ingen rubrik

Jag vet fortfarande inte vad jag ska köpa för den där förbannade tusenlappen!
Kanske tycks det att jag klagar (vilket är min specialité) men jag vill ju verkligen göra nåt för pengarna, inte bara känna att oops, där var tusen kronor borta...

Min söta lilla syster tar ju snart studenten, det är inte många månader kvar. Jag funderar på om jag ska lägga pengarna på hennes present, för det är många som fyller år och ska firas i år.

Fast jag skulle ju unna mig själv någonting...

Jaa, nu kom jag på det! En ny vårjacka! Det var länge sen jag köpte det!

Okej, dagens mission är att hitta en vårjacka till mig!


puss

hej där!

Jag vill inte dra ut på det, vill inte hålla någon på sträckbänken längre. Jag klarade min budget! Och därmed föll en vädligt stor och psykisk sten ner från mig. Donk. Puh. Tack!
Nu vet jag ju att de kunder jag tecknde idag har 14 dagars ånger, så jag får väl vänta med att hurra tills mitten på mars. Men ändå. Ytterliggare en månad avklarad. Med nöd och näppe, som somliga säger.

Men, nu är det helg. Ledig 3 dagar och guud vad jag förtjänar varenda ledig sekund. Imorgon ska jag och Lotten spendera upp min vinst (sorry Fia, men jag kommer till dig iaf!) och sen bara softa på kvällen. Jag har ju inte sett Knocked up, och ingen vill se den med mig för alla har redan sett den...av nån konstig anledning... så kanske det blir en filmkväll där jag får välja alla filmtitlar helt själv. Eller...så åker jag till huset och hjälper till att riva kök..? hrm...svårt val!

Lördag och söndag kommer att gå i familjens tecken. Mat, spel och sällskap. Kanske drar ut en runda med Elin på lördag...vem vet?

Just det, har vaknat runt 08 två mornar i rad. Konstigt, med tanke på vilken somntuta jag är i vanliga fall. Har varken gått och lagt mig tidigare, eller sovit dåligt, men ändå har jag vaknat före väckarklockan...det är fan stort! :)

Nu ska jag spela lite Betapet (Alfapet över nätet) som har blivit min nya drog. Lärorikt.

puss

well baby, I've been here before

Som sagt, 1000 kronor. Alla blev så glada för min skull, förrutom Patrik som inte tyckte att jag förtjänade pengarna. Han borde ha fått dom själv eftersom han köper fler lotter än mig... In your ass, honey!

Jag har frågat lite folk vad dom tycker att jag ska göra med pengarna. Alla är överrens om att jag ska unna mig något. En hallspegel vill jag unna mig. Hittade en fin igår.

Var hos mormor idag och firade henne. Berättade om vinsten och vad jag hade tänkt att köpa, och då berättar hon att morfar hittat en spegel nere i källaren, som har stått där väldigt länge.
Nyfiken som jag är så sprang jag ner, mamma följde med. Spegeln var fantastiskt fin. Precis en sån jag vill ha. Lite second hand stuk, lovely!

Alltså har jag 1000 kronor kvar. Och jag tänker inte spara dom. Jag ska unna mig nåt. En resa till Fia i Växjö? :)
Kom att tänka på att man behöver ju inte köpa en sak för pengarna. En upplevelse är ju minst lika uppskattat, iaf från min sida.

Jobbade 10-19 idag vilket innebar att jag ställde klockan på 08. Vaknade givetvis ännu tidigare, så jag hann faktiskt städa av lägenheten innan jag gick till jobbet....guuud så ambitiöst av mig!

En dag kvar, sen helg. Jag har 4 avtal till min budget. Skulle det gå åt helvete så är det första gången på 9 månader, så då får det väl göra det då...

puss

jag köpte en trisslott

...idag på maxi. Och jag vann 1000 kronor! Woho!
Vaddå lycka?! :)

Jag vet inte vad jag ska unna mig för dom pengarna. Får fundera lite.

Förövrigt en väldigt bra dag. Hade ett bra samtal med "luften" idag. Det flöt på. No hard feelings. Vi bad båda om ursäkt för dåligt beteende. Ikväll har vi även snackat på msn...

