jag kan inte komma på nån rubrik

Fredag. Ledig.

Sedan början på veckan så har jag och Malin pratat om att vi ska ses, och igår så blev det tillslut bestämt att jag skulle komma till henne efter jobbet för en liten filmkväll. Jag skulle handla chips, dipp och sånt onyttigt oxå.
Sen runt 20-tiden så får jag ett sms där Malin skriver att hon inte alls mår bra. Jag vågar inte skriva att jag vet hur det känns för henne, för det vet jag inte. Och på sätt och vis är det jobbigt att inte veta, för det är svårt att hjälpa när man inte vet. Så det blev ingen film för oss två.

Men... syrran och jag bestämde att vi två skulle hyra en film istället. Så det gjorde vi. När vi står inne i videobutiken så får jag ett sms från Linus. Han undrar vad jag gör och jag svarar att han får komma om han vill. Det gör han. Mysig kväll med två människor som jag verkligen tycker om. Det gemensamma som dom har är att dom känner mig, och därför tycker dom att det är extra roligt att hacka på mig, så jag var lite utav kvällens hack-kyckling. Men sånt får man bjuda på.
Hyr aldrig The heartbreak kid, för den var kass.  

Hyr däremot Déjà Vu! En mycket bra film som Linus tvingade mig att se tidigare i veckan. En film som egentligen inte alls är i min smak, men riktigt bra!

Emma lämnade precis slottet. Hon ska hem några timmar innan vi ska ses på stan igen. Mission färga sofföverdrag rosa måste slutföras. Det är nu eller aldrig. För till och med mina kollegor på jobbet tycker att det börjar bli en uttjatat process (och de flesta läser inte ens min blogg...)

många små vår-pussar

en dag kvar

Sen är det HELG!
Kanske känns det lite väl knäppt att se fram emot helgen när man precis varit ledig...? Men jag har haft 2 dåliga dagar på jobbet och det är inget jag skäms över... men jag behöver tänka på lite andra saker än jobbet. Ledigt.

Sofföverdraget ja. Måste väl berätta hur det har gått... precis som jag misstänkte när jag skrev sist så blev det rött. Något gick snett...
Lönen har trillat in.  På fredag är det jag som köper ett nytt överdrag till min soffa. Och EN förpackning färg. Inte två som sist. Hrm.

puss


påsken och lite mera

Min påskledighet har varit kanon! Egentligen har det inte hänt så mycket som är värt att skriva om, mest sovmorgon, promenader, mat, släkt & familj, film och vänner.

Idag så invigde jag och mamma Citygross (Maxi x 100 ungefär). Massor med mat, erbjudanden och folk. Jag handlade på mig en massa bra grejer som väger tungt (eftersom mamma körde) och lite annat tjafs.
Jag köpte rosa textilfärg. Hemma hos mamma så färgade jag sofföverdraget, äntligen!
Nu är det bara så...att jag doserade lite för mycket tror jag...överdraget hänger på tork...men det ser väldigt rött ut. Jag har resonerat med mig själv och kommit fram till att det inte funkar med en röd soffa...oh no. Vilket innebär...? Jag måste till IKEA igen för att handla ett nytt överdrag och minska dosen textilfärg nästa gång.
Det kommer med andra ord dröja innan min soffa får ta på sig sin rosa dress... suck.
Hoppas att överdraget är torrt imorn så att jag kan få se hur förskräckligt fel det blivit.

Denna veckan är väldigt kort. 3 jobbdagar (+ söndag blir det iofs 4).
Jag ska ge allt nu dom här sista dagarna i mars månad!

puss

på jobbet

på jobbet
Visst ser jag finurlig ut? :)

jag är hopplöst svår ibland

Jag kan fortstätta att citera Lasse Lindh i evigheter. När han sjuger så känns det som om det lika väl hade kunnat vara jag som skrivit texten. Så rätt stämmer vissa låtar in på mig och mitt liv. Det var inte förräns efter Melodifestivalen som jag insåg hur grym den mannen är. Låten som har bidrog med "Du behöver aldrig mer vara rädd" är just nu den mest spelade låten på min mp3-spelare. Och jag upptäcker bara fler och fler bra låtar som han gjort. Lyssna på honom!

