MIN LAMPA

377075-7
Så, äntligen får alla se mitt senaste kap.
Vaddå världens bästa julklapp till mig själv? :)

ge mig fem minuter

Jag är helt slut i huvudet. Idag har det bara hänt för många grejer på en och samma gång. Jag kan inte berätta allt. Jag ska inte berätta nåt.

Var på IKEA och handlade idag. Givetvis var just mina hyllor slut, men jag lyckades ändå handla för närmare 1000-lappen. Och han som stod i kassan, vilken heting :)

Är barnvakt åt lillis. Han sköter sig själv. Men snart ska vi mysa och kolla på film.

Imorgon bär det till farmor. Mysigt.

Just det, dagens absoluta höjdpunkt: En kille ringer till mig och försöker sälja ett 3 abonnemang (jag har ju redan 3) och det slutar med att vi pratar i 20 minuter om massa annat och innan vi lägger på så frågar han mig om jag har facebook. Undrar vad hans chef säger om det? Funderar över om det hela är ett skämt?
Han hade skitsexig röst iaf. Och jag är inte den som är den...

puss

dvd-problem

Okej min dvd funkar inte. Hann kolla på två av mina tre hyrda filmer igår. Sen poff sönder. Så nu har jag en film som jag inte kan se. Och mitt i denna förfärelse (testade idag oxå) så kom jag på att aha jag kan ju kolla på min data! Så det tänker jag göra :)

Jobbade ju idag och det gick fint. Fick för mig att skicka ett sms till en kollega och höra om vi skulle kolla film. Han orkade inte för han börjar jobba 06:30 imorn. Men kanske nån annan gång.
Guud det är så ute med mig nu.
Jag är trött på ensamheten, den ovalda alltså.

Imorgon ska jag iaf på IKEA! :)
presentkortet var mkt uppskattat!

puss

garderobsrensning

This is fact: Jag har för mycket kläder. Därmed inte sagt att jag bara har snygga kläder.  Och tidigare i kväll fick jag spelet. Jag har ren tvätt, smutsig tvätt överallt i kassar och dylikt. Jag har en garderob (eller, nej förresten, 3 garderober, som ser ut som helvetet gått lös...) och det är bara kläder inslängt, ihoptryckt och om sagt, i påsar.

Fundering 1: hur många gånger har jag använt mina senapsgula leggings som jag köpte i våras?
Fundering 2: när har jag efter min student som var för 2,5 år sedan använt det turkosa linnet med spets?
Fundering 3: kommer jag någonsin komma i de vita jeansen som jag inhandlade 2003 strax efter att jag haft körtelfeber och gått ned ca 7 kg extra...?

Så. Sortera. Slänga. Spara.

Jag har kommit fram till att jag behöver underkläder. Kanske inte är lika kul att köpa detta när man inte har någon att visa upp sig för. Men jag tycker att underkläder är kul. Så imorn innan jobbet ska jag gå en runda på stan. Nåt litet reafynd som är underklädsinspirerat ska jag väl kunna hitta.

Och just det, ska jobba imorn. 5 ynka timmar. Börjar vid 14 och slutar 19, alternativt 21 och kompar de 2 sista.

En recension om filmerna jag hyrde kommer. Jag som inte ens brukar reccensera, ska nog allt skriva några rader om varje rulle. Men det blir efter att jag kollat klart på den sista.

Tills dess, håll tillgodo på http://lisaroback.bilddagboken.se

puss

vilken dag

Jag har inte förflyttat mig en centimeter i onödan. Jag har bott i min soffa hela dagen, med chips, dåliga program på tv och med datan i knät. Jag har fixat en bilddagbok. Så nu har jag både det och facebook. Nödvändigt med två? Men jag har alltid älskat communities så det är lugnt för min del.

När jag vaknade upp imorse så tänkte jag inte på det, men nu, några timmar senare så upptäckte jag att det finns inte ett spår som tyder på att det varit fest här. Inga flaskor, inget skräp, inga odiskade glas...inte ens nån ren disk som ska ställas in i skåpet. Fick forska lite kring detta för att sen få klarhet i hur det gått till. För hur full jag än var igår så skulle jag aldrig ställa mig och diska, det är ett som är säkert.
Det visade sig iaf att Putte och Simon ställt sig och diskat och till och med torkat allt och ställt in det i skåpen, kl 04 inatt. Vilka änglar! Det enda jag behöver göra är att dammsuga och bädda rent i sängen. Sen kan man inte klaga på att det är skitigt här iaf.