Det kanske vänder nu.

Vad ska jag göra med tusen kronor?


puss


jag fick presenter

Så. Det var det som mitt inlägg ska handla om. Presenterna jag fick.
En toblereone, 3 liter vin och en parfym.
A touch of pink, Lacoste.
Så länge som jag gått och trånat efter den :)

Fick idag på jobbet höra att jag ser ut att vara 27 år.
Jag slutar aldrig att förvånas. Vet bara inte om jag ska ta det som en komplimang eller inte.

Sover i huset i natt. Nu är dom hemma igen :)

"Luften" kommer till jobbet imorn, tror jag. Vet att jag ska vara så jävla snygg bara.
Kommer han inte så kommer han inte. Men jag ska vara förberedd iaf.

puss

husvakt sista dagen

Jag har ett beroende. Ja, förrutom snacks, skräpmat och sex.
Serier.
Så fort jag börjar kolla på en serie så är jag ofta fast. Det är inte alltid jag tillåter mig att fastna, då syftar jag på Scrubs och Seinfeld (som jag nog aldrig sett ett helt avsnitt av). Men sen finns det ju en av mina favoritserier, Desperate Housewives. Och eftersom jag inte har haft femman på länge så har jag inte kunnat se den. Men internet är bättre hemma i huset så där går det att göra olagliga saker...så denna vecka har jag väl plöjt igenom 6-7 avsnitt. Bara sådär.
Och jag älskar det!

Igår så hängde jag mest med Charlotta. Vi hyrde film och degade. Hon är underbar den bruden!

Idag ja, jag och Patrik har varit på utflykt, till Kosta Outlet. Mycket uppskattat av oss båda. Massor av prylar och billigt som fan. Jag fyndade lite smågrejer, såklart.
Ikväll är det Melodifestival och taco som väntar. Och några rundor Alfapet.

Imorgon kommer familjen, kl 09. Det ska bli kul att träffa dom. Undrar om dom köpt nån liten present till husvakten? :)

puss

Husvakt dag 2,3,4 & 5

Jag har inte kunnat logga in på min blogg på några dagar. Därför samlar jag alla tankar här och nu på jobbet. Varning för novell...
  
Lördagskvällen var fantastiskt rolig! Vi kollade Melodifestivalen hemma hos Elin. Sen övertalade jag alla att vi skulle spela sällskapsspel. Och trots att N var med, som HATAR allt som heter spelplan, pjäser och frågesport lyckades jag få honom att medverka. Jag och Elin ägde i första spelet som handlade om hur lika man tänker. Vi har ju trots allt känt varandra sen vi var sju...! :) I andra spelet så skulle man beskriva ord med hjälp av synonymer och egna påhittade sätt. Jag och N var i samma lag och på något underligt vis så infann sig hans tävlingsinstinkt och vi kom på andra plats (men det var nääära att vi vann hela skiten för vi tänker visst ganska lika vi med...) Jag somnade halv fyra den natten.  

Jobb på söndagen och jag släpade mig verkligen upp ur vattensängen. Jag hade gärna legat kvar hela dagen, men jobb väntade. Jag gjorde mig iordning och körde(!!!!) dit. Det första jag möts av när jag glider in på min avdelning är att min ena säljledare utbrister: Men heeeeej Lisa. Vad kul att se deeeeej. Wow, tänkte jag. Snacka om härligt välkomnande. Nån minut senare så visade det sig att jag inte var schemalagd denna söndag, utan nästa. Jag hade två val. Antingen jobba söndag eller inte jobba söndag. Gissa hur jag gjorde? Jag behövde inte ens resonera med mig själv. En av mina kollegor tryckte på att jag skulle sitta på den där bra listan nu ju. Ha, mot en ledig söndag som jag inte ens planerat. Spontant så det bara skriker om det. Jag var alltså ledig. Besökte Elin en runda och vi var ute och gick. Solen sken så det var underbart! Sen att jag hade klänning på mig och att det blåste...jaja, sånt man får räkna med ibland...! Jag kom på att jag ville nog träffa N. Så jag ringde honom. Han svarade inte.
Panik!
En och en halv timme senare så ringde han tillbaka, för han hade sovit ut. Vi bestämde att vi skulle ses! Jag tror att jag var hemma hos honom i över 5 timmar. Han bjöd mig på vegetarisk mat. Vi satt och pratade länge. Allt är liksom så intressant på något vis. Sen hyrde vi en film och jag fick godis. Den där Chuck and Larry-filmen såg vi på. Den fick 8 hunk poäng (och vi har redan nåt internt...) Det är jättemysigt att umgås med honom. Vi har kul. Våra åsikter är väldigt skilda. Men det känns som om vi förstår varandra ändå...eller nåt.  
Nu vet jag inte vad som händer. Men åhh alltså. Jag vill ju träffa honom igen.  

