Två små funderingar

Har ännu inte somnat. Jag vill att någon ska läsa en godnattsaga för mig, precis som när jag var ett barn...
Okej, jag ska inte överdriva.
Sitter och snorar som bara den. Dricker mitt halvkalla honungsvatten och läser andras bloggar. Varför skriver inte jag lika intressanta inlägg som alla andra?
Jag vill förmedla så mycket. Mina tankar. Min vardag. Mitt liv.
Men just nu är inte mitt liv så spännande, så därför blir inte inläggen så roliga.
Låter det som en vettig teori?

Inte konstigt att jag inte kan somna med denna otroligt aktuella fråga som snurrar i mitt huvud.

ps. "Luften" är sedan tidigare bjuden på min tillställning på lördag och jag kan inte sluta att undra om han kommer våga dyka upp och då syftar jag alltså på det där som jag sms:at honom om att han är ett sort jävla as och hoppas att han är medveten om det ifall det har påverkat hans självkänsla eller om han kommer att dyka upp bara för att det är så oväntat.
Jag vet ju hur jag vill att utfallet ska bli. ds


snoris

Det är synd om mig.

När jag tänker tillbaka på de senaste veckorna så har det varit synd om mig ganska många gånger. Även idag har det varit en sån dag, när det är motigt för lilla lisa.

Jag försov mig från tvättiden, tänkte att om jag ät utvilad så slipper jag sjukanmäla mig på jobbet. När klockan för sjuttiofemte gången ringde och den var 10:45 (jag måste gå till bussen 11:15 för att hinna) så låg jag länge och kände med handen på kroppen (nej inte så...haha). Varm på halsen? Nej. Varm om magen. Nej. Men jag kanske har lite feber i benen... Nä. Det var bara att stiga upp. Mycket smink och en elchock-delux-frissyr fick mig att känna mig lite mindre...sjuk.

På jobbet är var och varannan sjuk just nu. Det är nåt som går. Han som ska behandlas som luft var även sjuk idag. Skönt på så vis att jag slapp blickar och obestämda möten, men ändå...synd.
Med en massa alvedon och honungsvatten klarade jag av dagen, bättre än förväntat. Sålde 4 avtal.

När jag var innanför dörren till min lägenhet så möttes jag av...tvätthögar. Överallt. Sånt som egentligen skulle varit rent och instoppat i mina garderober, men nä, nu låg det utslängt över hela golvet. (Det blir till att handtvätta det viktiga plaggen).
Trött efter en snorig och hostig dag på jobbet slängde jag av mig mina kläder (som bildade ytterliggare en hög) på golvet, tvättade och borstade för att sen slänga mig i sängen. Om jag somnar redan vid 22:30 så kan jag gå upp tidigt imorn och färga mitt hår, tänkte jag och kände mig klipsk över denna otroliga tanke.
Jag lade mig i sängen och....
somnde inte. När klockan var 01 och jag hade testat att sova på mage, rygg, högersidan, vänstersidan och med 2 kunnar på höjden bestämde jag mig för att göra nån nytta istället för att vända och vrida på mig själv tills jag blir gaaaalen. Sortera tillbaka all tvätt till tvättkorgen?
Haha, knappast.

Det fick bli ett litet natt-inlägg istället. Och en kopp honungsvatten...
Om mindre än 2 dagar kommer mina vänner från Halmstad. Ja, jag tjatar som fan om det, men jag saknar dom så mycket. Inflyttningsfesten är planerad in i minsta detalj, i mitt huvud iaf. Kommer bli bra. Kommer bli många. Kommer bli trångt.
Kommer bli kul!

Skrev en lapp idag som jag ska sätta upp i min trappuppgång imorn:
Hej grannar. På lördag så ska jag ha inflyttningsfest. Eftersom ljudnivån brukar stiga när man är ett större sällskap hoppas jag därför att om någon av er störs, att ni knackar på eller slår en pling. Annars är ni jättevälkomna att komma och smaka på välkomstbålen.

Undrar om någon kommer?

Åter till honungsvattnet.

vaddå luft liksom...?

Jag hade bestämt mig. Han är luft. Inte värd att ens titta åt hans håll. Gå förbi utan att märka av honom.
Hela dagen igår så var han luft. Idag var han oxå luft... tills....
jag skulle gå och fylla på min vattenflaska på en toa...och vem står där? joho da... in front of me. Det går liksom inte att vända om. Vi hejar och han frågar hur det har gått för mig idag samt hur jag mår.
Helt plötsligt är han inte luft längre...
Luft är nödvändigt för att jag ska kunna leva. 
Jag försöker påminna mig om hur ful och äcklig den där bruden är som han var med i lördags (trots att han sa till mig att han inte ville ha henne, utan...mig). Men hur äcklad jag än blir så mår jag bättre av att kunna prata med honom än att låtsas att han inte existerar. Det kanske låter helt knäppt...?