Ska gå och beställa pizza och hyra film. Jag och Putte hyrde Spiderman 3, Shortbus och Sexual Life för några dagar sen. Vi kollade på Shortbus, halva Sexual Life och sen kom Putte på att han sett Spiderman 3. Så den fick jag inte se. Tänkte därför hyra den ikväll, även Pirates 3 och Knocked Up. 3 filmer som jag totalt missat att se på bio. Och som alla tydligen har sett redan. Men jag tycker det är mysigt att hyra film själv, då får man ju se precis vad man vill :)

annandagen=bakisdagen

Nu tror jag att jag vet vad folk menar som påstår att det inte är lika roligt att fira jul när man uppnått en viss ålder. Då är det mer trevligt att fira jul för maten och sällskapets skull, och julklapparna spelar mindre roll. Usch, jag trodde det skulle dröja några år till...men icke.

Jag fick iaf tillslut den där lampan som jag tjatat om. Alltså jag fick den av mig själv. Mamma som är uppvuxen under sextiotalet förstod nog inte riktigt hur jag kunde vilja ha en sån lampa. Och nu dampar sig min data så jag kan inte ladda upp bilden, men jag LOVAR att den kommer snart. Så fort teknikerna har löst problemet...

Jag inhandlade igår en digitalkamera, en rosa. Den är så fin så att jag nästan dör. Juan har en svart likadan.
Vi var ute igår, jag, Juan, Putte och några till. Jag var ganska så kalas, ohja. Men det är bara juldagen en gång om året.

Och idag...nja, är inte den skarpaste kniven i lådan. Sitter och petar i några köttbullar och kroppkakor som blivit över från julbordet. Egentligen är jag mer sugen på fet onyttig bakismat. Jag ska höra med Juan om han är på.

kram

dagen före

Det var inte förrän för ungefär 10 minuter sen som jag verkligen uppfattat att det snart är jul. Första julklappen inhandlades igår så att jag har ju inte varit ute i så god tid i år. Och jag vet inte varför, men jag känner inte för julen i år. Trots all hysteri på stan, allt julbak, alla julklappar, allt pynt och alla miljoner ljusslingor...så är det som om jag gått runt i dvala hela december.
Men imorgon är det julafton. Halva dagen hos pappa och halva dagen hos mamma. Mer rättvist än så kan det inte bli.

Min mobil är sönder igen. Igår lyste displayen gul så jag började nästan gråta. Jag är ett mentalt vrak just nu. Har en låne nu vilket innebär att alla nummer är borta. Så om jag svarar tillbak konstigt på sms eller samtal så är det för att jag inte vet vem det är som vill nå mig. Väldigt jobbigt eftersom jag är en nyfiken människa.

Till och med människor som inte känner mig så bra, men som jag umgåts mycket med på sista tiden ser på mig att nåt inte stämmer. Jag vet inte vad det är exakt, men nånting känns inte bra. Mina närmsta vänner säger att de vet. Jag vet inte om jag vågar hålla med. Det är problemet.

Resten av familjen sitter och kollar på Shrek 3, en familjefilm som min bror sa. Jag har redan sett den så jag har tid att missa början för att få skriva av mig lite. Jag har verkligen inte hunnit.

God jul till er alla!

min andra fest

Ojoj. Det blir fest hos mig på fredag igen. Brist på plats och för att min lägenhet är exemplarisk att festa i.

Jag har blivit tajt med en kollega till på jobbet, Joan. Vi har sjukt kul ihop. Och vi bor på samma gata. Det är han och jag som ursprungligen ska ut på fredag. Men det kommer ju en massa annat folk oxå. Halva priset i baren :)

Jag bara längtar såå mkt till julledigheten! 3 veckor sköööön semester. Det är jag så värd.


min första fest

Jag tror att det blev en succé! Eller om någon frågar mig så svarar jag det iaf =) För gud vilken skruvad kväll och galen natt. Vi festade hos mig, sjöng singstar, spelade ölspelet och drog in till stan. Där spridde vi ut oss och sen hade vi efterfest hemma hos mig. De där drinkarna kl 04 var inte så nödvändiga när jag tänker tillbaka på saken. Och ännu mindre de glas vin som jag drack. Shiiit, vi va fulla... sen däckade vi lite.

Lägger upp bilder på facebook istället. Orkar inte ladda upp 2 gånger...

Projektet inflyttningsfest är inte bokat än. Jag vill veta när Ingrid kommer hem från USA innan jag planerar nåt. Jag vill så mycket.

Min lägenhet duger iaf till att ha fest i. Och det är ju kanon!