En riktigt bra helg.  

Måndag och tisdag, inget speciellt. Mest jobb.  

Jag sover som en prinsessa i vattensängen. Kanske därför jag är på så bra humör idag..?
(OCH ATT JAG SÅLDE 8 AVTAL...WIIIHOOO)!

puss

husvakt dag 2

Allting är bara ett spel.

Jag lyssnade på ett radioprogram igår på P3, Mitt P3. Jag ska dra det i korta drag. Det handlade om hur män beter sig på krogen. Attraktion, raggningsrepliker, hur man inleder en konversation osv. De teorier och observationer som gjorts utgick på sätt och vis i från boken The Game (som jag förövrigt måste köpa). Jag kom in mitt i programmet så jag tänkte lyssna på det igen via Internet igen. 
Under programmets gång så väcktes det en hel del tankar i mitt huvud. Och om allting är ett spel så ska jag fan spela med alltså!

Jag måste berätta om vilken galen kväll det var igår.
Vi var hemma hos Lotten och drack lite för att sen gå ut. Hon och hennes musikkompisar, jag och Patrik. Herregud. Jag tror att vi båda kände oss lite som två outsiders. Dom kan spela och sjunga. Vi kan knäppa med fingrarna. I otakt...
Vi hängde på KM och The rock senare iaf. Lagom med folk, men knappt några som vi kände. Nog för att åldern var 18, men ändå...
Har jag berättat om han som bara skickade ett sms till mig?

En kille jag träffade ute för några veckor sedan betedde sig jävligt skumt. Han skickade ett sms till mig. Inget mer. Inget svar på det svaret jag skickade. Inget samtal. Vilket jävla pucko! Han kunde lika väl skitit i att skicka det där första och enda fjuttiga sms:et... jag vet inte vart han ville komma.
Jag träffade honom ute igår...  Och jag spelade. Guud vad jag spelade. Jag låtsades acceptera hans torftliga bortförklaringar till varför han bara skickade ett sms. Inte så många erfarenheter av tjejer, låg hemma och var sjuk, osäker...bla bla bla. Jag köpte inte hans usla bortförklaringar för 5 öre, men jag låtsades. Ja men då kanske det ska vara du och jag då, skrattade jag. Jag tror att han köpte det.
Får han för sig att skicka ett sms till mig i dagarna så är hämnden ljuv. Inte för att det är samma slags spel som The Game menar, men det är mitt spel. Och jag följer bara dom reglerna som jag själv satt upp.
Jag tror jag kan spela om jag anstränger mig.


"Oroa dig inte för vad andra tycker. De tänker förmodligen inte på dig. Alla är ändå upptagna med att tänka på sig själva." (Viktor som blev intervjuad i Mitt P3)


Melodifestivalskväll hos Elin väntar :)

puss


husvakt dag 1

Åkte ut till huset igår efter jobbet, helg!
Jag förstår inte hur varje helg kan vara så efterlängtad..? jaja... just a thought.

Sov i vattensängen inatt. Lotten sa igår till mig att det är såååå 80-tal... Klart hon har rätt, men det är sååå skönt att sova däri, så jag skäms inte...hihi

Idag ska jag göra en massa viktiga ärenden på stan, samt panta burkar och städa av min lägenhet, packa lite grejer och sen återvända till huset där jag har bestämt mig för att bo de närmsta 10 dagarna. JAG BEHÖVER JU KOMMA BORT.

Mormor bjöd mig nyss på fredagslunch, så det ska jag hinna med oxå, mysigt.

