målaren som aldrig kom...

Jag hade rätt! Det var ingen målare som stod och ringde på dörren kl 07. Inte vid 08 heller. Inte ens kl 09. Kl 11 ringer jag och frågar vart han håller hus. 5 minuter senare så är han på plats. Sånt kan jag bli så himla trött på...
Men iaf, jag har fått hem en bok med en massa standard-tapeter som jag ska välja bland. Och det är riktigt svårt att välja ska jag be att få tala om. Men jag får en fondvägg, så jag är glad =)
Förhoppningsvis är det tapetserat och klart på måndag, min födelsedag (och sista dagen att deklarera!)
Men jag hoppas inte alltför mycket. Målare verkar vara ett skumt folk.

Jag nådde inte min budget. Men jag gav fan järnet de sista dagarna. I onsdags när jag gick hem så hade jag 16 avtal kvar. Idag när jag gick hem för ledighet så hade jag bara 4 avtal kvar. Så jag måste säga att jag jobbat på ganska bra de sista dagarna. Jag måste lära mig att få misslyckas. Det är inte hela världen. Jag vet att jag kan. Mycket handlar om inställning. Men som sagt, månaden är slut på jobbet och nu gäller det att vila upp sig så att man är pepp inför maj.

5 dagars ledighet väntar. Och som alla vet så beger jag mig till Växjö och Fia imorn. Ska bli sjukt kul! Den lilla flickan har jag saknat enormt. Hon berättade nyss för mig att hon precis gjort klart våra grillspett inför morgondagens valborgsfirande.

Nu ska det packas en resväska. Sen ska jag fira att april-jobbmånad är slut med det senaste avsnittet av Desperate Housewives och Tuttifrutti i min säng (tack bärbara dator!)

Hjärtegullet Anna fyller 22 idag. Grattis gumman!

puss till alla söta

Lilla Li i skåne

Jaha!
Jag ligger i Annas säng. Vi ska snart städa upp resterna från festen igår. Lördagen var för övrigt en väldigt skum dag. Jag åkte tåg tidigt till Malmö endast för att besöka Monki. Och ja, när jag väl hittat dit så var det bara att kolla runt. Efter många om och men kom jag tillslut därifrån med ett par gubbyxor i grått. Vem hade kunnat ana att jag skulle köpa ett grått plagg?! Men dom var coola, unika och jävligt snygga på (tillsammans med ett par svarta pumps och ett vitt linne). Efter besöket på Monki tänkte jag virra mig tillbaka till centralen, men då ringde Anna och sa att jag var tvungen att köpa dricka inför kvällen. Låt mig berätta: Lisa har aldrig någonsinn tidigare varit i Malmö (och att hon hittade till Monki berodde enbart på att hon skrivit ut en karta) och skulle nu helt plötligt hitta till systembolaget på 25 minuter med skoskav och packning. Jag vet inte om Gud var med mig eller vad som hände, men 13,59 uppenbarar sig en bekant skylt och jag springer mitt allra fortaste i high heels för att hinna in innan stängning. Jag hann! Så, då var det ju bara att bege sig tillbaka till Malmö Central Station för att åka till Lund. När jag köpt min biljett till pågatåget så hör jag hur dom ropar ut att tåg varken kan ansluta sig eller avgå från stationen på grund av tekniska fel. Klockan är då 14,53. 16,30 kliver jag av ersättningsbussen som färdat mig genom hela skåne känns det som. Trött i fötterna, hungrig, svettig och allmänt förvirrad går jag hem till Anna (som tack gode gud bor mittemot Lunds station).
Kvällen tillbringades tillsammans med alla Annas vänner. Vi grillade och sen var det korridorsfest där hon bor. Jag har ju nämnt dessa fester innan, alltså dom är nåt i kalasväg!

"Ja, adventsfikat och festen som följde var spännande. Massor med nytt folk, men även några kända ansikten från förra gången jag var där nere. Alla är så snälla. Jag trivs i deras sällskap. Lund kan vara en av mina favoritstäder, finns en stor chans." (2007-12-03).