5 avtal idag. 20 på en vecka. Jag har ett flow nu. Puss till mig!


systrar i jeans

image6
Imorgon ska jag och emma ha fest hemma hos mig! :)

lucia

Jag vaknade av mig själv kl 06:16. Och kunde inte för allt i världen somna om! Så jag förflyttade mig till soffan för att glo lite på morgontv. Precis lagom som jag satte på tv:n så kom sankta lucia och hennes vänner. Så lite julkänsla finns det hos mig (men det är inte mkt). Man kan säga att det är är lika mycket julkänsla hos mig som det är i en julstjärna. För det är allt jag har som säger jul i min lägenhet. Inga tomtar och sånt tjafs. Det är liksom inte jag. Palla ha en gardin med rådjur och nissar på. Det är ju inte ens snyggt! Nejdå. En adventssljusstake och en stjärna får räcka.

Ska snart in till 3 och prata. Jag är spänd. Tänk om jag får med mig en ny mobil hem idag! Vilken rolig tanke :)

När jag är ändå är inne på stan och virrar så ska jag kolla om lampan och hallmöbeln finns kvar på Erik & Alexander. Min älsklingssecondhandbutik! För det lutar åt dom två grejerna till mig själv i julklapp. (Julklapp till mig själv, hur bra låter inte det?!) Har förövrigt funderat på tusen andra grejer som jag skulle kunna köpa till mig själv i julklapp. Nåt som känns ganska hett är en digitalbox. För det behöver jag. Och några kanaler. Eller, behöver jag en digitalbox?! Rent tidsmässigt i mitt liv så skulle jag ju fördriva en hel evighet framför tv:n. Det jag behöver arbeta med är att slimma ner antal timmar som jag sover, från typ 11 till 7. När jag har lyckats med det så kanske jag kan lägga 2 timmar på träning och sen, när jag inte har alls nåt annat att göra på de resterande 2 timmarna, när all disk är diskad och jag slipper stressa ihjäl varje dag jag ska till jobbet...då kanske jag kan överväga tanken att införskaffa mig nåt så simpelt som kanal 3.
Jag har en bit kvar.

Jeans och parfym känns så vanligt. Något som man kan gå och köpa vilken dag som helst. Ni märker att jag har lite mer pengar nu än när jag var student... Gav sex and the city boxen en tanke, men insåg att det är...nja, kan inte sätta ord på det. Har ju redan sett alla avsnitt och 700 kronor känns inte bra. Jag får ju lampan för den pengen.

Okej, finns lampan och hallmöbeln på Erik & Alexander så slår jag till idag. Och om bara den ena grejen finns så köper jag den då. För någon bättre julklapp till mig själv kan jag inte komma på just nu.

Någon som förresten har nåt förslag på vad jag kan köpa till julklappsspelet? Ett paket för 150 kronor.

my cool

Den senaste låten som jag älskar. Adam Tensta, han är grym. Min nya ringsignal.

Imorgon ska jag in till 3 och kolla lite på abonemang och sånt. Vill ha en ny mobil, och då måste man teckna om sitt abonemang. Jag vill ha en mobil med bra kamera och plats för låtar. Så slipper jag handla en ipod eller digitalkamera till mig själv i julklapp. Mycket smart tycker jag!

Så nu ska jag nana. 14 avtal på 3 dagar. Tror inte det kan bli mycket bättre.

disk

Alltså alla som känner mig vet att jag hatar att diska. Så det görs inte överdrivet ofta. När jag ikväll kom hem och hjärnan var helt borta ställde jag mig frågan: Ska jag ställa mig och diska nu när jag har 20 minuter över till Andra Avenyn börjar, eller ska jag skita i det?

Jag sket i det. Gick på toa och läste all reklam och mitt under allt bläddrande så slog det mig att jag ska fan ta itu med disken. För det är så deprimerande att vakna upp och mötas av ett diskberg... been there, done that så att säga.

Så jag diskade. Och precis lagom till att jag diskat klart och jag hörde introt till min favvoserie så drog jag ur diskploppen och sprang till soffan.

Där möttes jag av mera disk, på soffbordet.

Så nu måste jag lik förbannat diska igen. Suck. Helvete.

Dagens puss går till mig själv som sålde 6 avtal. Jag vet inte vad jag gör?!

suck

Har precis gjort värsta goda grytan, med falukorv, lök, paprika, bönor och champinjoner! Men när jag lade i grönskaksbuljongen så insåg jag att jag har varken mjölk, matlagningsgrädde eller cräm fräs... jävla osis. Detta innebär att jag måste gå upp tidigare imorn bara för att handla detta till min matlåda...
Åhhh vad jobbigt det blev nu...

