag önskar expediten och hela världen glad midsommar när jag skuttar ut ur butiken.

Trots att världens finaste klänning inte längre är i mina ägor är jag rätt nöjd. Jag fick tillbaka pengarna, för jag hade rätt. Och nu kan jag bara ge MQ bra kritik för att de gav mig pengarna tillbaka. Jag tänker inte klaga på dom, aldrig någonsinn. Kanske var det så expediten resonerade sekunden innan hon gav mig pengarna. Jag vet inte. Jävligt trist att klänningen lämnades tillbaka dock, men skulle jag hitta den på rea i sommar så klipper jag nog till iaf :)

Dags att förbereda sig för en hejdundrade midsommarfest! Glad midsommar igen alla! 

puss
 


jakten på jordgubbar

Jag fick en uppgift av Ingrid tidigare idag. Vi ska nämligen ha knytis imorn på midsommarafton och min blev att ta med snacks och jordgubbar. Snacks löste jag snabbt eftersom jag vann ett paket salta pinnar på jobbet idag (och en tvål, i fall nån ville veta!) i vår fiskedamm (ibland kan man nästan tro att vi går på dagis). Men det här med att hitta jordgubbar var svårare. Hade tidigare idag läst en artikel på aftonbladet.se där man skrev att det kanske kommer att bli svårt att få tag på svenska jordgubbar till midsommar... "Ähh, det är bara nåt som dom skriver för att fylla upp lite tomrum"  tänkte jag. HAHA, jag fick cykla förbi 4 matbutiker innan jag fann vad jag sökte. Jag funderade nästan ett tag på att köpa frusna jorgubbar och låta dom tina. Men är det midsommar så ska man väl ändå ha svenska jordgubbar...? :)

Hoppas att midsommar blir lyckat. Jag ser iaf fram emot att vara ledig i 3 dagar, träffa vänner och festa. Jag ska ladda mina batterier för att orka ge allt de fyra sista arbetsdagarna.

puss

ps. bästa em-matchen hittills, mellan tyskland och portugal. wiho! ds.

de nya anfaller

Jag är inte så insatt i det här med fotboll. Men jag kan tycka att det är kul att kika ibland... och speciellt när Sverige (buhu) spelar. Så jag tittade på matceh ikväll... och suck... jag vet inte vad jag ska säga?! Inget bra spel alls! Sverige förtjänade faktiskt inte att gå vidare från sin grupp med det usla spel dom spelade idag. Ingen struktur alls!

Det har droppat in en hel bunt med nytt folk. Jag har precis lärt mig namnen på de 5 nya som kom förra veckan (och de är supertrevliga!) och så kommer det in en grupp till nu denna vecka. På sätt och vis är det skönt när det kommer in nytt folk - det livar upp stämningen, man får visa vad man går för och typ agera fadder. Så det finns inget negatvit alls med rookisar. Tills idag... När man är ny på en arbetsplats så brukar man ju vara lite tillbakadragen, lite tystlåten och låta de som "vet" få visa hur man gör/agerar i olika situationer - för att man sen ska kunna skapa sig en egen bild av det hela. Eller det är iaf den uppfattning som jag har levt med i ett år på Aditro... (ett år!) tills idag, då det kom fram en ny herre som skulle medlyssna på mig. Han verkade ignorant, nonchalant och allmänt stöddig. Sånna personer har jag verkligen svårt för. Jag sa klart och tydligt att om han har några frågor så är det bara att fråga, för det är ju det vi är till för - att svara på frågor... Anyway, han var ganska så tyst, sa knappt flaska och jag frågade honom lite senare om det inte fanns en enda pytteliten fråga som han satt och grunnade på. Nepp, inget alls, fick jag som svar. Jag tänkte inte så mycket mer på det. Men sen tog han ett nytt andetag och sa att det enda han ville få ut av att medlyssna med mig vad att få höra några riktigt bra säljsamtal. Vaddå att han har lagt ribban?! Gissa om jag kokade av ilska., med tanke på att min dag dittills varit sugig. Och när klockan är 18:30 och man inte sålt ett enda avtal så hjälper inte en sån kommentar. (Så säger man inte... och inte som NY) Han ska vara tacksam över att han får möjligheten att lyssna på mig! Givetvis så kom det bara en massa telefonsvarare och vägrare efter hans lilla söta kommentar. Sen var det kvällsrast. Jag beklagade mig över min knasiga medlyssnare för en kollega och han gav mig lite härlig feedback typ "Skit i honom, du vet ju att du är grym". Efter rasten så skulle denna herre fortsätta att medlyssna på mig, så det var bara att ta ett djupt andetag och göra sitt jobb. Jag ringde till en dam (född på 40-talet) som ägde en hårsalong och hade en privat lägenhet, jag snackade in mig och mitt förslag där...samtalet varade i över 45 minuter och vips så plingade jag in 2 avtal (samtidigt som grönis satt bredvid!) och på hans min att döma så tror jag han blev lite imponerad. Precis som om jag borde bry mig?!

