så tragiskt.

åhh... jag steg upp tidigt idag för att åka in till jobbet och teckna de där 3 avtalen... hur många av mina återkomster svarade? Jo, en. Alltså har jag 9 över budget, men behöver 10 för att få lite extra pengar. Det är en sjuk värld vi lever i... detta budgetsystem gör mig gaaalen! Och mycket vill ha mer...såklart.

Solen skiner och just nu sitter jag i telefonen. jag väntar på att kunna plinga in det där 10:e avtalet... gärna 11 så jag har en säker om jag får ett ånger...(risken finns ju...)

Solen väntar för mig sen!

Ska förövrigt bli intressant att gå på kalas ikväll... inget vin, ingen potatisGRATÄNG...inget alls. Bara en liten pit kött och några salladsblad... JA, DET ÄR SYND OM MIG...!

PUSSIPUSS

no woman, no cry...?

Jag fick nyss höra en sak som gjorde mig helt tom. Precis som om det inte räcker med att jag varit helt tom i magen de senaste dagarna, nu så ska jag va tom i huvudet också... detta är inte rättvist.

FÖRÖVRIGT så har lilla jag köpt en cykel. No more busses for me. Tack så mycket Dora (kollega). Sist jag åkte buss så satt det tre illalukande pensionärer med deras rullatorer och en kvinna med barnvagn och skrikande unge på bussen. Jag tänkte för mig själv, kan det bli värre än såhär? 
Jo...då går det på en dagisgrupp på ca 20 barn. Jag lovar, det kryllade av barn...dom var överallt... uschiii!

En kund frågade mig om jag kunde ringa tillbaka till honom imorgon, fredag. Eftersom jag är säljkåt (just nu 8 avtal över budget) och gärna kommer in till jobbet kl 09 en ledig fredag, sa jag ja. Jag sa nej till min sovmorgon... men jag ser det såhär, nu har jag chansen att komma upp tidigt, dra in till jobbet nån timme och sen soooola tillsammans med Elin hela dagen. Jag kommer nog inte ens att palla solstolen hela dagen. Men det här blir bra.

Dags att nana. Klockan ringer tidigt imorn.

vem ska jag ge min puss till nu då?

dieten såhär långt...

För ungefär tio minuter sen så var jag så hungrig att jag skakade. Jag var såå nära att bryta allt.. bara värma en tortilla i ugnen med en massa smält ost...åhh! Eller en kopp kaffe med mjölk...?

Allt jag tänker på är mat. När får jag äta nästa gång och vad blir det då? Och om jag för två minuter inte känner mig hungrig så blir jag påmind om det av mina kära kollegor.... Är du hugrig Lisa? eller Det måste vara tufft att käka så lite som du gör, är du inte konstant hugrig?

Så hur fan ska jag klara detta då? Det har gått nästan 3 dagar och jag orkar inte mer än att ta mig till jobbet och ta mig från jobbet. Som tur är påverkar detta inte mina resultat, alls. 3 avtal igår och 4 idag. JAG HAR KLARAT MIN BUDGET!

Och jag måste bara säga en sak till, min OM (Operation Manager), som är högsta hönset på min avdelning, satt och lyssnade på mig tidigare idag. Jag sålde 2 avtal Hur bra är inte det?! Sen berättade jag för henne att jag är intresserad av att hjälpa till lite extra i sommar, om det behövs. Varför inte ta tillfället i akt liksom... när hon redan sitter och berömmer mig för ett bra arbete. Snacka om boost inför jobbet imorn =)

Kvällsmat: ugnstekt lax med kokt brysselkål. Mmm... kan det bli godare och nyttigare? Ha.