Nej vänta, smakade på det precis. Det var ju skitgott! =)
Jag kan visst lyckas även när jag misslyckas!

måndag

Egentligen den tuffaste dagen på veckan. Måndagar är sega. Men det har gått bra för mig idag, otroligt skönt med en bra start på veckan!
Fortfarnde lite pinsamt att möta vissas blickar på jobbet. Men jag ska ta tjuren vid hornen så på fredag ska jag ha fest. För jag har inget att skämmas över. Och om han och hans kompisar kommer så är det lugnt för mig. Nästa bättre om de kommer, så kan man gå vidare lixom. De är ju rätt goa de killarna. Och jag hatar att inte kunna prata med folk för att de kan döma mig. Slut med det.

Så. Nu ska jag hoppa in i duschen, käka och lägga mig tidigt.

puss puss till alla mina vänner!

julfesten

Ångest.
Så kan man sammanfatta vissa delar av kvällen och dagen efter. Klev in på jobbet idag, trött och bakfull som få... och ja, där satt han...
Jag och en kollega fick lite för mycket i oss och tyckte att det var en jättebra idé att pussas lite. Jag censurerar detta inlägg för vår bådas skull. Men jävlar vad jobbigt det var att idag inse att vi faktiskt jobbar ihop, samma avdelning, samma uppdrag, samma rum, två platser ifrån varandra. Dagen har gått i "vi hackar på lisa"-tecknet. Även de som inte var med på julfesten visste konstigt nog om händelsen. Men jag får bjuda på det. Scandal beauty.
Innerst inne så skäms jag. Så jävla onödigt.


Men roligt :)

att äta eller inte äta...

Jag ska på julfest ikväll! Sen lappen sattes upp på kylskåpen runt på jobbet i mitten av september, sen dess har jag längtat. Vi ska äta julbord på Palace. Och jag älskar ju det mesta i matväg, så jag undrar, ska jag äta nåt idag innan eller ska jag komma med helt tom mage? Problem 1: Vi ska på förfest kl 15. Julbordet börjar 19.
Problem 2: Jag är redan hungrig.
Kaffe och Polly är annars jävligt mättande.

Vad ska man säga om Idol FInalen då? Alltså seriöst, jag blev riktigt glad för Maries skull och hade blivit lika glad om Amanda vunnit. Båda är så jävla grymma. För en gångs skull behöver man kanske inte välja. Men jag röstade på Amanda.

Igår jobbade jag 4 timmar. Snart har jag komp så jag kan vara ledig hela julen. Fy fan så skönt säger jag bara! Efter 3 timmar på jobbet igår så fanns det inte så mkt att göra (av min fredagssyssla). Coachen kom fram och sa: "Lisa du får sälja sista timmen". Jag hade alltså inget val. Innerst inne så sa jag bara nej jag vill inte snälla inte en fredag jag orkar inte idag. Men det var bara att sätta sig redo. Under de kommande 45 minuterna som jag verkligen satt i samtal så sålde jag! För mig går inte det här ihop... jag kan sitta en 8,25 timmars dag på jobbet och få iväg ett aval. Och sen kan jag sätta mig lite sådär halvspontant och ringa några och bara sälja sådär. Hur gör jag?! Frågade min coach exakt samma fråga efter att jag loggat ut igår. Hon sa bara: Behovsanalysen, Lisa.

Nu ska jag städa min lägenhet. Sen är det dags att fixa sig inför jobbfesten ikväll. Spännande!


KM

Gå ut på onsdagar is the shit! Igår drog Charlotta med mig till detta place,KM (eller seven, har aldrig riktigt fattat vilket som är vilket). Har ju hängt där en del när man va yngre, men allt förändras. Vi drack öl och white russians hela kvällen. Jag hängde med ett gäng musikanter. Alla kunde verkligen spela/sjunga utom jag. För jag är tondöv. Charlotta bad mig om ett C... ja bara skrattade åt henne. Sånt kan jag inte.Vi har kul ihop. Vi är lika. Och i maj så händer det balla, vi ska ha 45 årskalas. Hon fyller 23 och jag 22. Dagarna efter varandra. Det är häftigt. Vi är coola.