2 dagar kvar att jobba bara så jag ska nog kunna härda ut i min tysthet. Bara prata när jag blir tilltalad och inte sväva ut. Kort och konsist. Bestämd. Ingen ögonkontakt. Luft.

Jag har för övrigt gjort en massa listor nu. En tvättlista tills imorn så att jag hinner köra alla maskiner... men även en massa saker som jag göra innan inflyttningsfesten... shit, jag har räknat på hur många som kommer, det verkar bli närmre 30 pers! Vi får helt enkelt sitta på golvet och umgås. Det är jättekul att så många kommer!
Jag har kommit på en lösning på jack-problemet (eller egentligen så var det syster). Alla jackorna får ligga i badkaret, är inte det smart?! Där tar dom ingen plats alls... Shit, ibland alltså.

fokus

Jag har skrivit två inlägg som jag bara kastat. Inget av dom är bra. Inget av inläggen kan beskriva hur jag mår just nu.

Det kommer bli en tuff vecka. Men på fredag kommer halmstadgänget och på lördag är det inflyttnigsfest hos moi.
Jag har faktiskt viktigare saker att tänka på än hur besviken, ledsen, förbannad och sårad jag har blivit i helgen.

Jag måste verkligen sova nu. För jag ska vara snyggare än någonsinn på jobbet hela veckan!

puss

it's poetry my dear

Det var länge sen jag skrev dikter. Jag läste häromdagen en dikt som jag skrivit, till min dåvarande pojkvän... den hette "du får mig" och när jag läste den så började jag nästan gråta. Tänk att man kan ge en människa så mycket kärlek, att man ger bort hela sig själv, så som jag gjorde....

Och det finns en kille som är lite mer speciell än andra. Men jag har lovat mig själv att inte falla denna gång. Jag försöker hålla mig iskall...

3 dagars ledighet. Precis vad jag behöver! Jag ska bara rå om mig själv imorgon, gå på stan, ta en fika, köpa en bok, mysa, hyra film och slappa på kvällen. Jag behöver vara ensam. Jag tror att jobbet kommer ta kål på mig annars...
På lördag blir det feeest! 25-årskalas hos en kollega, och det lär bli vilt! Jag är lika sugen på att klä upp mig, träffa folk och dricka goda drinkar som jag är på att bara vara själv en kväll. Splittrat, men efter en helkväll framför tv:n så tror jag att jag behöver ett dansgolv.
Söndag är ännu oplanerad. Den dagen ska vara helt tom. En långpromenad om det är fint väder...? Kanske en bio på kvällen?

"...va hos mig. värm mig. äg mig. älska mig"

tråkigt inlägg bara

En dag som inte behöver skrivas till historien.
Ingenting har gått min väg. Och nu ska jag fan klaga!
Jobbet var sådär kul idag. Jag sålde 2 avtal, wow. Inte! Försöker vara på gott humör men det går inte alltid... när jag dessutom fick en så jävla sur kommentar idag på jobbet... vill inte namnge någon men jag sitter i köket med person A och B. Person A går för att hämta ett äpple och ropar sen "haha, har du, B, tagit alla äpplena, du som va äppelplockare innan du började här!". Person B bara fnyser. Då säger jag (som tog person B:s sida, typsikt att jag alltid ska lägga mig i...) "och vad var det som var så roligt med det A?" Då tittar A på mig med stora iskalla ögon "jag pratade inte med dig Lisa". Sen går jag där ifrån. Jag har inte pratat med person A sen dess.
Jag och syrran bråkar. Vi har inte pratat i telefon sen i fredags... och jag tänker inte ringa henne. Jag har nog ringt, men hon svarar inte. När hon är mogen nog att ringa upp mig, då ska vi prata.
Kom nyss hem, lagade mat och den smakar skit. Jag lagade dubbelt för att ha en matlåda imorn, men nu vetifan om jag ska ta med mig den. Kul att hela dagen veta att man ska äta en äcklig matlåda...!
Viktväktarna suger. Jag vet inte om jag pallar att gå där. Jag orkar inte med allt mentalt. Jag kanske ska inse att jag ser ut såhär och vara nöjd med det? Istället för att försöka uppnå nåt som jag inte klarar av. Jag ska inte väga mig imorn. Jag måste fundera.