Ute blåser det oväder. Snön yr och det är riktigt trist påskväder. Långfredag idag och jag tar det mest bara lugnt. Har varit och handlat tvättmedel, tvättat och ätit fruktsallad. Så långt har jag kommit idag. Planerna för kvällen är inga speciella. Det enda jag vet är att jag måste ut en gång till i denna storm för jag måste hämta min mp3-spelare som jag glömde hos Linus igår.

Och just det, gårdagen var ju oxå en dag... solen sken och jag var verkligen på toppenhumör hela dagen. Jag sålde bra och givetvis så bidrog det till min dagsform. Det är inte helt fel att börja kl 09... själva biten att ta sig upp ur sängen är inte den roligaste, men när man väl har fått i sig första klunken kaffe och man står i duschen så är det inte värre än någon annan morgon. Fördelen att gå hem klockan 18 när solen fortfarande är uppe (eller påväg ner kanske) är värt otroligt mycket. Så fler tidiga mornar åt mig....eller snarare fler tidiga kvällar, tack.
Efter jobbet tog jag och "luften" sällskap från jobbet. Han frågade om jag skulle gå, och ja, det skulle jag. Vad jag däremot inte berättade var att jag skulle gå typ 500 meter, för sen skulle jag ju svänga in till Linus. När vi som bäst gick och pratade så stannade jag upp och sa att här ska jag svänga in till Linus. Hans min just den sekunden hade jag velat ha på bild. När vi skiljdes åt så sa han hastigt att du får höra av dig...om du vill ses.
Jag bara gick, vände mig om efter en bit och ropade glad påsk. Sen gick jag vidare åt mitt håll. Fy fan vilken skön känsla.

Kvällen hemma hos Linus blev vriden. Nick tittade förbi. Vi beställde pizza. Linus ville inte ha något. Jag och Nick åkte för att hämta maten och när vi satt i bilen så ställde jag honom försiktigt mot väggen. Jag frågade honom varför han inte svarat på mitt senaste sms? Tystnad. Sen sa jag bara att jag tyckte att det var dålig stil. Jag tror han blev lite ställd, för efter min lilla utfrågning så började han ge mig komplimanger och ville betala min pizza. Jag betalde givetvis min egen pizza. Samma sköna känsla infann sig i min kropp.

Kvällen var bra. Men jag blev ju inte direkt klokare. Inte ens på mig själv.
Patrik tror att jag kommer dö mitt i en utav mina överanalyseringsprocesser.
Jag är rädd för att han har rätt.
Jag tänker för mycket.

Nu ska jag göra lite nytta, typ sortera lite grejer och sånt. Det är ändå långfredag och man ska ju inte anstränga sig idag. Eller...?

puss


fröken Roback jr.

Det är min lillasyster. Och idag hände det som inte fick hända...Min syster skulle medlyssna på mig. Jag som tidigare sagt att hon inte får det, för det känns lite konstigt att ha ens syster bredvid sig. Men såklart, jag har faktiskt sålt bra denna vecka så jag var väl det självklara valet för de nya....hihi.
Emma fick iaf lyssna på mig under en timme eller så... jag satt med en väldigt långdragen kund...jag blev hans tillfälliga psykolog eller nåt, men detta resulterade i ett sälj. Alltså: ge kunden tid att prata....haha.

En dag kvar på jobbet, sen är det påskledigt. Det ska bli skönt att vara ledig några extra dagar samtidigt som jag inte vill tappa mitt flyt som jag har just nu. Och det kan man hinna göra över en helg. Hoppas det håller i sig även efter påsk. (Bara för att jag har skrytit mig igenom hela detta inlägg så kommer det säkert gå åt pepparn imorn...)
NEJ!

Imorn efter jobbet ska jag och Linus hänga igen. Vi ska käka och kolla på film. Ska bli mkt trevligt. Mat är gott. Film är mysigt. Sällskap är aldrig fel.