En kopp vaniljte får avsluta kvällen tillsammans med film.

puss

DIET

Imorgon börjar det... eller ja, idag egentligen. När jag kliver upp ifrån min säng imorgon så är det andra bullar som gäller... Frukost: 2 knäcke (mörka) med en ost- respktive en skinkskiva, ett kokt ägg och en kopp kaffe. 1... vart är smöret på min macka?! 2... jag äter inte ens kokt äggula...! 3... vart är kaviarn?? 4.... HUR SKA JAG KLARA MIG PÅ ENDAST EN KOPP KAFFE OM DAGEN?! (som dessutom är utan mjölk...?!)
Pallar mentalt inte att gå in på de övriga målen...än.
Jag och Frida (coachen på jobbet) ska börja imorn. Vi ska stötta varandra.Hon är så söt Fridis. Och för att verkligen se om det ger nåt resultat ska vi väga oss imorn... jag ska ge detta 2 veckor och se vad som händer. Alltså: Ingen alkohol på 2 veckor. Inget godis på 2 veckor... listan är lååång. MEN jag får äta jordgubbar och vindruvor, ha.

Fick en stegräknare av pappa igår. Han går 12000 steg varje dag. Och han tyckte att 10000/dag steg bör vara ett rimligt mål för mig. Nu i början. I skrivandets stund har jag gått 9979 steg. Det är max 4 steg till min säng, men om jag tar en ömväg förbi köket...! Bara att gå upp för trappan till min lägenhet ger 50 steg. Intressant. Det kommer krävas betydligt fler promenader för min del. Men det känns mycket bättre att veta att man ska gå 10000 steg varje dag, än att känna pressen på sig att man måste gå en promenad, för det följer ju med på köpet. Och har man inte uppnått dessa 10000 steg när det är sängdags, ja då får man ut och traska som bara den. Puh.

Läggdags. Kommer bli en hård dag imorn...men spännande.

Jag sålde 5 avtal idag! Kan knappt minnas när jag sist gjorde det. Nära att klå min budget nu. 4 säljdagar och 7 avtal kvar. 1,75 avtal per dag bör jag fixa. Men man ska inte ropa hej för tidigt.... Vaddå kluven ända in i själen?!

PUSS


bakisss

Igår va vi ute, jag, syrran, Putte och Lotten. En trevlig liten förfest hemma hos Lotten innan vi gick till Jetons fest. Där träffade jag Slaven! Haha, det var ju inte igår!! Han känner ju Jeton och Ylli. Jag drack vin igår...joo tack det känns idag vill jag lova.

Mamma och jag hade en mysig liten fika igår. Hon var och granskade mina tapeter! :) Elin och jag var på Köpstaden och kollade skor. Det fanns ju huur många skor som helst, men inga alls som jag vill ha.

Om en stund ska jag göra min plik som storasyster...barnvakt. Pizza. På måndag börjar mintt nyttiga liv, igen. På Alllvar.


puss


NEJ!

Det kan inte vara sant...! Såå spännande som det var i Desperate Housewives ikväll... jag undrar, var detta de 2 sista avsnitten? För alltid. Kändes som ett bra slut på nåt konstigt sätt...  och jag vet att jag inte får nämna nåt för då kommer mina läsare som inte sett lika långt in i säsongen som jag, att slå mig...! MEN ÄR DET NÅGON SOM VET HUR MÅNGA AVSNITT SOM KOMMER ATT GÖRAS PÅ SÄSONG 4?
Detta måste jag undersöka nu med en gång,
Annars måste jag nog se avsnitten igen och gråta lite mer denna gång... buhuu.

en promenadstig

Jag har nästan genomlidit en hel dag med huvudvärk. Så när klockan närmde sig åtta ikväll så gav jag faktistk upp. Jag pratade med en coach och det var okej att jag gick hem. Så jag gjorde det. Och jag hittade faktiskt en fin väg hem, som jag inte har upptäckt förrän nu...konstigt med tanke på hur många gånger jag har gått mellan jobbet och min bostad. Men denna väg är min nya favorit. Och det tar ungefär 30 minuter att gå, så det är helt okej.

Mötte lustigt nog Linus på vägen... han kom cyklandes i full fart och var nog inte beredd på att se mig, så han blev nog allt lite chockad. Jag blev glad, trots min huvudvärk. Han undrade om jag ville följa med och käka, men med tanke på hur illa jag mådde så tackade jag nej. Han tvekade och sa sen att jag inte behövde äta, utan kunde följa med som sällskap...hmm. Men jag ville hem.