Ibland är jag hård. Och jag får säkert äta upp det i efterhand oxå. Skit samma... jag har semester om 5 arbetsdagar!!!

(Totalt sålde jag 3 avtal idag, så ibland kanske man behöver en sån där jävlig kommentar för att man ska rycka upp sig och verkligen sälja... eller så är allt bara tillfälligheter..?)


puss, eller nåt.


när man har tråkigt, eller vill lära känna mig bättre?!

uppge din ålder:  tjugotvå
vad åt du till frukost? två mörka mackor och en kopp kaffe
hur  spenderar du sommaren? på palyan, tillsammans med vänner, i baren, på dansgolvet, hos släkt&vänner
vad  förfestar du på? just nu: öl
vem fick du senast  en komplimang av? min syster (att hon älskar mig!)
vad är riktigt  jävla töntigt? att tänka så mycket som jag gör
när  gjorde du senast bort dig? haha...jag gör bort mig ständigt
pinsamt  fylle-sms? har alkolås på min mobbe
knark? nepp
vem  hade du senast en dispyt med? jag bråkar sällan!
vad  handlade det om? ingenting
vart  köper du dina kläder? har inte köpt kläder på EVIGHETER...har haft lite andra utgifter...snyft
schysst film du  sett  nyligen? Underbara Älskade
riktigt opepp? framtiden just nu
byxor? tights
när är någon  söt? vid nyvaket tillstånd
har du raggat på internet? klart jag har, alla har det väl?!
hur bor du just  nu? i en fin liten etta några km utanför stan
trivs du med hur du  bor? både ja och nej
vilket är ditt livsmål? att få jobba på ELLE
har du använt någon hårprodukt idag? shampoo och några hårprodukter...1 ton hårspray oxå
hur många speglar finns i det rum du är i nu? ingen (bara en massa fönster)
var är du nu? på jobbet
har du bråkat med någon idag? nej, faktiskt inte
saknar du någon nu? JA
isåfall  vem? namnlös!
röker du? nej
dricker du alkohol? ja
tar du droger? nej
vad köpte du senast? hmm...glass!
har du åkt fast för snatteri  någon gång? nej, jag är en duktig flicka
när var du i en affär senast? det minns jag inte...snyft
anväder du icq  eller msn? msn
hur många  datorer finns i ditt hus? en
när  fick du senast en  present? när jag fyllde år?!
vad  drack du senast? kranvatten
vilket av wasa's knäckebröd  tycker du mest om? sport
vad har du för planer till  helgen? midsommar...FEST!
har du en hårborste i din väska? nej men en KAM
hur många  lampor har du i ditt rum? fyra som fungerar
varför  är alltid tak vita? har jag aldrig tänkt på
vill  du ha barn? ja...många!
hur skulle din bästa  vän beskriva  dig med ett ord? pratglad
vilken  färg har du på dina underkläder nu? svart
vad tycker  du om sex and the city? DEN BÄSTA SERIEN EVER!!!!
gillar du dokumentärer? ja, ibland, när jag är på humör
längtar du till  din nästa födelsedag? kan jag inte påstå
brukar folk säga  att du ser  äldre ut än du är? ja
har du rakat dina ben någon gång? ja
vilka  språk kan du  prata? svenska, engelska, tyska...nån fras på spanska/franska & teckenspråk
skulle  du kunna ha silikonbröst? nej
vilken  åldersgräns tycker du det ska vara på  systembolaget? 22
cigaretter då? 20