Kvällen är inte alls planerad, men det lutar åt utgång...

puss

en viktig dag

Jag sov ute hos mamma i huset inatt. Skulle säga hejdå till familjen som åker på skidsemester. Det är synd om mig som måste stanna hemma, men det är mitt eget val. Jag har inte dom pengarna som krävs.
Men jag ska vara hus- och bilvakt i 10 dagar. Det ser jag som lite semester, slippa bussen och ha ett helt hus till mitt förfogande. Så det blir väl en och annan roadtrip.

Sista dagen på jobbet innan helgen. Och idag ska jag klistra på mig det där leendet som jag saknade på jobbet igår. Ibland är det bara att bita ihop.

Satt och åt frukost med mamma tidigare. Vi pratade om det mesta, precis som mor och dotter brukar göra. Det viktigaste i hela samtalet var när jag berättade för mamma att jag nog eventuellt kanske funderat lite på att börja plugga igen...men inte före augusti.
Tanken har slagit mig några gånger, och jag tror att jag kanske är redo igen. Jag vet på ett ungefär hur jag vill ha det med val av program och liknande, men det är långt kvar. Det viktigaste är att jag känner ett litet sug. Då är man på rätt spår igen, som mamma sa.

Sminka mig och sen på med min mask, mitt fejkade leende. Sjukt nog så märker folk skillnad, för jag har aldrig varit bra på att sminka mig...nej, jag menar ju på att ljuga. Lisa kan inte ljuga. Det vet alla. Så masken känns behövlig, men samtidigt onödig. Det kommer lysa igenom, det är jag nästan säker på.

Men det är en ny dag idag, solen skiner och jag har egentligen inte alls tid med att sitta här. Min buss går alldeles för snart.

PUSS

det vänder...sakta men säkert

Jag har haft två motiga dagar på jobbet. Vem har kunnat missa det?!
Eftersom jag måste hitta en anledning till allt som sker så skyller jag på att jag varit borta länge från jobbet. Alltså: sjukdom.
Och listorna... (och för dom som inte jobbar på mitt jobb eller är insatt i vår verksamhet, så har vi olika kontakt-listor att ringa på). Jag har under flera månader suttit på en väldigt bra lista, en lista som få har suttit på, men som jag har presterat otroligt bra på. Alla har fått testa listan, men många klarar inte av den...och har därför gett upp. Men jag har gillat den listan väldigt bra. Och det har ju folk sakta börjat förstå. När vi som sitter på den listan presterar väldigt bra så vill ju fler ge listan en chans, till. Så nu har vi bytt system. Man får sitta på denna speciella lista en vecka varje månad. Det innebär 3 veckor på den lite svårare listan... och det är där jag befinner mig nu. Jag väntar ivrigt på att få återvända till den speciella listan, men jag måste samtidigt beta av min tid på den lite svårare listan.
Men idag så släppte det. Efter två dagar med 1 avtal vardera dag så fick jag idag iväg 4 avtal på den svåra listan. Jag kan knappt minnas när jag sålt så bra på den listan senast...
Kanske ytterliggare en anledning till min motgång har varit att jag just benämner listan som svår...? Alltså: inställning.
Jag har en ny inledning som jag känner fungerar bra. Imorgon ska jag sälja 4 avtal till. För det vänder för mig nu och jag måste hålla i den känslan.

puss

några tankar på jobbet...

Jag har gjort nåt storartat.
Jag har gett upp något för någon annan. Kalla det kärlek...
Kalla det vad fan du vill!
Jag vet inte ens om personen i fråga vet om vad jag gjort.
Eller om personen någonsinn kommer att märka någon skillnad.
För det är skillnad. Och jag märker skillnad.
Jag har gjort någonting för någon annan som denne kanske aldrig kommer att uppmärksamma.

Men jag kallar det kärlek.





Trots att man inte får blogga på jobbet så kan man ju få skriva ner sina tankar. Det gjorde jag. Skickade i ett mail till min andra mail och vips...

semester?

Jag behöver komma härifrån. Senast igår kväll när jag skulle somna så undrade jag is this it?  Vad händer nu?
Jag har fast jobb. Jag har en lägenhet. Jag trivs med livet.