Nu ska jag kolla på ett dubbelavsnitt av Desperate Housewives... det är sååå spännande! Jag älskar verkligen denna serie! =)

... och helt plötsligt blev det helg också! Och lönen trillar snart in på kontot! Och huvudvärken är som bortblåst.

puss


mina fötter

Fötter... Mina spruckna hälar botas med salva (som hjälper!!), mina tånaglar är cerisa och de flesta förhårdnader är bortfilade. Så fina fötter som jag hade idag när jag gick till jobbet har jag nog aldrig haft. Och jag har verkligen ansträngt mig för att få dom sommarfina :)
Just det, gick till jobbet idag. Elin kom till mig och vi promenerade i nästan 50 minuter innan jag vek av in till mitt kontor. Det var varmt, men uppfriskande. Elin är mellan två jobb vilket innebär att hon har mkt fritid. Och jag är inte den som bangar på att ses. Detta har bidragit till att jag kommit upp ur sängen mycket tidigare dessa dagar och jag har presterat bra på jobbet. Finns det nåt sammanhang måntro?
Ikväll när jag kom hem så hade jag två blåsor under hälarna och fyra mindre blåsor längs med fötterna. Bara för att jag gick i ett par tofflor till jobbet.
Så den senaste halvtimmen har jag spenderat med att trycka hål på blåsor med en nål, som givetvis var spritad... (Tack mamma för handspriten som du gav mig när jag åkte på Hultsfred 05! Utan den ikväll så hade jag dött.)

Och eftersom jag är vad vid att det svider, så var detta inget märkligt alls för mig...

puss


en hel helt nyttig dag

Helvete! Nu försvann det som jag skrivit. VARFÖR LÄR JAG MIG ALDRIG?!
Och trött är jag nu så jag kommer inte att skriva om alla djupa tankar och funderingar som jag går runt och bär på, inte idag iaf.
Summering:
Sålde 3 avtal idag. Är nöjd med dagen. Har haft en nyttig dag idag. Inget onyttigt alls faktiskt, trots att vi stannade på Statoil på vägen hem. Men jag stod och tryckte vid dörren. Inget godis, inga frestelser! JAG KAN OM JAG VILL! Och efter gårdagens jävla tabbe så ska jag tillbaka på banan igen. Massor av frukt, det är viktigt. Och tack gode gud för riskakor och coca cola light! 2 dagar kvar tills helgen. Lotten ska bjuda mig på veg. lassange imorn, och jag ska göra sallad. Det kommer bli nyttigt så att det bara skriker om det. Ska man kanske bli vegetarian? Då skulle hon bli glad. Men skulle jag bli det?!

Jag är trött. Jag svamlarrrrr.... puss.

you're on a diet

Hela dagen har jag ätit nyttigt. Havregrynsgröt till frukost (och kaffe givetvis). 2 äpplen, 1 banan, 1 päron och en klase vindruvor till mellanmål. Sallad med kyckling (alltså mest sallad) till lunch. 2 riskakor och drickyoggi till mellanmål. Kvällsmat... McDonalds.

Jag har faktiskt dåligt samvete. Ska jag spy upp skiten (som var såå gott?!)

Jag kommer aldrig att kunna bli anorektiker, för jag hatar att spy.

Dagen inleddes med en lååångpromenad tillsammans med Elin. Riktigt skön start på dagen. Och sen så sabbar jag det såhär... ibland undrar jag.

Har insett att jag inte kommer att springa 3 gånger i veckan, eller simma heller för den delen. Just nu är det maten som jag lägger fokus på. Ska man återvända till viktväktarna igen? Men jag orkar inte. En promenad varje dag...? Till och från jobbet... jag vet inte faktiskt.
Egentligen så ska det ju inte vara någon större bedrift att träna regelbundet, men för mig är det det just nu. Jag har ingen ork eller motivation. Vill ju komma i form, men jag vet inte. Vi lämnar det tycker jag.
Ska gå till jobbet imorn, det är ett som är säkert. Och om jag lägger mig nu så kanske jag vaknar lite tidigare och får för mig att springa en runda....stor risk... men man kan ju alltid hoppas.