Tur att jag har micro och popcorn hemma. Nu ska jag kolla på Kalla Fötter.

bye....


vecka 2: - 0,3 kg

Jag vägde mig i torsdags. Jag hade gått ned 3 hg. 300 gram. Typ en stor godispåse, eller en chipspåse. Jag vet inte. Tappade lite suget efter den vägningen... sålde dessutom bara 1 avtal i torsdags, så det var en dag jag gärna stryker.

Helgen har däremot varit kanon! I fredags så var jag och mamma och fikade. Det var mysigt, vi satt på hamncafét och bara pratade. Men innan dess så hände nåt roligt som jag måste berätta om.
Hon hämtade upp mig vid 11 och sa i bilen att hon ville svänga förbi och kolla på en micro. Visst, tänkte jag för jag vet ju att dom håller på att göra om i köket. Jag frågar mamma om jag får vänta i bilen, men då sa hon att hon ville ha smakråd. Så jag följde med in. Det var en vit fin micro (men i min tanke så undrade jag om den inte var lite för tunn för ett nytt stort familjekök. Så jag sa att den har ju ingen display mamma, du som brukar vilja ställa klockan på morgonen...? Då svarade mamma att det gör inget för den är ju till dig! Jag blev jätteglad. Väldigt förvånad. Extremt lurad. Jag har ju aldrig ägt nån micro innan...men nu har jag en, hihi! Borde fan fira ikväll med popcorn!

På fredagkvällen var jag johan och juan ute. En riktigt rolig kväll. Palace 18. Halva priset i baren. Och så kände jag mig snyggare än på väldigt länge! :)



Lördag var en lugn dag. Jag "putsade" till min frissyr inne på Frank. Bästa klippstället i hela Kalmar. Antagligen det dyraster oxå... men putsningen ingick från min senaste klippning, vilket kom som en trevlig överraskning!
På kvällen åt jag taco tillsammans med Ebba och Putte. Vi spelade spel och det var en mkt trevlig kväll.

Idag har jag jobbat. Patrik har varit väldigt pepp på att jobba idag. Han har längtat sen sist han jobbade, för att han har sålt massa avtal flera dagar i sträck. Klart man är pepp då. Själv så har jag sålt 5,5,2,1...och idag då. Veckan började bra, men sen på torsdagen så tappade jag allt. Så idag var jag inte alls sugen på att jobba. Men när jag väl var på jobbet så gick det av bara farten, 6 avtal. Har snittat  3,8 avtal per dag. Jag ska ligga på 2,8. Jag fattar inte! :)

Har precis badat, ätit och plockat lite i lägenheten. Nu längtar jag bara till lönen och 25-årsfesten på lördag. Undrar hur veckan kommer att bli?

puss

Vecka 1: - 2,4 kg

Jag vägde mig i torsdags. Och vågen visade bra, väldigt bra. Det går ju nedåt! :)
Nu är det snart dags för nästa vägning, och jag är redan nervös...gaah!

Sedan jag skrev sist så har jag mest hängt med Elin, Linus och Nick. Vi har kollat på film, spelat tv-spel och ätit vindruvor. Jag gillar dom skarpt!

Jag har ju jobbat en del oxå. Fick iväg 5 avtal både idag och igår. Vann en bricka igår som jag gav Nick i inflyttningspresent, jag tror han blev glad :)
Fick inget pris idag för prisskåpet var tomt. Men i söndags så vann jag en biobiljett :)

Jag har nu officiellt bytt plats! Sitter på ett helt annat ställe i vå cell, för det var lite ensamt på min gamla. De håller på att bygga om så det var inte så kul att sitta mitt bland byggarbetarna (nej dom var inte snygga, har kollat...) så jag tog mitt pick och pack :) Trivs kanon på den nya platsen, mitt i gröten.

Min mobiltelefon är störd. ALDRIG MER LG! Nu har jag lämnat in den på lagning igen, för igår ville den inte längre. Så nu har jag fått en ny lånemobil, vilket innebär att alla nummer är poff borta igen. SÅ JÄVLA SURT! Men den som jag fick låna den här gången var söööt, en vit liten Sony Ericsson-sak... kommer behålla den och inte lämna tillbaka den till 3... mouhaha!

Nu ska jag sova, för jag är trött. Har sovit dåligt några nätter nu så jag måste ta igen lite...