Idag söndag är det städning som står på schemat. Sen lite käk och kanske nån film. Mitt sistaminutentåg går tillbaka runt 20-tiden. Om det inte vore för att dom ska tapetsera om min lägenhet imorn (vilket säkert kommer att ställas in bara för att jag nämner det!) så skulle jag gärna stannat några extra dagar. Jag är mätt på Kalmar. Det har jag insett nu över helgen. Så nu undrar jag bara varför jag inte sökte fler program/kuser till hösten, för skoj skull? Men jag kommer ju bara vara i Kalmar 2 dagar nu, sen drar jag på nya äventyr, till Växjö.Och där stannar jag ju i 5 dagar, så borta bra men hemma bäst kanske ändå stämmer in. Härlig helg. Och jag har inte ens nämnt pubkvällen i fredags. Kanske för att jag har tänkt ovanligt lite på jobbet (och så ska det fortsätta). Därför nöjer jag mig med att säga att det var en okej kväll. Trevligt sällskap, men synd att inte fler från avdelningen dök upp.

puss

jobbet stannar på jobbet_4

Så. Puuh. Helg.
Jag ska inte nämna jobbet.

Imorn blir det en stressig dag men rolig hoppas jag. Simning, fika med mamma, grillning med Classe och sen invigning på jobbet.
Lördag och söndag tillbringas i Lund.

Nu ska jag nana.

jobbet stannar på jobbet_3

Idag hände det som jag fasat för ett tag. Jag gick hem från jobbet. Jag vet inte om det berodde på den psykiska stresen eller om jag bara hade jävligt ont i huvudet. Jag gick förbi Ica på vägen hem och köpte glass. När jag kom hem så ställde jag fram min fåtölj i öppningen vid min franska balkong och satte mig invirad i mitt täcke och läste SOLO samtidigt som jag åt glass och lät solens strålar smeka mitt ansikte (haha!)
Men det var skönt att tänka på nåt annat ett tag. Släppa allt vad jobb och budget heter.
Efter en timme blev det kallt och jag gick och lade mig i sängen, somnade och drömde konstiga drömmar. Jag drömmer till och med om jobbet nu. Denna gång var det om Lotten, och mig. Hon fanns bara med i drömmen, men gjorde inget speciellt. I drömmen så gnisslade jag sönder mina tänder. Jag drog överkäken och underkäken mot varandra så att tänderna lossnade. Blod och en massa tandflisor. Jag var ganska tacksam när jag vaknade och insåg att det bara var en dröm.

Imorgon måste jag ta nya tag. Jag vet i fan hur det ska gå till bara. För ärligt talat så vet jag inte om jag orkar just nu. Det känns som om jag står och trampar vatten eller så. OCH nu pratar jag om jobbet lik förbannat. Det liksom bara kommer, orden, tankarna.
 
Bäst att försöka sova. Konstigt, för innan så var det som om jag släppte allt när jag väl somnade. Nu känns det nästan tvärtom...som att jag vet att jag kommer drömma om jobbet när jag väl blundar, vilket gör att jag inte vill blunda.

Jag kanske borde gå och prata med någon...

puss och sälj

jobbet stannar på jobbet_2

Jag får inte skriva om jobbet. Och helt plötsligt så är det det enda jag kan tänka på.
Jag får inte tänka på jobbet när jag inte är på jobbet. Men det är det enda som snurrar i skallen.
JAG BLIR GALEN! När den här månanden är slut, så ska jag utvärdera med mig själv. Tills dess ska jag bara ha kul i samtalen...

Okej. Vi åt köttfärssås och spagetti igår. Och jag kom på mig själv med att bli orolig för vad han skulle tycka om min mat (trots att han ätit min mat innan). Men han tyckte att den var jättegod! Vi kollade på en film som jag typiskt nog vunnit på jobbet, Honeymooners. Den var bra!

Helt plötsligt känns det lite torftligt att skriva här. Min dagsform har så mkt att göra med hur det går på jobbet, så att inte skriva... det känns bara tomt.