Nästa vecka när lönen kommit ska vi beställa en dryck som "renar kroppen". Detta innebär att under 2 veckor så ska jag hålla mig borta från allt. Och bara dricka. Har man tur så går man ned 7 kg.
Efter den dieten så lär man väl gå upp allt igen. Men det kan vara värt ett försök. Vi är några på jobbet som ska testa.

En bra dag idag på jobbet. 3 avtal fick jag iväg. Hade iofs huvudvärk men det berodde nog på maten... att jag inte åt lika mycket kanske. Satt med lite nytt folk med, det lyfte upp stämningen en bra bit =)

puss


 


nja bla blä

Vad ska man säga, dåva...? Min säljledare sa till mig idag att jag har blivit mycket tystare den senaste tiden... Jag frågade om hon menade i eller utanför samtalen. Hon menade när jag inte sitter i samtal. Att jag är mycket tystare under breifing, raster och lunch. Att jag helt enkelt inte pratar lika mycket. Folk som känner mig väl och läser detta trillar säkert av stolen när de inser vilket skämt detta må vara... men i sanningens namn, jag har faktiskt blivit lite tystare på sistone... och jag kanske någonstans djupt inne i mig själv har insett att man inte alltid måste prata bara för att... ibland kan man vara tyst om man inte har nåt att säga... imponerande?!

I fredags så köpte jag Emmas studentpresent. Och för att slippa att riskera att försäga mig så säger jag inte mer än herregud vad har jag gjort...?! Detta kommer att bli en väldigt intressant gåva.

Var på bio med Linus igår. Som vi har pratat om att gå på bio, men det har liksom aldrig blivit av. Vi jobbar om varandra. Jag lät honon bestämma film, och det blev Street Kings (en film som jag aldrig hade valt själv...) men såå spännande och bra den var. Kanske lite för mycket blod för min smak, men annars en sevärd actionfilm. Och Linus blev glad, eftersom han fick välja. Och jag tror att han blev glad att jag tyckte om den också...

Arbetsveckan har redan börjat för mig...puuh. KOM IGEN LISA! 9 dagar och 22 avtal kvar = 2,444444 avtal/dag. Det klarar jag!

puss


tapetklister under mina skor

*Trallalala*

Smutsigare fötter har nog sällan skådats. Det är slipdamm och intorkat tapetklister i hela min lägenhet. Hur detta har hamnat på toa är för mig en gåta...

Jag har ett nytt problem. Hur ska jag möblera min lägenhet?
Just nu ser jag ingen lösning på detta problem, så jag ska sova på saken. Och upp tidigt imorn för att testa bokhyllan på några olika sätt. Spännande.

Mina soffkuddar i tuttifrutti-serien kommer åka ut. Har man en orchidée (eller hur det stavas?) så kan man faktiskt inte ha en massa barnsliga och färglada kuddar i sin soffa. Det är ångest. Som folk har skrattat åt dom kuddarna. Och som folk har suttit och kramat om dom. För dom är mjuka och gosiga. Men detta är fakta. Lisa håller på att växa ifrån färgklicken-stadiet....

Tur då att toan och köket inte har en fondvägg som går i brunt/beige. Där får jag vara huuur rosa jag bara vill. Kanske man kan lägga kuddarna i badkaret. Det kanske kan vara mysigt...?

puss


njuta

Ibland är det svårt att komma på nån rubrik. Då brukar jag tänka på vad jag gör precis nu. Precis som i det där radioprogrammet med Krister i P3. När man ska ringa in och berätta vad man gör precis nu... just nu så njuter jag, Krister. Jag sitter på verandan hemma hos mamma, solen är framme, kaffet är nybryggt, äggmackan är påväg och det senaste avsnittet av Desperate Housewives finns i mina ägor. Fråga: Kan det bli bättre?
Svar: Väldigt tveksamt =)


puss!

woooow

Jag säger bara en sak. Tapeterna var ursnygga på plats (och jag som drömt att det blev helt misslyckat) så jag började nästan gråta av lycka. Imorn efter jobbet ska jag fixa och dona, och hela min helg kommer nog gå åt att sätta upp hyllor och sånt. Men det är det värt, för shit vad fint det blev.
Bilder kommer givetvis när jag fårr iordning lite =)

Men jag måste säga en sak till, en riktigt bra dag på jobbet. Jag stod för 20 procent av försäljningen (om man får säga sånt här...?) =) Så det känns som om det har vänt, kan man nog säga.

puss

spring medan du kan din jävel!