Det är ett faktum att man inte preseterar lika bra när man är bakis och sliten. Man kan inte ge 100 procent. Det är omöjligt. Därför får detta onsdagsnöje inte bli till en alltför stor vana. Usch, nu låter jag sådär neggig, men jag har ju fan ett jobb att tänka på. Fast med tanke på hur sjukt kul jag hade igår så är det överkomligt. Jag är sugen på mat! Måste kolla lite i kylen efter nåt ätbart.... snart tillbaka...


10 minuter senare...

Hittade taco-chipsen. Jag har ju inte ens satt upp nån julstjärna! Det kom jag på nu. Och jag måste byta ut mina ljusa gardiner i köket. Jag har inte hunnit julstöka nåt alls. Fan.


Dagens puss går till Lottis. Så jävla underbar brud. Tack för en rolig onsdagskväll!


mitt blåa pärldrapperi

Jag älskar det. Andra hatar det. Det hänger vid min franska balkong. Varje gång den dörren ska öppnas så är det med största försiktighet. Det har hållt i kanska fem år. I dag rev jag sönder en svans....
Fan! :(

Dagens puss ger jag mig själv! Sålde 7 elavtal, och det var fan på tiden säger jag bara. Har haft en uppförsbacke så nu känns det bra.

-

Jag kom på en sak som stört mig hela dagen.

Jag har varit osminkad. Orkade inte sminka mig helt enkelt.

Sammanfattningsvis vad jag hört av alla idag:

Jag ser hängig ut. Jag ser sliten ut. Jag ser nedstämd ut. Jag ser ledsen ut. Lisa är det nåt som inte är bra? Jag ser trött ut. Jag ser sjuk ut. Jag ser riktigt risig ut.

What´s the prob? Bara för att man en dag tar ledigt från mascaran så är man sjuk. Det är helt sjukt. Finns ju dom som aldrig sminkar sig. Dom får minsann aldrig höra sånt som jag fått höra idag.

Ibland behöver man inte vara så jävla ärlig. I ren protest ska jag inte sminka mig längre...

det kommer funka till på onsdag. Blä!

snacka om kontakt

Jag ska sova snart. Är helt slut efter denna helg.

Ekonomiansvarig på Friskis hade kommit fram till min syster för någon dag sen när hon var och tränade. Han sa att han sett att jag köpt ett gymkort där. Emma nickade. Sen sa han att han inte sett mig i egen hög person där och sa därför att han skulle förlänga mitt månadskort med ytterliggare en månad.
Jag har inte tränat så mkt att det stör.

Vad säger detta om mig?

Imorgon tisdag och i övermorgon onsdag ska jag fanimej träna. Hårt. Så att jag har träningsvärk i en månad. 

Bra att jag har jobbat på Friskis innan. Ibland lönar det sig med kontakter.

this is for you, this is (for) me


"Ska du bli svartrockare nu?"
Frågade chefen.

Svaret är väl ganska givet.

Nej!


på tåget från växjö 09:43

Nu har jag varit hemma hos Louise också. Jättemysig lägenhet mitt i campus. Stackarn, J har åkt tillbaka till USA så det kändes lite ensamt. Så det är ju klart att man ställer upp och finns där för henne.


Jag vet inte vad det är med mig och tider. Att jag lyckas ta mig upp, hinna göra allt, komma i tid och slippa missa tåget är för mig en stor prestation. Och detta har jag nu under de senaste dagarna lyckats med två gånger av två möjliga! Det är nog bäst att jag hyllar mig själv lite. Och sen måste jag behålla den känslan ett tag, för att nästa gång det är dags för tidig uppgång verkligen komma ihåg hur det kändes sist jag gjorde detta (och kom i tid). Då är jag oslagbar.


Så, nu sitter jag på tåget (igen) och fördriver lite tid. Jag planerar för en inflyttningsfest. Har ju idag bott i lägenheten i 2 månader. Det känns skumt. Men jag trivs verkligen bra. Och efter lördagsnattens långa diskussion med I & C så har jag (nästan) bestämt mig för att inte köpa en ipod till mig själv i julklapp. De sa: "Väljer du en ipod betalar du för design eller så väljer du en creative och då får du kvallitet" De båda hade haft dåliga erfaraneheter av ipod så de propagerade mot att inte köpa en. ÄR JAG LÄTTPÅVERKAD AV VAD ANDRA SÄGER? Men om de båda har dåliga erfarenheter så kanske det är bättre att skippa ipod:en. Attans säger jag... men då kom jag på den briljanta idén att jag kan lägga de jullkappspengarna på nåt till lägenheten. Och vad behöver jag allra mest just nu? Jag har hittat en jättefin 60-talslampa i grönt, blått och turkost, samt en fin hallmöbel från...ja, nångång (tippar på 60-70-tal) som är liten med helkroppsspegel. Detta tillsammans kostar 850 kronor. Och min mp3-spelare fungerar ju faktiskt. Bebhöver bara köpa ett par nya hörlurar. Sen får den hålla tills den trillar isär.