borde man få röka på  pubar? NEJ!
hur  ser din matta ut? beige..rosa...rosa...randig (har olika i olika rum ju)
vilken är din  favoritkaka? chokladboll
när fikade du senast? riktigt länge sedan
vilken  stad är din mamma från ursprungligen? Kalmar
har  du kvar dina barndomsskivor? ja
hur många hål har  du  i öronen? tre
vem pratade du med senast? en trevlig tjej som hette Jessica
vad  pratade ni om? elavtal...haha!
brukar du bada i sjöar om somrarna? badar inte så ofta numera
vad gör du just nu? svär över att jag är hungrig
vilken var din första festival? hultsfred  2006. vad mer kan jag säga?
är du blyg? ja det är jag (men jag låter det inte stoppa mig)
roligaste resa? bulgarien, lätt!
vilken tid gick du upp idag? gick upp runt 10... sovit dåligt i natt
när kräktes du  senast? oj. minns inte
vad  lyssnar du på just nu? i musikväg...mycket
har du sovit i  din egen säng inatt? ja
har någon annan  sovit i din  säng inatt? nej
har din pappa glasögon? ja
har  din mamma glasögon? ja
har du glasögon? ja
vad  sa du allra  senast, till vem & varför? "ja men då får du återgå till dina sjuka barn...tack hej"
vill du bo i sthlm, gbg eller malmö? vill nog testa att bo i alla
har du  sagt 'jag älskar dig' till någon  idag? nej, men jag har tänkt det
vad  såg du senast på tv? fotbollsmatchen mellan Tyskland-Österrike
vem fick du sms ifrån senast & vad stod  det? från lillasyster. det stod att hon var sjuk och älskar mig (hihi)
vem ringde dig senast? Laila på MQ
vem  ringde du  senast? nån Bosse
tycker du att det är jobbigt  att ringa till någon du  inte känner så väl? äh, sånt bryr jag mig inte om, med tanke på mitt jobb
har du  köpt någonting  idag, i så fall vad? inget. funderar dock på choklad tills ikväll (mensvärk)
hur svarar du i  telefonen? hej det är lisa
tycker bäst om varm eller kall oboy? kall
intressen? får jag säga scrapbooking?

puss


klar.



Fem fantastiskt festliga lediga dagar.

fix it!

För en gångs skull så har jag koll. Kontroll i mitt kaos. Trots all stress, jäkt och hysteri som pågår i mitt huvud (eller snarare i mammas) så är jag rätt lugn. Jag har Emmas present sågottsom klar. Det är faktiskt det viktigaste! Och jag måste säga att jag är nöjd. Bilder kommer när Emma har fått sin present (ingen förhandsvisning här inte...)

puss


my old gaals

Träffade Anna Alv, Anna Ax, Elin och Emma Andersén igår på mottagningen. Det var mycket trevligt. Vi ska gå ut på onsdag och dricka öl (EFTER ATT JAG HAR GRATTAT NÅGRA STUDENTER.) Emma har jag inte träffat sen studenten typ.

Och det här med studenten... shiiit, jag är helt mentalt slut redan. Spenderade all tid jag kunde innan jobbet  på stan idag, för att kolla på...ja...allt. Presenter, kläder, skor... jag vet inte vilken ände jag ska börja i. Men syrrans present är klar, så en grej kan jag iaf kryssa av på listan. Nu saknas bara Karin och Patriks present, en massa blommor och söta gossedjur.

Dagen går segt. Ska inte skriva nu. Har 3 avtal att få iväg.

puss

check!