Idag är det tisdag och jag skulle ha sprungit. Jag vet. OCH NU KOMMER DET EN BORTFÄRKLARING. Jag kunde knappt ta mig upp ur sängen imorse, sån hemsk träningsvärk hade jag. Har jag fortfarande. Det värker i rumpa, ben, mage, armar, axlar och rygg... haha, det är nästan pinsamt att få det erkännt för sig själv hur otränad man är. ALLTSÅ, jag kunde inte springa imorse.  

Målaren ringde och väckte mig. Han frågade mig hur långt fondväggen skulle sträcka sig. ALLTSÅ, han har spacklat och ska tapetsera idag. Hallelujah I just love him sooo!  

Imorgon blir det flytt tillbaka, såå skönt ska det bli. Men lite läskigt också. Jag är nästan lite nervös faktiskt. Nu ska jag bo själv igen. Ensamheten skrämmer mig ibland. När den inte är självvald.

puss...


är sommaren här?

Det är nästan sinnessjukt. Det har ju varit julivärme över helgen. Och jag är ju inte den som bangar på sol. Så jag har solat sakta - en timme om dagen ungefär - för att igår kväll upptäcka att jag faktiskt fått fin färg i ansiktet. Nu kan det gått regna några dagar... NOT!

Jag har blivit firad både hemma hos mamma och pappa. Så nu har jag 3 nya krukväxter, en bukett rosor och pengar så att jag kan köpa en inspelningsbar box. Men nu känner jag helt plötsligt inte samma behov av en sådan...!

Igår, söndag, hände ändå det mest chockerande. Jag sprang. Lisa var ute och sprang en runda. Det har typ tagit mig en vecka att mentalt förbereda mig på detta, så igår var det då dax.
Egentligen så behöver jag inte gå in på det så mycket för det räcker med att säga att det var ASJOBBIGT. Nästan blodsmak i munnen, och nära ett astma-anfall på slutet. Men jag sprang. Ska vila mig idag och försöka mig ut på en ny runda imorgon, tisdag. Det kommer vara jobbigt i början. I know.


Chalaisa 45 år

Charlotta fyllde 23 i veckan. Lisa fyllde 22. Detta bestämde vi oss för att fira. Dels tog jag ut en ledig dag igår i komptimmar, och dels drack vi öl tills vi nästan storknade i stadsparken. Det var en mycket trevlig picknick som anordnades och lite presenter av varje. Sen gick vi till Söderport Café. Ett glas vin kostade 35 kronor.
Erik och Micke är i Kalmar över helgen, det är nåt högskole-jippo. Så igår, ringde Erik kring midnatt för han hade tråktigt. Han kom bort och vi drack öl! =) VI skickade några onödiga sms till varandra, men det får man göra...

Idag har jag varit trööööött. Stackars Emma och Patrik som skulle upp kl 08 imorse, för skolan... suck. Givetvis vaknade jag ju vid samma tid, för en viss målare skulle ju vara på ingång.
TROR NI ATT HAN KOM?
Klockan 12 ringer jag min hyresvärd och är inte så glad vill jag lova. Enligt hyresvärden så hade han haft nåt ryggproblem. Han tog inte mitt parti eller försökte hjälpa mig. Enligt målaren, som ringde upp några minuter senare, så hade han haft nåt stort jobb i Växjö. Konstigt att dom inte kan ljuga om samma sak.
Så, på måndag kommer han och spacklar. Varför känns det som om han aldrig kommer att dyka upp, ever...?