Och som jag då började skriva om, inflyttningsfesten. Jag planerar att ha den i januari. Förhoppningsvis finns det en helg då både Louise och Ingrid är hemma samtidigt. Och Anna & Anna kan säkert ta sig från Lund. Och Halmstadfolket måste komma! Sen tänkte jag bjuda några kompisar i Kalmar och några från jobbet. Det blir nog bra tror jag. Ska sätta ett datum under denna vecka, så folk inte kan skylla på att jag har varit ute i sista sekunden.

Ny månad, ny budget på jobbet. Verkligen skönt att jag har varit ledig några dagar nu så att man kan ta nya och friska tag. För egentligen så behövs det en en ledig dag när det är månadsskifte. För att hinna pusta ut och rensa hjärnan.


Fick precis byta till buss. Tåget den sista sträckan var inställt. Typiskt. Men jaja, ingen brådska, jag är ju ute i god tid :)

Ha en bra dag!


Dagens puss går inte helt oväntat till Lollo.


jag har lärt känna en människa som jag inte kan komma ihåg namnet på

Helgen har varit kanon. På inköpslistan bockades en svart väska och ett par lackpumps av ganska så snabbt. Mkt skoj!

Ja, adventsfikat och festen som följde var spännande. Massor med nytt folk, men även några kända ansikten från förra gången jag var där nere. Alla är så snälla. Jag trivs i deras sällskap. Lund kan vara en av mina favoritstäder, finns en stor chans.

I natt har jag inte sovit mkt. Har lärt känna en lundare. Han är inte helt från sverige om jag minns allt helt rätt. Och han har ett ovanligt nanm som min hjärna vägrar komma ihåg. Vi pratade teckenspråk (det går även på fyllan), musik och allt som ansågs intressant sent på natten. Somnade vid 05...eller egentligen så sov jag nog inte så mkt. I bakgrunden spelades Marlyn Manson på hög volym, utan att någon granne klagade. Det är konstigt, för vaken på festen var enbart den här killen som verkade vilja göra livet surt för oss...och spelade denna hemska musik.
Jag tror att jag har lärt mig innebörden av ordet mysa. Inget hångel eller tafs. Bara gosiga kramar och närhet. Underbart!

Är i växjö just nu för en vän behöver mig där. Fina Louise.
Jobb på måndag. Det är mkt nu.

Dagens puss går till Lund.


this is it, precious

Har suttit och filat på svaren under tågresan.