Jag har hunnit med allt som jag listat upp att jag skulle hinna göra. Även diska!

Idag jobbar jag bara 4 timmar, sen ska jag och Elin hem till Anna Alv och gratta henne, färdigutbildad sjuksköterska! Duktig tjej!

Solen skiner, och jag har fått en del färg...inte konstigt med tanke på att jag låg från 11-16 igår =)

Jobbar 2 dagar kommande vecka, sen är det studentskivor så det ryker om det! Ska bli så skönt och somrigt och härligt att vara ledig 5 dagar!

puss

busy!

Idag är det jag och Kim som leder stället. Inte nog med att vi är bäst, vi är snyggast oxå! Kul att få lite mera ansvar, det är på tiden för mig nu faktiskt.

Har planerat lite inför helgen. Hur jag ska hinna med allt under 48 timmar är för mig ännu en gåta....
* handla mat med mamma inför Emmas student
* göra 60 stycken mini-pajer
* äta lunch med mamma och Emma på stan
* kolla på Emma i stadsparken i balklänning
* handla födelsedagspresent till Elin
* handla examenspresent till Anna Alv
* sola...?
* barnvakta lillebror
* fira födelsedagskalas med Elin och gänget
* grill-chill hemma hos Therese
*städa, diska och fixa lite hemma

Hinner jag allt?

Återstår att se.

PUSS


följden av en picknick

Jag fick gräsallergi. Och satt och nös som en tok i flera timmar. Detta bidrog till huvudvärk och okoncentration. Jag nollade. Det var faktiskt ett tag till. Men inget jag tänker lägga någon större vikt vid. Imorgon är en ny dag.
Ska pilla lite med det som är såå hemligt än så länge.

Två arbetsdagar kvar, och på torsdag så ska jag och Kim coacha i några timmar. Det känns gött!

puss o kram

picknick

Idag ska vi ha picknick med jobbet. För typ 3 månader sen så vann vi det. Och idag, äntligen, när solen skiner så ska vi mysa! Sol och plockmat... och jag får ta liiiite pasta om jag vill! =)
Ville bara säga detta...

puss


meeh!

Det är fel att sitta inne när solen skiner ute... och så kommer min sommar att se ut... NEJ för i juli har jag semester ju! :)
Och jag ska sola sola sooooooola. Jag får hålla den tanken färsk i huvudet hela juni månad. För nu känns allt lite tungt alltså. 4 avtal idag... som om någon bryr sig?

Och jag hörde en Madonna-låt igår, där jag lade just en rad på minnet: You'll wake up one day
But it'll be too late...
så känner jag just nu.

JAG HAR EN BIOBILJETT TILL PREMIÄREN AV SATC-MOVIE =)


pusspiss


sluta...!

Jag fick in det där 10:e avtalet =) Nu gäller det att hålla tummarna i 14 dagar så att man inte får in nåt ånger. 1 avtal ifrån att bli månadens säljare... fick jag nyss veta. Snacka om uppryckning från min sida.

Helgen har gått så snabbt. Sol, familj, mat (diet) och vänner. JAG HATAR ATT GÅ PÅ DIET!!! Mitt humör svänger som fan (jag blir sur så fort någon petar på mig och är inte alls lika ofta glad) och jag mår väl egentligen inte så bra av att käka såhär...men jag vill inte ge upp. Jag ska höra med Frida, min dietkompis, imorn om hon vill bryta. Känns bättre om vi gör det tillsammans.
 
Helgen kändes ovanligt kort denna gång. Jag har inte hunnit vila upp mig för fem öre. Och nu är det ny månad. Kaos. Ny budget. Jag är på noll igen. Det låter så jävla deppigt. Men så är det varje månad. Börja om från början. Ganska konstigt sätt att leva sitt liv.

Ny månad. Jag är på jobbet, (det är söndag och Patrik brukar alltid jobba...men nu har han slutat..snyft) och det känns ensamt här.

puss...

RSS 2.0