Efter att ha spenderat lite tid i solen, både igår och idag börjar jag få lite färg i ansiktet. Jag liknar en liten kräfta.
Tvätten är klar. Den ska bara torka. Sen får jag åka tillbaka hem till mamma några nätter.

puss


en tanke bara

Jag trodde faktiskt inte att det fanns sånna puckon som lämnade in deklarationen i sista minuten. Alltså i sista minuten, typ 5 minuter innan klockan slår 24,00 och den 6 maj träder in. Puckon alltså. Jag är ett pucko. Ett pucko som alltid är ute i sista stund, vad jag än ska göra. Även när jag ska deklarera. Det är precis som om jag inte vill ha dom där tiotusen, ha! Jag har funderat lite på det där. Eller inte så lite förresten. Skulle jag fundera lite på någonting, nä det är inte så stor chans. När jag funderar så funderar jag sönder mig typ. Det säger alla. Även jag själv vet om det. Men varför ska jag jämt göra allt precis innan det är försent? Är det för att jag ser spänningen i att förlora tiotusen kronor och istället få böta tusen pga försenad deklaration? Nä, så jävla spännande är det inte. Och så jävla mycket pengar har jag inte. Så jag vet inte varför. Eller jo, jag vet nog det när jag tänker efter. När jag tänker efter noga. LATHET. Jag är så lat så det bara skriker om det. Jag säger mig ta itu med saker och ting, men lik förbannat blir det inte gjorda. Eller OM/NÄR det blir gjort så skjuter jag i alla fall på det så länge jag bara kan. Vad det är med mig? Jag saknar motivation. Just nu har jag inte mycket att se fram emot, förrutom att solen skiner allt mer ofta. I förmiddags satt jag en hel timme i solen, samtidigt som jag åt frukost och bara njööööt. Imorgon är jag ledig. Fan vad jag ska sola. Och sen så var det ju det där med träning. Mamma har sagt att jag behöver ett schema. Jag behöver struktur i min vardag. Jag ska inte handla när jag är ledig utan göra det i veckan, innan jobbet. Och att gå till Berga Centrum tar mig 10 minuter. Istället för att åka buss till Maxi (där allt är så billigt) och lägga ned en massa extra tid på både buss, busspengar och rundvandring, så ska jag handla på det lilla stället nära mig. Ja, när jag väl får tillbaka min lägenhet så ska jag göra scheman. Schema efter schema. Handlings-schema, mat-schema, tränings-schema, städ-shema och vattna-blommorna-schema. Vem vet, det kanske bidrar med lugn i min så oroliga själ? Det är som om tiden inte räcker till för mig. Alltid vill jag töja på tids-gränserna. Och detta resulterar bara i en sak... STRESS! Jag missar sällan bussen, men det är alltid på håret att hag kommer i tid. Stress, hela tiden. Puuh vilken tur jag hade som hann med den även denna gång, tänker jag ofta. Men man kan ju inte gå livet igenom med att leva på tur. Det måste finnas något som väger tyngre. Så hur går då stress och lathet ihop? Hmm... det svaret har jag tyvärr inte.
Och än en gång så har snillet spekulerat. På tal om nåt helt annat så måste jag bara kort nämna jobbet. 2-2-2 avtal måndag-onsdag. Inledningsvis håller jag en jämn kurva för maj. Och så länge jag ligger i fas med mig själv så måste jag vara nöjd. Jag bara hoppas att jag kommer komma in på utbildningen till hösten. Så att jag får en valmöjlighet. För som man kan läsa ut av detta inlägg så behöver jag nåt annat att tänka på. Eller jag kanske till och med behöver göra nåt som håller mig så pass sysselsatt att jag inte behöver ifrågasätta allt jag gör eller inte gör. För många av dom här skrivna orden har jag plitat ner under arbetstid. Kanske därför jag inte säljer så bra, för att jag gör en massa andra grejer. Fast jag kan lova att allt jag skriver skrivs mellan samtalen, så klart.

Nu är jag ledig fram till måndag. Inget kan kännas mer rätt just nu. Åhh... underbart!