Det sista stämmer inte. Jag vet inte vad jag ska ta mig till just nu. Ingenting är roligt. Jag saknar motivation till livet. Jag vill att det ska hända saker. Och det gör det inte... jobbet känns som om det bara rullar på, men att många har tappat gnistan (jag är en av dom) och min lägenhet är jag verkligen nöjd med...samtidigt som jag undrar, hur länge kommer jag att bo kvar i den? Är det värt att satsa och möblera i en lägenhet som jag kommer att flytta ifrån...?
Jag vill leva. Uppleva. Inte sitta på min rumpa i Kalmar. Även att jag vet att detta bara är tillf'älligt i mitt liv just nu, så undrar kan jag inte sluta drömma.
Jag behöver komma bort.

Jag har inte råd att åka på nån resa. Därför ska jag åtminstone byta bostad i en och en halv vecka, i samband med att jag är bilvakt. Bara för att byta miljö. Kanske det hjälper? Kanske jag kommer på andra tankar?

Pencillinet som jag äter gör mig trött och lessen.

Nu ska jag sova.


I En Annan Del Av Köping

Jag mår så bra när jag ser det programmet. Jag vet inte vad det är, men jag tror att det kallas livsglädje. När man lever för själva livet. Sånt beundrar jag otroligt. När man inte lägger nån vikt vid dom små problemen som dyker upp i vardagen. Sånt som en annan fäster sin uppmärksamhet vid alldeles för lång tid.

Trodde det skulle bli en bra dag. Egentligen så är ju inte allt svart eller vitt, men jag känner mig sån just nu, "antingen-eller-Lisa" . Antingen så är en dag bra, eller så är den dålig. Jag skulle ha träffat J ikväll, för vi har inte setts på evigheter. Men jag får inte tag på J...och J hör inte av sig till mig heller, så det gjorde mig lite besviken. Av någon konstig anledning så var det just det jag såg fram emot idag, att få träffa J. Och så blev det inte så och då blev min dag totalt sett en dålig dag. Jag ser saker och ting väldigt smalt just nu. En enda liten händelse kan få en hel dag förstörd för mig just nu. Jag går som på nålar. Jag har inget att se fram emot känns det som. Livsglädje. Saknas. 
Jag vill ha planer, mål, ambitioner att nå dessa mål, motivation, medvind och känna mig trygg. Livsglädje.

Men jag har lovat mig själv att nästa vecka ska bli en vecka som innehåller fler bra än dåliga dagar. Och om jag bara drömmer mig fram till nästa veckoslut så vet jag att jag kommer att vara bilvakt då. I en och en halv vecka ska jag passa mammas bil. Frihet! Bil mot buss. Bara där är ju utsikterna väldigt ljusa.

Nu ska jag se klart på Kalla Fötter. Sen ska jag sova.
Var på jobbet idag och är helt slut. Så jäkla förlegad jag kände mig efter nästan en vecka borta... så imorn gäller det att vara utvilad. Och snygg. För jag har fan många avtal att sälja till månadsslutet.

puss...


Big moment!

Idag när jag vaknade så var jag FEBERFRI! Men av ren vana så försökte jag känna om jag hade ont nånstans, vilket jag inte hade. Hoppade upp ur sängen....okej, jag reste mig sakta... och förflyttade mig till soffan för att kolla på ytterliggare några avsnitt Kalla Fötter, för att fördriva dagen, innan middagen till kvällen. 

Mamma ringde för att höra hur det var med mig idag och jag berättade stolt att jag var feberfri. Woho, lycka i andra änden, och kvällens middag var därmed säkrad. Mamma sa till mig att jag skulle ta det lugnt idag... och efter denna vecka är jag expert på att ta det lugnt, vilket jag kanske ska skriva med i mitt nästa CV? :)

Jag fortsatte att kolla på serien men insåg att jag behöver inte ligga på soffan bara för att jag ska ta det lugnt... Men mamma hade rådit mig att inte dammsuga lägenheten, så jag visste inte riktigt vad jag skulle göra...
Då såg jag min nya rosa sopskyffel stå och glänsa i ett hörn. Sopa och skyffla kanske är kul?! Och det är väl inte särskilt ansträngande?
Det var inte alls roligt...jobbigt, för skiten ville inte hamna i skyffeln och allt damm fastnade i sopborsten...som jag sen fick plocka bort för hand. Vad är då vitsen med en sopskyffel?!
Sak samma, det är en fin detalj i min lägenhet, som jag fick av Syster och Patrik, så jag är glad iaf.