Dags för sängen. Börjar 09 imorn av någon underlig anledning.

puss puss

medlyssnare

Har jag sagt att lillasyster håller på att skolas in på min avdelning på jobbet...? Det kanske jag har, anyway, hon kommer till mitt place. Så himla kul det ska bli att ha henne på samma avdelning :) Vi har ju ios städat tillsammans för några somrar sen (vill knappt tänka tillbaka på alla äckliga toaletter, men vi tog oss igenom den sommare med bravur).
Alltså, utbildning på jobbet. Skola in dom nya. Edin är tillbaka. Honom har jag saknat. Vi jobbade hela sommaren tillsammans... kul att se honom igen =)
En av de nya gröngölingarna fick lyssna på mig och mina samtal idag. Och jag visade vart skåpet ska stå, sålde 2 avtal under tiden hon lyssnade. Hoppas att man bidrog till nåt i inlärningssyfte :)
Är totalt färdig för sängen. Ska bara trycka i mig lite mat. Sen ska jag sova...

Vem sa att det inte var komplicerat? Jag lyckas fan trassla in mig i allt nu för tiden.

Kycklinggrytan var gooodie.

puss

du behöver aldrig mer vara rädd.

Jag köpte det vita överdraget till min soffa i fredags. Men ingen textilfärg. Kommer behöva typ 5 paktet så att det blir rätt dosering. Snart är det billigare för mig att köpa en helt ny soffa, ha. Jag har tvätten på fredag så då tänkte jag passa på att färga lite. Är väldigt nervös för hur detta kommer att bli. Men det blir ju rosa, så det blir väl bra...eller?!

Helgen sammanfattas med att jag umgicks med dom jag tycker om, familj och vänner. Där måste tilläggas att jag var på bio med Malin i söndags, vi såg Jumper (mkt bra film). Det var så otroligt skönt att träffa henne igen. Jobbade söndag så den helgen kapades på ett sånt där härligt sätt. Skönt att det snart är påsk och ledig fre-mån :)

Igår fick jag och Linus för oss att vi skulle hänga. Trött som ett as efter jobbet så blev det väldigt lugnt. Vi satt och kollade på en massa bilder på våra (mest hans!) mobiler. Sen där någongång somnde jag på hans soffa. Hans soffa är den skönaste att sova i, ohja. Mitt i natten blev jag väckt. Vaddå somna tugnt?! Han sa att jag kunde stanna så slapp jag gå hem kl 02:30... det kändes rätt bra. Så jag somnade om och kl 08:20 i morse var det paaaanik för att han hade försovit sig, så jag hoppade i mina jeans och skuttade (gick i sömnen) ut till bilen. Han skjutsade hem mig. Tänkte jag skulle somna om nån timme, men icke! Jag är dödstrött, men glad. Det är kul att hänga med Linus. Inget är komplicerat.

Igår färgade jag håret svart, detta måste tilläggas. Jag är nöjd som vanligt. Inte någon större förändring. Kanske till och med lite snyggare än innan...!

Kanske skulle ta och lyxa till det med kycklinggryta idag då, eftersom jag har tid att laga mat innan jobbet. Nästan lite sorgligt... ska nog försöka en gång till, att sova en timme.

puss


telefon-fredag

Jag sitter i telefonkö. Jag har gjort det i snart en timme. Åt helvete med Försäkringskassan! Sen har jag även ägnat Boxer och Tele2 några av mina värdefulla lediga minuter. Sjukt att man ska behöva ägna sin lediga dag i telefonen! Det är helt otroligt.
Men i veckan hinner jag inte.

Fredag är som vanligt den dagen som jag ska hinna göra allt som jag inte hinner i veckan, dvs städning och ärenden. Förra veckans mission var ju att hitta ett sofföverdrag till min soffa som jag kunde färga rosa, men på IKEAs hemsida finns inga överdrag med. Och ärligt talat så orkade jag inte förra fredagen. Bad Fia kolla när hon var där, men det var inte samma IKEA (och någon slags utförsäljning). Så jag vet inte vad ett sånt kostar. Det innebär att jag måste åka till IKEA idag för att bara kolla vad priset är, för att sen kanske åka hem utan ett. Suck.
Och förresten, vart hittar man rosa textilfärg?