En puss till Emma och Patrik som så fint överraskade mig med tårta i måndags efter jobbet...eller förlåt, fruktpaj med mazarinbotten och vaniljkräm! Fick jag med allt nu Emma? =) 


tillbaka i kaoset

Det är inte jätteroligt att komma hem till en lägenhet kl 23,55 som ser ut som ett andra världskrig. Anledningen till den sena hemkomsten kan jag faktiskt enbart beskylla SJ för (som tycks schabbla med det mesta just nu). Tåg från Växjö till Emmaboda, därefter ersättningsbuss till Kalmar (och som om det inte räckte så var det ombygnationer utanför Nybro...tror jag...) och detta innbar för min del att jag missade sista bussen från stan. Och såå kul är det inte att gå med en rullväska 4 km. Så då skulle SJ fixa en taxi till mig och ett annat par, som skulle åt samma håll. Men när vi åkt en bit med bilen så frågar taxi-chaffisen om vi har nåt gult kort, vilket vi givetvis inte har. Så då är det bara att vända tillbaka till stationen för att få nåt slags bevis på att vi faktiskt förtjänar att åka taxi.
Taxi-chaffisen frågar mig vart jag ska av, jag svarar min adress. Han kör mig enda fram till dörren, i princip. SJ betalade ju så...

Men att lägenheten är stökig. Ja, det är ett organiserat kaos som jag trodde att jag skulle slippa leva med längre. Men målaren gick och blev sjuk och i veckan så har han viktigare saker för sig än att tapetsera om min lägenhet. Klockan 08 på fredag ska han komma. Det är det senaste budet. Och jag tänker ju knappast möblera ut alla mina möbler för att om några dagar behöva möblera in allt i mitten av lägenheten. Igen. Nädå... jag flyr hem till mamma några nätter. Så imorn tar jag mitt pick och pack. Känns som om jag bott i en resväska nu väldigt många dagar. Börjar nästan bli van.

Men så det till roliga...eller sorgliga. Beror ju på hur man ser det.
Växjö var underbart. Jag och Fia har haft det så himla kul. Det var riktigt härligt att vara hos henne så pass länge, jag fick till och med en egen garderob och morgonrock! :)
Vi har tillsammans med en kompis till Fia, Sofie, bestämt att vi ska åka på road-trip till Halmstad i juli. Sofie har aldrig varit där, och jag och Fia ser det som vår skyldighet att visa henne denna sommarstad.
Jag har fått ett nytt smeknamn, vilket jag tycker är otroligt roligt. Förklaringen som Henke gav var: Lisa blir Liza, Liza Minelli, Minelli blir Minni (osäker på om det är -i, -y eller -ie på slutet dock). Så nu lyssnar jag inte till Li eller Lisa längre, bara så att ni vet!
Men att gå från att bo ihop i fem dagar till att helt plötsligt bo själv igen. Sånt är trist. Jag lider av separationsångest!

Sist men inte minst så måste jag berätta att imorn så ska jag ut och springa. Detta är en början till mitt nya liv. Ska jag kunna visa upp mig i bikini i sommar så måste jag nog börja ta i med hårdhandskarna. Så därför ska jag imorn springa ett varv runt huset (ungefär vad jag beräknar orka med). Sen blir det att springa 2 gånger i veckan och simma 2 gånger i veckan. Jag vet att jag kan om jag vill. Och jag tror stenhårt på detta.
Jag har sagt det förr, jag vet.

Nu är klockan över 24 så jag får väl passa på att säga grattis till mig själv. 22 år och knappast klokare på livet. Men detta födelseår ska fan bli så mycket bättre än förra. Struktur är vad jag behöver. Och lära mig att säga vad jag tycker, inte bara på bloggen utan även till folk. Och arbeta bort min beslutsångest. Rimliga mål va?! Och att inte sätta för höga krav på mig själv...

PUSS från födelsedagsbarnet


en liten rapport ifrån Växjö

Jag lever och mår bra. Har träffat Fias kompisar. Festat. Varit bakis. Ätit pizza. Sovit. Kollat på film. Gått på stan. Fikat. Stött på Louise och Ingrid. Sett min klänning med 20% rabatt. Provat klänningen utan att köpa den=beslutsångest. Hittat ett par vita tygskor.

Imorgon blir det lite mer stan. Sen på kvällen blir det fest igen. Denna gång ska vi inte gå ut på campus utan mitt inne i stan. Nytt folk, alltid trevligt.

Jag har det väldigt bra här. Fias lägenhet är underbar! Det är inte alla som har en inglasad balkong, mkt mysigt.

Nu ska jag göra tacopaj.

puss puss

RSS 2.0