Middagen hemma hos mamma blev väldigt lyckad. Alla var på gott humör, och med 3 lager smink för min del så kände jag mig som en helt ny människa. God mat och trevligt sällskap. Åt kanske inte lika mycket som jag brukar, men gott var det. Har ju mest levt på diverse soppor denna vecka...

Och med tanke på min diet som min sjukhet har medfört har jag även tappat nåt kilo. 2 kg tror jag. (Viktväktarna ligger på hyllan just nu...för dom som inte fattat det....) 
Öppnade min gamla garderob för jag och syster skulle kolla i gamla skolkataloger, när jag som av en händelse ser den röda kjolen. Den röda kjolen. Den röda kjolen som jag hade på mig när jag gick i tvåan på gymnasiet efter att jag precis haft körtelfeber. Min smalaste period. Någonsinn.
Jag kände att nu måste jag testa den! Jag drog på mig den röda kjolen och den passade perfekt. Som jag har kämpat för att komma i den...
Det kom faktiskt en glädjetår i denna stora stund och sen visade jag syster och mamma. De blev såklart glada de med. Den röda kjolen passar mig. Inte för att jag vet när jag ska använda den, men den passar mig och det där det som räknas. Den är jävligt snygg, men kort. Nästa gång vi går ut kanske...?
Egentligen vill jag bara hem till lägenheten och testa de vita byxorna som även de är sparade tills en vacker dag då jag kommer att komma i dom. Men i natt så sover jag hemma i mitt gamla flickrum och drömmer om den snyggaste röda kjol som någonsinn skapats, min kjol!

puss!


fortfarande sjuk

Jag var hos doktorn igår. Och jag fick penicillin och hostmedicin.
Hon som tog hand om mig där inne mummlade om influensa...halsfluss...vet inte riktigt...men du får samma behandling som om du vore sjuk.

JAG ÄR JU FÖR FAN SJUK, ANNARS HADE JAG VÄL INTE VARIT HÄR?!

Okej, jag sa aldrig så, för då hade jag nog inte fått nån hjälp alls...

Fjärde dagen jag är hemma. Jag har sett halvvägs in i säsong 4 på Kalla fötter (5 säsonger tot), jag har druckit litervis med saft- och nyponsoppa och käkat glass. Och druckit vatten.Nu är det inte så jävla roligt längre.

Jag vill träffa folk! Men folk vill inte träffa mig...konstigt. Mamma och dom åker ju snart så jag vill inte smitta ner dom såklart, men hallå?! finns det ingen som vill träffa mig en liten stund...nä, för jag har feber och hostar snart upp mina inälvor. Jag hoppas jag är feberfri tills imorn iaf, för då ska vi fira mamma. Hon fyller nolla och det blir middag för familjen. (Sen planerar hon för öppet hus längre fram i vår.)
Jag kanske kan orka sitta med under förrätten...
Servitören: Vad önskas till förrätt?
Jag: Soppa
S: Vad för slags soppa...? Vi har ostsoppa, svampsoppa, broccollisoppa....
L: Nyponsoppa...tack.

Men med 2 panodil och en ibumetin (den som kom på den konstallationen är ett geni!) så överlever jag nog middagen. Klarar jag av att blogga i mitt tillstånd så...Sen förbereder jag mig att gå till jobbet på söndag. Puh. Om rösten vill.

Måste tacka mormor och morfar som ständigt ställer upp på mig! Igår skjutsade dom mig till doktorn, för jag kunde knappt gå. Tack!