Nu dog batteriet till mobilen. Och jag har fortfande inte ringt alla.

trevlig ledig dag alla!


hur det är att handla på maxi en onsdag efter jobbet

Jag kan sammanfatta det i två ord: ÅT HELVETE!
Trött, omotiverad, stressad, hungrig och med noll inspiration fick jag följe med "luften" till maxi. Han skulle hem, men bor ju åt det hållet. Intressant konversation på vägen dit för övrigt. Nu kan vi iaf prata om våra fylle-misstag tillsammans...haha. Det känns bra. Men det finns alltid en gräns-hur mycket man vill veta om en person. Den gränsen överträdde han ikväll... så nu vet jag mer eller mindre hur svinaktiga hans senaste 3... 2 (borträknat med mig, vilket han var tydligt med att understryka) ragg har varit. Jag känner att jag kan verkligen inte ta åt mig nåt av all den skit han spytt ut så jag skrattade mest och höll med om att dom var svin.... ärligt talat så kunde jag nog inte bry mig mindre...men när vi väl pratat om hans ragg så kände jag mig tvungen att berätta om mitt senaste ragg iaf (jag undrar i efterhand varför jag gjorde det, men jag tror bara att det finns en förklaring, att jag ville bevisa för honom att jag visst har träffat andra sen vi... ja...) för honom. Så nu vet vi allt om varandra. Han slutar 31 mars på jobbet för ett annat jobb. Synd att han sticker men det är samtidigt skönt. Undrar om vi kommer höras eller ses efter att han slutat..?

Glömde givetvis hälften av allt jag skulle handla. Typiskt, utan lista...

ingenting

Egentligen så vet jag inte vad jag ska skriva om just nu. Den enda anledningen till att jag startade datan såhär sent (när jag egentligen borde sova, enligt mitt sov-schema som jag följer till punkt och pricka!) är att jag ville göra nåt samtidigt som jag äter min knäckemacka med makrill och dricker mitt glas o'boy. För ikväll, har jag umgåts med folk. Det kanske låter helt knasigt, att jag inte har nåt liv eller några vänner, men faktum är att med mina arbetstider så har man inte mycket till socialt liv efter kl 21. Det är inte ofta ens vänner vill ha en filmkväll som börjar kl 21 när de ska börja jobba kl 08 morgonen därpå. Och jag beskyller ingen, asbolut inte (för jag själv hade verkligen inte orkat sitta uppe och glo på film till 24:00 när man vet att klockan ringer 06:30...) Där har vi anledningen till varför mina helger alltid är väldigt uppbokade. Därför var det så himla kul när Elin tidigare idag sms:ade och frågade om jag ville titta förbi efter jobbet. Och jag trodde väl egentligen inte att de skulle vänta med en film tills jag kom från jobbet... i alla fall, vi kollade på Rattatouile (ja eller hur det nu stavas) och det var mysigt. Elin och Linus är fina vänner. Så nu är jag vaken på övertid, men det är lätt värt det. Helgen har jag inte ens hunnit nämna, men den var kanonbra! Mycket festligheter, och systrarna Roback ägde givetvis på dansgolvet i lördags :)
Jobbet flyter på, 3 avtal idag. 2 dagar till helgen (och jag har kommit på mig själv med att varje vecka räkna ner dagarna till helgen). Färdigäten är jag nu. Godnatt.

puss

Systrarna Roback

tack toblerone

Med den hyteriska mensvärk som jag lider av just nu är det kanon att jag har en toblerone i min garderob. Den giganstiska chokladbit som jag fick av mamma när de varit iväg. Jag skojar inte, jag har käkat upp halva...200 gram kvar. Shit alltså.

Emma har vip-kort på Palace. Dit ska vi! Ohja! :)

Sovmotvätt, sen städning, sen IKEA, sen Citygross, sen mamma och stolsbärande, sen vet jag inte...dagen är väl typ slut.