Och ja just det... vill välkomna alla nya läsare som hittat hit, men speciellt pappi. Han är så fruktansvärt nyfiken. Så nyfiken att han till och med måste berätta för mig att han läser. Det är skumt det där. Så från och med nu kommer min blogg bli mer detaljrik än någonsinn, allt för att stilla min pappas nyfikenhet (och förhoppningsvis skrämma bort honom, hihi)

puss

ajdå

Skrev ett långt inlägg innan. Det försvann. Men så är det med blogg.se ibland. Inget att bli sur över.
Jag håller på att brottas med IKEAS vägghylla LACK, skivplugg, gipsvägg, borrmaskin och skruvmejslar så jag skriver lite senare.

första dagen var en katastrof

Rakt igenom en pissdag.

Det var kul att träffa alla! Men det  var nog det enda som var bra.

Jag var hungrig konstant trots att jag tryckte i mig riskakor, keso och fruktsallad på rasterna. Och det känns inte som om jag har gått ned ens ett gram. Jag känner mig nästan större än innan...

Men det värsta, mina ögon. De har svidit hela dagen. Och det kan bero på att jag är ovan vid dataljuset, dåligt med sömn i natt eller att jag har fått nåt synfel. Givetvis hade jag glömt mina bågar hemma. Så jag vet inte vad det berodde på. Men nu har jag oxå ont i ögonen...när jag sitter hemma.

Och just det. Jag köpte dom dära pluggen eller skruv eller vad det nu är, på Maxi. Så sen fick jag vänta på bussen jättelänge efter och då blev jag ännu mer trött och tjurig och grinig.
Jag vet inte ens om det är rätt, för jag hittar inte dom gamla så jag kan inte jämföra.

Asså, nu går jag och lägger mig.
Ska bara äta en viktväktarkorv först.

hej då eller nåt jävla pissdag.

ps. jag sålde avtalet kl 21:07 ikväll. jag nollade iaf inte... ds.

söndag med betoning på stort S

Sovmorgon. Softa. Slappa.
Sen kom jag inte på fler S...haha.

Är tillbaka i lägenheten och skulle precis börja borra i väggen för att sätta upp 2 hyllor. Jaha, då har jag inte sånna skruvar som jag måste ha. Typiskt! Nu lär det dröja typ ytterliggare en vecka eller två innan hyllorna kommer på plats. Satan!

Läste tidigare idag i Elle och hittade en väldigt intressant artikel. Kortfattat så handlade den om en tjej som valde att under ett år inte shoppa. Shoppingstopp. Köp vad du vill så länge du konsumerar på naturens villkor.
Och jag bara kände att jag var tvungen att kommentera detta. Redan när jag satt och läste artikeln så kom jag på mig själv med att tänka hm det här ska jag blogga om i eftermiddag. Så blev det.
För en person som mig, som alltid köper ett nytt spännande nagellack eller en ny tidning så fort den är ute i butik känns detta leverne helt omöjligt. Hur ska jag kunna motstå att köpa det där underbara rosa nagellacket som heter Los Angeles och matchar perfekt till min nyårsklänning?

Inget är deffinitivt än. Men jag funderar starkt på att testa detta. Tänk vilken bedrift att bara spara alla pengar som man kunde ha shoppat upp på en massa onödigt roligt skit. Och min tanke är faktiskt att kunna lägga undan alla dessa pengar och sen unna mig något när jag är klar med Viktväktarna. Då behöver jag belöna mig själv (allt knyter visst an till viktväktarna nu).
Det viktigaste är ändå att man lär sig att styra upp situationer och behöver inte längre köpa sig lycklig när det är tufft på jobbet eller hemma.
Tjejen som inte shoppade under ett år sparade så pass mycket pengar att hon kunde åka till New York. Och dit har jag alltid velat åka.
Varför inte?

Denna tanke får sjunka in under kvällen. Emma och Patrik kommer snart hit och vi ska laga nyttig points-low mat och sen spela sällskapsspel hela kvällen.
Imorgon är det jobb igen. Och jag längtar tillbaka!

Städdax.


sista lediga dagen

Imorgon SÖNDAG är det slöhet som ska hägra. Jag ska inte göra nåt annat än att ta det luuugnt (för det har jag ju inte gjort resten av min semester...host host!) och vila upp mig inför jobbet.
Är förvörigt jävligt pepp på att komma tillbaka. Nytt på lite olika håll vilket gör att det kommer bli spännande. Ska rekomendera Elin oxå. Hon är arbetslös efter sista februari den stackarn...så jag ska göra allt i min makt för att få henne till Aditro! :) 

Ikväll har jag och Elin dippat gurk-, selleri-, och morotsstavar. Jättegott (KAN MAN JU FÖRSÖKA INBILLA SIG IAF...) och jättenyttigt!