Nu ska jag kolla klart på säsong 4 av Kalla Fötter.
Kvällen lär bli ensam och jag får väl tvinga mig till att kolla på lite Let´s Dance eller nåt annat hemskt underhållningsprogram....


sjuk

Jag började ju på Aditro i juni. Sen min första dag där så har jag inte varit sjuk en gång. Det är ju givetvis inte nåt jag har hoppats på att bli heller...men jag har känt mig stolt över att stå pall i 8 månader. Men i måndags kom smällen...
Jag hade ju som sagt ingen röst när jag klev in där i måndags. Jag satt med "pappersarbete" till kl 18 och sen orkade jag inte. På bussen hem så skakade jag.
Feber och svett hela natten.
Massa tabletter. Honungsvatten. Nyponsoppa. Glass.
Host. Halsont. Snorig. Varm. Hes.

Imorgon ska jag till doktorn. Hoppas på hostmedicin. Och att dom tar bort mina mandlar.
Nu yrar jag nog av febern tror jag..

Jag har sett halva boxen av Kalla Fötter iaf. Och en massa skit på Barnkanalen.
Jag har ont i kroppen, så mkt har jag legat ner.

INFLYTTNINGSFESTEN

Jag kan ju börja med att säga att helgen har varit kanon! Så bra som jag hoppats och ännu lite bättre!

Halmstadgänget kom på fredagen och det var så kul att äntligen få träffa dom. Sandra har jag inte sett sen i början på juni! Alla var sig lika och det kändes inte alls konstigt...klart man saknar skolan lite när man hör dom diskutera c-uppsats och slutbetyg...men nä, jag ångrar ingenting.

Lördagen var mysig. Vi fikade, gick en sväng på stan och jag visade dom slottet. Kalmar Slott liksom...wow! (Jag har väl varit där på minst 10 studiebesök under min skoltid...)

Inflyttningsfesten...ja, det kom precis så många som jag hade räknat med och vi lyckades faktiskt bra med allt. Inga klagomål, inget som gick sönder och inga spyor (!!!!) Jackorna låg i högar ute i hallen, och skorna var utspridda lite överallt, Men vi fick plats allihopa och jag upplevde det som att alla hade det trevligt.
Vidare in till Ernesto som hade halva priset i baren... jag sammnfattar kvällen som lyckad! :)

Nu till det tråkiga...min röst. Har ju under veckan gått och tampats med en förkylning. Och idag när jag vaknade så var väl iofs förkylningen borta, men borta var oxå min röst. Så nu kan jag inte prata, jag typ...väser. Pratade med Emle i eftermiddags och hon gav mig talförbud. Så under kvällen har jag konverserat med min syster och Patrik via ett block. Hoppas verkligen att det är bättre imorn. Annars blir det jobbigt...man måste ju kunna prata för att sälja elavtal liksom.

Syster fick prata in ett röstmeddelande på min mobil, för jag kan inte svara i min telefon...så vill ni mig nåt så skicka ett sms...annars kan jag inte svara.

Tack alla för en kanonhelg och dom fina inflyttningspresenterna!

puss

ps. "Luften" dök aldrig upp i lördags. Och det var bäst så. Jag förstår inte ens varför jag ägnar honom så mycket tid här. Slut med det. ds.


nu gäller det!

Jag hann färga mitt hår imorse. För morfar hämtade mig och skjutsade in mig till jobbet (så jag sparade lite tid där). Var förövrigt jävligt trött idag på jobbet. Fortfarande halvsjuk och alla hostar runt omkring.

Jag är i centrum och det älskar jag! På jobbet pratar nästan alla om min kommande fest (nästan lika mkt som jag skriver om den här...)
Jag är så sjukt förväntansfull. Nervös. Katastrof. HAR JAG BJUDIT FÖR MÅNGA?

Sitter och söker recept till en väkomstbål. Det är inte lätt minsann. Helst vill jag att den ska vara rosa...går det att ordna?

Förövrigt är det ordning i kaoset. Imorgon kommer det att bli andra bullar. Jag kommer inte att ha en tyst minut eller en ledig sekund. Jag ska storhandla med mormor & morfar (som är mina änglar), hämta en madrass och en säng, städa lägenheten (och röja bort saker som jag inte vill ha framme på lördag), fixa en bålskål och lite annat smått och gott.

Så, över till sängen. Hoppas jag kan sova bättre inatt! Suck.

RSS 2.0