Solen skiner idag!

torsdagsbloggen kl 15:09

Det är tomt i "min hörna" på jobbet. Vi brukar sitta 4 pers här, men idag är Linn sjuk, Lotten ledig och Kim...ja han bytte ifrån oss flickor, för... "det är en pelare i vägen..." så jag sitter här lite små...ensam. Det är många telefonsvarare just nu. Men ett avtal har jag fått iväg. Tankarna är mest riktade mot mitt nya lilla projekt. Som jag tidigare nämnt så fick jag för mig att inreda även vardagsrummet i rosa-toan och köket är redan rosa så att det bara stänker om det! Men hur gör man om ett vardagsrum, som i detta nu går i blått, vitt och grönt, till rosa? Joo, man har en Klippansoffa med avtagbar klädsel! Tanken är alltså att köpa ett vitt överdrag till soffan och sen 2 paket med rosa textilfärg... jag tror deffinitivt att detta kan funka! Och om det funkar så byter jag även överdrag till mina blå små pallar och sen bort med mattan som är farmors. Lampan och fåtöljen kommer stanna! Köpte ju en rosa gardin förra veckan, och den passar bra till mina gröna second-hand fynd! :) Så delprojektet är att besöka IKEA för att inhandla ett nytt överdrag och sen lite färg, på fredag. Håll tummarna, för det lär behövas!

puss...

en liten kortis

Jag vaknade kl 07:41 av mig själv, livrädd för att jag hade försovit mig... har ju nytt alarm på mobilen (och antagligen så litade jag inte på att jag skulle vakna av det...)
Så lär det säkert inte vara varje morgon i fortstättningen, men faktum är att jag har varit uppe ur sängen runt 09 3 mornar på raken. Det är helt otroligt, jag fattar inte. Men det är bra!

Jag har ett litet problem; mamma har öppet hus på lördag eftersom hon har fyllt stooor nolla. Dörrarna öppnas kl 18 (om jag inte minns fel) och det lär väl ramla in några. Samma kväll, klockan 18 är jag bjuden till "luften" (som jag verkligen måste komma på ett nytt smeknam till) på inflyttnigsfest i hans nyrenoverade lägenhet.
Det är ju helt uteslutet att åka in till honom eftersom jag har lovat mamma, och jag vill faktiskt vara med på hennes tillställning! Men om jag drar med mig syster in till stan senare under kvällen...? Så kan vi möta upp dom kanske? Det var ju ett tag sen vi festade ihop. Men trots allt så ringer det en liten varningsklocka i mitt bakhuvud...
Jag vet varken ut eller in. Helvete.

Idag ska mina naglar matcha min lila mobil... hihi.

puss!

läggdags 23:00...typ

Det ligger en liten lila söt sak bredvid mig.
En ny mobiltelefon!
Äntligen! Var inne på 3 idag och jag fick teckna ett nytt abonnemang. Så nu kan det inte bli bättre!
Hann även lämna in stövlarna på klackning och alla andra små ärenden som jag inte brukar hinna i veckorna. Jag tror att det kallas effektivisering... ett ganska främmande ord för mig!

Hädan efter ska jag försöka komma i säng 23... eller, alltså bara jag är i säng före 23:30 så kan jag nog få ut en timme eller två extra varje morgon. Och nu är det ljusare och allt känns bättre, jag blir på bättre humör när jag får se solen (vem blir inte det förresten?)

En kanondag på jobbet, verkligen! 7 avtal. Jag sitter på den bästa listan någonsinn och jag är så jävla grym på det jag gör, för det är mitt jobb. Efter den nyss skrivna mening fick jag en ego-kick, precis vad man behöver ibland! En dag kvar på lista, och jag ska suga ut varenda liten kund där imorgon. 11 avtal på 2 dagar, vad händer liksom?
(Jag hoppas för mitt liv att det inte är så nu att bara för att jag har sagt att det går bra så kommer det gå dåligt...?)

Helt jävla slut i huvudet, och med en tom telefonbok (som jag ska fylla på), ska jag nog försöka nana lite.