PS. Jätteviktigt, jag har lärt känna en person till: Patrik! Jag glömde att nämna hans namn och fick lite pikar för det. Ska helgradera mig och säga att jag har lärt känna en massa nytt och roligt folk under 2007- ingen nämn och ingen glömd. DS.

puss

dagens vaddå?!

En romersk båge är 3,5 points.

Om jag äter 6,3 stycken så har jag fått i mig mitt dagsbehov av points.
Är jag mätt och belåten då?
Nä.
Så jävla sjukt.

En ynka pytteliten chokladbit som man nästan knappt ser.

en dröm eller?!

Jag drömde att jag hade fått tvillingar, och jag lovar, dom va inte större än min hand. En tjej och en kille. Pappan var okänd.... Men mitt i allt så dyker mitt ex upp och hjälper mig att ta hand om båda bebisarna. Vi sitter med bebisarna i varsitt knä och helt plötsligt går det förbi en snygg hårdrockare(?) Jag vänder mig mot exet och säger att han var ju heeet. Exet viskar att om jag tänder på hårdrockare så kan han ändra stil (han är punkare). Han säger till mig att han aldrig slutat älska mig. Och att han vill hjälpa mig att ta hand om tvillingarna som inte ens är hans...

Och jag känner doften av honom när jag vaknar, precis som om någon har sprutat in hans parfym på min kudde Eller att han varit på besök medan jag sovit.

Denna doft. Denna kille. Denna dröm.
Jag har aldrig kunnat tolka drömmar.
Men detta är ju ganska uppenbart, eller.

Jag undrar vad han gör nu.

puss

hunger

Nu, vet jag med största sannolikhet hur muslimer känner sig när de kör Ramadan.
Okej, de får ju käka när solen gått ned, men huvudpoängen är att de får "uppleva riktig hunger". Jag vet inte om jag uppfattat religionen rätt, men att känna lidelse (då syftar jag enbart på maten) alltså hunger, ska göra att man blir en bättre människa.

Jag har känt hunger sen igår morse. Alltså, jag har ju ätit, men inte i samma mängd (annars kan man ju inte gå ned i vikt!) och inte känt någon mättnadskänsla. Det är som om det inte finns nån botten i min mage. Kanske 30 procent är fylld eller nåt. Jag kan inte så mycket om magsäckar...!

Och jag har ju gjort det här innan. Jag kan detta. Men ändå är det såå svårt. Många ovanor att göra sig av med.

Min frukost bestod idag av:
1 tallrik gröt med 1 dl lättmjölk + ett halvt rivet äpple
1 skiva knäckebröd med en skiva ost
1 kopp kaffe

Så efter att ha ätit det grovmålet så var jag ju mätt. Men inte så länge. Hungern är konstant påtaglig.
Och dom som läser som tycker att jag tjatar och klagar och gnäller och gnatar. Skit i att läsa då. För det är detta jag kommer skriva om mycket nu. Det som är närmst mig själv, min viktminskning.

Mamma ringde igårkväll och undrade om jag ville käka pizza med dom ikväll, fredag. Jag gav nästan henne en utskällning för det fattar du väl att jag inte kan käka sånt onyttigt...längre!
Vid en senare tanke så kom jag på att 1: jag kan käka en sallad istället. 2: mamma ska inte behöva drabbas av  mitt "jag är konstant hungrig humör".

puss

Och tack alla som stöttar mig. Ni är bäst!


nya tag

Så idag var det tillslut dags att bege sig till viktväktarna. Nervös, av två anledningar, 1: jag vet redan vad som väntar, 2: jag måste visa mig själv att jag klarar samma stora bedrift igen (nu går det inte att skylla på nybörjartur...)

Vi gick dit, jag och en kompis. Vi håller kompisen någotsådär anonymous. Samma känsla infann sig hos mig som sist jag var på ett möte. Jag hör hemma här.
Ställde mig på vågen. +1,8 kg sen i maj. Inget jag var speciellt överraskad över. Men skönt att det inte var mer.
Efter mina beräkningar så kommer det bli ganska exakt 15 kg som jag ska loosa. Och mitt mål är att vara klar till sommaren.