1. namn: li von robach
2. pepp just nu: fet lön och mysig lägenhet
3. happening på gång: lund! lund! lund!
4. jag älskar: familj & vänner
5. jag hatar: för många (stör mig lätt på folk vilket brukar leda till nån form av hat...)
6. snyggast just nu: min nya frissyr som nästan ingen har sett
7. snygging denna veckan som inte är din pojk/flickvän: J på jobbet (het röv)
8. om jag kunde skulle jag: försöka spara mer pengar
9. het person jag vill känna bättre: J på jobbet (det finns 2 J men jag kan lätt lära känna båda...jobbar på det)
10. katter är: nysframkallande
11. snällast denna vecka: pappa
12. person som gör mig engagerad: jag är inte speciellt engagerad just nu. har inte orken.
13. nån jag stör mig på: en på jobbet (usch, det är bara hon hon hon heeeela fucking tiden!)
14. jag får ont i magen när: jag slaravar med sömn samt när jag blir nervös
15. jag är rädd för: att inte komma på vad jag vill göra med mitt liv
16. främling jag vill lära känna bättre: då säger jag J på jobbet en gång till (tjatigt?)
17. bekant jag vill pussa på: åhh... fan. näe det går inte. ingen, blir mitt svar.
18. jag pratade senast med: Anna Ax
19. jag läser jämt folks internetdagböcker: följer några, svar ja.
20. just nu är jag: trött & hungrig men förväantasnfull
21. just nu är jag inte: vältränad eller motiverad
22. dömer folk efter utseendet: ohja (vem kan påstå att det enbart är insidan som räknas...?)
23. är dödligt kär? det har varit värre.
24. blir lätt "för stunden förälskad" i okända på ex, tåg: näe. men kan för stunden känna att två personer klickar, vilket sedan oftast visar sig vara fel.
25. gör när jag ser en snygging: att le fungerar knappast på mig. stäcker på mig och försöker se världsvan ut
26. diggar mest: jag gillar inte det ordet.
27. om jag var döende skulle jag: shoppa gärnet! se alla bra serier som jag alltid velat se
28. har hemlig passion för: städning och hygien
29. jag blir kåt när: jag blir kliad på ryggen eller i nacken
30. hälsning till nån babe: - - - - - jag vill göra allt ogjort.
31. är du snäll: jag inbillar mig att jag är det. oftast mot andra, sällan mot mig sjävl
32. är du fåfäng: klart man än (fast nu sitter jg på tåget utan smink, men håret är fixat, så det väger upp till en kl 07:00 look)
33. är du blyg: om det är någon som jag har känslor för, annars är jag väldigt oblyg
34. är du piercad: ja i öronen. har haft i naveln men plockade ut den
35. är du bestämd: om jag vet vad jag vill så blir det så. men mitt problem är att jag sällan vet detta...
36. intressen: vännerna & familjen & mig själv (jag har ett litet intresse som jag tänkte jag skulle lära mig mer av...men får inte avslöja för mkt än, ska bli en studentpresent till syster)
37. favoritdricka: mineralvatten, rött vin & kaffe latte
38. vad gör du just nu: sitter på ett tåg, tuggar tuggummi och funderar på när jag ska äta min medhavda matsäck
39. senaste person du kramade: Linn
40. senaste person du ringde: det måste varit Anna Ax
41. senaste person som ringde dig: Lillasyster
42. hur många speglar finns i det rum du är i: noll
42. saknar du någon nu: jag har saknat så att det har gjort ont. men jag har kommit över saknaden, nu är det mest ensamheten som gör ont
43. vad köpte du senast: en kaffe latte
44. när var du i en affär senast: Pressbyrån (06:57)
45. vad har du för framtidsplaner: jag vet inte. med tanke på vilken tvärvändning jag gjorde för ett halvår sen så vågar jag knapt utala mig. men drömma får man ju göra: jag vill jobba nåt år till, sen ha tillräckligt mkt pengar för att kunna resa till USA och besöka Carrie Bradshaw. Efter det vill jag plugga till radiopratare.
46. vad drack du senast: kaffe latte med vaniljsmak
47. har du stadigt sällskap: nej. jag är singel och nästan på gränsen till ensam
48. vill du ha barn: ja. om några år. när jag och syster pratar om barn så tippar hon på att jag kommer få runt 7 st ungar. hon själv ska bara ha ett. säger inte det allt om hur olika vi är.
49. längtar du till din nästa födelsedag: har slutat räkna.
50. har rakat dina ben någon gång: ja
51. är du sugen på något nu: mackan som ligger i min väska, samt kexchokladen
52. hur många hål har du i öronen: ja, tre. använder bara två.
53. född? Kalmar BB (precis som den tjej jag snodde detta ifrån)
54. var bor du? Kalmar.
55. hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag? en kopp när jag vaknar. sen beror det helt på hur sugen jag är resten av dagen. det finns en Selecta-maskin på jobbet, så det är lätt att ta sig en kopp när som typ. ibland kaffe, ibland te, ibland varm choklad.
56. hur vill du ha ditt kaffe? med mjölk i. utan socker (vilket fokus det blev på mit kaffe!)
57. använder du hudkräm? jadå. har en garnier-kräm i ansiktet dagligen, smörjer in mig med nivea på kroppen och har alltid tillgång till en tub handkräm, oliva på jobbet. när man inte har nåt att göra kan man alltid smörja in häderna (det blir ett beroende).