En dag kvar, sen helg.

puss puss

22 minuter på mig

Jag lovade mig själv att komma i säng tidigt ikväll, kl 23:00...senast 23:30. Jag skriver allt i ett andetag (läses utan paus). För jag måste upp tidigt imorn och byta ett par stövlar, skälla på 3 och vara i tid till jobbet kl 12. Alla som känner mig vet att jag verkligen inte är någon människa som går upp tidigare än vad som är nödvändigt, men jag har faktiskt under senare tid bättrat mig avsevärt! Förrra veckan klev jag frivilligt upp kl 08 två morgonar, och denna veckan, som nästan bara börjat trots att det bara är två jobbdagar kvar innan helg, har jag klivit upp en tidig morgon, imorse. Ställde mig kl 09 och gjorde taco-paj, för jag kände att jag ville ha nåt gott och lite roligt med mig till jobbet idag. Pajen blev god och jag bjöd runt lite :) Så imorgon ska jag kliva upp tidigt, därför måste jag snart sova.
Innan jag går till sängs så måste jag bara berätta om jobbet idag. KAOS! Vi har fått in ett nytt system idag, som ska vara såå bra och såå välbeprövat...hrm säger jag bara. Det har nästan inte varit annat än krångel känns det som...tysta samtal, inga samtal alls, låånga väntetider, återkomster som vägrar dyka upp mm. Men trots det kära vänner, så sålde jag 4 avtal. Andra dagen på jobbet och en bra start på den nya månaden! Wow.

Puh, det gick fort. En kvart kvar tills det släcks i min lägenhet.

puss alla




en bakelse

Ja jag har den snyggaste vårjackan i år. För en gångs skull. Jag hittade en svart trenchcoat-aktig jacka på MQ och var fast. Expediten frågade mig om jag inte ville ha en lite mer "vårig" färg. Blått...? Nä. Beige...? Oh no. Rött..? Snyggt, men inte till alla mina rosa plagg. Man måste tänka steget längre när man lägger 1200 på en vårjacka.
Nu är jag rustad för vår.

Helgens tema har varit mina vardagsrumsfönster. Pärldrapperiet som för några veckor sedan förlorade sin första svans har inte klarat trycket. Varje gång man öppnar för att vädra så är det med största möjliga försiktighet som detta sker. Och ärligt talar, nu har jag tröttnat på glaspärlor på golvet och färgen mörkblå. Sofföverdraget ska ut ur min lägenhet, nu är det ljusa färger som gäller. Bort med mattan under soffborden (den fyller ändå ingen större funktion längre). Nu ska min lägenhet rustas för vår. Därför har jag bytt ut drapperiet. Jag har köpt ny gardin, nya blommor och hängt upp hjärtat i som jag fick i inflyttningspresent av Elin, Linus och Nick. Var lite orolig att det skulle trilla ner, så jag "testhängde" det på en spik under natten, där sängen stod i fall att det skulle trilla ned (så skulle det ju trilla mjukt) men jag glömde visst att jag skulle sova i samma säng den natten. Det höll. Jag höll.





Alltså, en härlig helg med inspiration av "luften"-besök (kanske borde klura på ett nytt smeknamn där eftersom jag fått skjuts hem 2 gånger trots att han ska åt heeeelt andra hållet!!!), familjeaktiviteter, sällskapsspel, promenader, bio (Morgan Pålsson ska jag gifta mig med!), film (äntligen fick jag se Knocked Up och jag grät) med mera.

För att knyta an till min rubrik. Jag klär mig ofta i rosa. Jag älskar rosa. Idag så var det en kollega som tyckte att jag såg ut som en bakelse. Jag tror att hon menade på ett gulligt sätt, för hon loooog samtidigt som hon sa "...som en bakelse, med allt det rosa och sen ditt svarta hår som bryter allt... urfint". Och det är en sån ursöt kommentar som jg kan leva på i flera timmar! :)

Jag vann tusenlappen på jobbet. Och jag är verkligen värd den! Tusenlappar tycks dras till mig... märkligt.
Dock en utveckling som jag ser fram emot att följa.

puss


RSS 2.0