Det tar ett litet tag innan man kommer in i räknandet. Jag har 22 points som jag får göra vad jag vill med på en dag. Och nu har jag 5 kvar. Dålig planering av mig. Men det är första dagen bara. Mitt humör kommer sjunka och jag kommer att vara konstant hungrig nu i ett par dagar. Men det är ju för att magsäcken ska krympa. Så jag måste hålla mig borta från mammas och pappas mat nu ett tag.
Jag är redan spänd på vad vågen kommer visa om en vecka.

puss

vad hände inte 2007? jag tror jag upplevde det mesta.

För exakt ett år sedan begav jag mig till viktväktarna, med ett bagage på övervikt som jag tidigare vägrat inse att jag brottats med varje dag. Jag vägde mig och det blev tuffa 6 månader. Men jag förlorade 20 kg så det kom ju något bra ur det hela. I många månader mådde både min kropp och jag dåligt. Jag vägrade inse att den tjej jag såg i spegeln faktiskt var lisa och ingen annan. Jag kunde inte mentalt förstå hur jag kunnat förlora så många kg på så kort tid. Jag var inte samma person längre...smalare.

Under mitten av våren så började jag undra vad jag egentligen gjorde på utbildningen i Halmstad och insåg att MKV inte längre var det självklara valet för mig. Jag trivdes inte längre med utbildningen, vilket påverkade mitt resultat. Jag drog hem till Kalmar för att gå på en intervju inför sommarjobb och fick jobbet samma dag, intervjun var 09 och utbildningen började kl 13 eller nåt sånt. Snabba ryck med andra ord.

Sommaren bestod mest av jobb och jobb. Jag lärde känna Natasa och Jonathan. Två helt underbara människor. Väldigt skönt att ha dom på jobbet varje dag. Sommaren blev kul. Mycket festande, en och annan kväll på Strand. Shiiit, jag levde verkligen livet i somras, jag och Anna. Bästa Anna!

Jag jobbade hela sommaren som telefonförsäljare och när hösten närmade sig så visade det sig att de ville ha kvar mig, fast tjänst. Jag blev helt ställd när jag fick frågan. Men utbildningen var ju inget jag ville tillbaka till så varför inte chansa?

Jag sa upp min lägenhet i Halmstad och därmed minskade kontakten med en hel del underbara vänner, Sandra, Emma, Fia, Hanna, Micke, Erik & Rico (ingen ordning där alltså) Eller jag försöker intala mig att vi fortfarande är vänner, men vi hörs så sällan numera. Det är jättesynd! För jag saknar verkligen dom. Vissa hörs jag ju med, men inte alla. Jag försöker. Och i feb så...(förlåt skulle blicka bakåt ju)...ska jag ha inflyttningsfest, så då får jag träffa alla. Jag flyttade till en ny lägenhet samma dag som jag flyttade från Halmstad. En etta ungefär 4 km från stan. Cykelavtsånd för den som inte är så lat. Hehe. Jag har åkt buss en hel del, ja. Men även gått.

Hösten paserade ganska lugnt. Ny anställningsform och en massa nya kompisar och gamla kompisar. Jag tänker på Malin och Elin. Gamla barndomsvänner som jag är väldigt glad över att jag har. De nya är främst Lotten, men även Juan. Sen en massa andra oxå från jobbet, Johan, Pontus mfl.

Vad är ett 2007 utan minst ett krossat hjärta? Jag har fått mitt krossat 2 gånger. I våras gick jag och blev kär i en killkompis. En väldigt nära sådan. Och det hände saker som jag tolkade på mitt sätt. Jag vill inte hänga ut honom, men vi hade väldigt olika tankar kring saker och ting. Smash, krossat hjärta 1.
Träffade i höstas en kille, en kompis kompis som jag känt ett tag. Han var bara ute efter en sak. Sen nån vecka senare så träffade han en 17årig tjej. Splash, krossat hjärta 2.

Men det är bara att ta nya tag.

Och 2008 ska bli ett bra år.
Jag är redo att dejta. Jag älskar mitt liv som singel men saknar någon att dela allt med. Så jag ska dejta i år, och inte tveka en sekund när jag blir utbjuden...
Jag är redo att bekämpa vågen. Imorn ska jag till viktväktarna och väga mig. Jag ska gå ner dom kilona som jag inte mentalt orkade sist. Det kan röra sig om 15-20 kg (har säkert gått upp nåt oxå sen i maj). Men det fixar jag!
Jag är redo att satsa allt på jobbet. Efter nästan 3 veckors ledighet så ska jag komma tillbaka och bara prestera som fan.

puss


RSS 2.0