58. byter du kanal under reklampauser, går du därifrån eller sitter du kvar? kollar bara på två tv-program. under reklampauserna i idol så gör jag nåt annat, det finns alltid disk att diska (alltså: går därifrån). men när jag glor på andra avenyn så är det ju inga reklampauser, 30 minuter ren och härlig public service på svt. (alltså: stannar kvar). tack
59. vad jobbar du med? jag är energikonsult eller energirådgivare, beroende på vilket humör jag är på
60. vad läste du för språk i skolan? engelska, tyska & spanish. sen kan jag ju teckenspråk oxå (vilket jag gärna divar mig för)
61. har du någon gång gjort något olagligt som resulterade i att brandkåren fick rycka ut? nä. pysslar inte med olagligheter
62. äger du en diskmaskin eller diskar du för hand? för hand. be sure.
63. är du miljövänlig? det där går i perioder. jag pappsorterar iaf.
64. källsorterar du? nja. delvis.
65. attraheras du av män med skägg? ohja! fast det får inte vara långt. bara sådär några veckors "utväxt". det är jävligt sexigt. snyggingen på jobbet har det. eller hade...han rakade ju bort det igår till min stora förtvivlan.
67. brukar du torka håret med hårtork, handduk eller inte alls efter en dusch? handduk. fick ett presentkort på jula så jag ska investera i en hårfön. men nu är det så kort så det behövs ju inte...men vad ska jag då köpa där?
68. var brukar du handla dina kläder? är ett big fan of lindex. jag inbillar mig att jag inte ser ut som en tant, trots att jag nog är den enda kund som sänker medelåldern där. vissa guldkorn finns det. annars är det mkt vero moda och lite second hand. kalmars utbud är inte det största, nej.
69. tycker du att du är snygg? vissa dagar är jag snygg, andra smart. idag är jag snygg (utan smink). jag har snygga kläder på mig.
70. micro-pop eller poppa själv? micro-popp (men äger ingen micro).
71. fredrik lindström, henrik schyffert eller kristian luuk? oj. gillar egentligen ingen av dom så värst. men om jag måste välja så blir det nog shyffert, tänker på nile city.
72. vad ska man göra i en dusch? duscha
73. är du bra på att laga mat? ja. men natasa påstår att jag inte kan tillaga kött, typ fläskfilé och sånt. nåt jag får jobba med
74. har du några fobier? ormar är långa, äckliga, slingriga, hala, kalla, slemmiga och oberäkneliga
75. har du några tvångstankar? inget sånt där att jag måste trycka på en lysknapp femtielva gånger, men kommer jag in på en offentlig toalett och det ligger engångshanddukar slängda över hela golvet, så måste jag plocka upp dessa. tack för att det finns handsprit.
76. tycker du att du har fin dialekt? jag är dialektlös. i mitt jobb är det många kunder från hela sverige som man kommer i kontakt med. många frågar mig vart jag kommer ifrån. då brukar jag be dem gissa. haha, alltid lika roligt. det mest oväntade var en kund som trodde att jag härstammade från götet. annars brukar jag ibland säga att jag är från sthlm. det köper de flesta!
77. hångel? mysigt.
78. hur märks det på dig att du är öppensinnad? synonym för öppensinnad! jag förstår inte riktigt. är det att man kan ta in många intryck kanske? jag lämnar denna fråga obesvarad innan jag framsår som dum.
79. hur märker man av din charm? jag tycker om att få folk att skratta, och jag skrattar gärna själv
80. var du med i barnens trafikklubb när du var liten? det där låter bekant
81. vilken har varit den bästa julkalendern genom tiderna? sunes jul
82. brukar du baka? ja. bullar!
88. röstade du i det senaste valet? jadå
89. är du nöjd med ditt liv som det är nu? jo. kanske inte 100 %-igt men.
90. är du mytoman? nej
91. när hånglade du senast: förra löragen
92. när åt du senast: nyss, tryckte i mig den där mackan och den var god
93. vilken låt lyssnade du senast på: Amanda-Halleluhja
94. har du sovit i din egen säng inatt: ja
95. har någon annan sovit i din säng inatt: nej
96. vad tycker du är fint? när en person har sin egen stil
97. vad tycker du är äckligt? efter att ha rengjort mitt avlopp äcklar inget mig längre
98. vem fick du senast sms från: Anna Alv
99. har du pengar på mobilen: abonnemang. så, ja.


lördag morgon

Jag vet inte om det är en dröm eller om det verkligen är sant, men det verkar som om jag hann med tåget. Var sååå nära på att försova mig, men jag lyckades ta mig upp. Jag hann även diska innan jag begav mig. Det är olikt mig. Att hinna med saker och att hinna i tid.

Tänkte att jag skulle sova på tåget. 3 timmars härlig sömn. För att komplettera de få jag fick inatt.

Men hur fasen ska man kunna sova på ett tåg när det är fullsmockat med folk. Alla ska visst till lund idag, kl 07:08.

Näedå, av det jag tjuvlyssnat så ska många ner till Köpenhamn och gå på nån julmarknad.

Tog med datan denna gång. Kan lika väl fördriva tiden med sånt som jag tycker om, att skriva. Antagligen så hade jag nån undermedveten tanke om att jag inte skulle sova, därav datan.

En och en halv timme kvar. Åh, det ska bli så skoj.

Det regnar och ruskar men jag är på bättre humör än på länge!


RSS 2.0