Jag ska in och köpa ett par leggings nu. Det är i alla fall vår. Och om tre dagar åker jag till Lund. Och om  en vecka exakt sitter jag på tåget på väg till Fia! :)

puss

jobbet stannar på jobbet

Men efter jobbet kl 21:10 så frågar Charlotta mig om jag vill följa med och dricka öl.
Men inte en måndag, det går ju inte, tänker Lisa.
KOM NU, säger Charlotta. Du är så fin i din rosa palestina-sjal och dina rosa byxor. DU MÅSTE FÖLJA MED!
Den tjejen vet minsann hur man övertalar folk.
Vi drack 2 öl. Men har man inte ätit nåt sen fyra så känns 2 öl som flera öl.
En trevlig och spontan kväll.

Nu sitter jag och äter min ostmacka och ska snart nana. Inte senare än vanligt.

Linus hade pratat in ett meddelande på min mobilsvar. Det har nog aldrig hänt tidigare.
Vi ska ses imorn och spela schack och äta min köttfärssås :)

PUSS

små röda kinder

Allt handlar kanske egentligen om min inställning.

Kanske var det dumt att skriva klagomuren i fredags...kanske inte. Skönt på sätt och vis att få ur sig all skit innan helgen. Men samtidigt, varför gå och älta saker fram och tillbaka. Okej att jag hade en pissvecka på jobbet. Men när helgen kommer så ska ju inte veckans resultat få påverka mig när jag är ledig. Kanske det är så att jag är expert på att ta med mig jobbbet hem och att jag alltid sätter för höga krav på mig själv som jag sen mår dåligt av när jag är ledig för då kommer allt i fatt mig.

Så när jag går från jobbet så lämnar jag jobbet. Ovasett om det gått bra eller dåligt. Bloggen kommer att bli tam på inlägg om jag ska lämna jobbet på jobbet eftersom nästan hela mitt liv kretsar kring jobbet. Men det är ett sånt jobb. Prestera prestera. Där är problemet!

Min helg har varit sådär.
Mysigt inslag av fika med pappa och lillis. Picknick utanför mitt hus med Patrik. Födelsekalas hos lillasyster. Försök till utgång med Linus och hans kompis, utan vidare resultat (en öl på KM sen ville dom hem). Veckohandling på Maxi (för jag har skrivit en matsedel till kommande cecka). Många tankar och funderingar. Det bästa har varit att solen har varit framme! Jag satt en liten stund ute i lördags och några minuter i dag, söndag. Nu, känner jag att mina kinder har fått lite färg. Men det blir bara ljusare ute och jag vet att jag mår bättre av solen. Om jag unnar mig några minuter ljusterapi varje dag innan jobbet så kanske allt är bra snart igen.
Jag vet att jag kan om jag bara vill.

Nu ska jag poppa popcorn och kolla på Top Gun. Sen är helgen slut. Vågar jag redan säga, att det är skönt att jag bara jobbar 4 dagar, nästa vecka!?

puss!

klagomur

Jag trodde inte att det kunde gå från, att ha haft en sån kanon dag i onsdags till att få uppleva en helvetesdag i torsdags. (Och eftersom den dagen är förbi borde jag egentligen inte ens nämna den...glömma glömma!)

Ska jag gå in på allt in i minsta detalj? Det känns väl onödigt.
Ja, men jag är onödig. Alldeles för ofta. Jag måste älta.

Borstett från att hela torsdagen gick emot mig så är det många faktorer i mitt liv som jag är väldigt missnöjd med. För att få med varenda bit, ska jag punkta upp dessa, för att inte glömma någon del.

Mitt Jobb suger just nu. Jag har några funderingar över vad detta kan bero på. Och jag ska prata med min chef på måndag är tanken. Det jag stör mig på just nu är att det går dåligt för mig rent prestationsmässigt. Jag har 16 avtal att klämma in på 6 arbetsdagar. Detta är ett snitt på 2,6666666666 avtal om dagen. Och den senaste veckan har jag sålt 2-2-2-2 hela veckan lång. Mina chanser ser inte så goda ut. Och de admin-uppgifterna som jag tidigare fick sitta med 4-8 timmar i veckan är som bortblåsta. För en massa nytt folk ska lära sig uppgifterna inför sommaren/semsterledigheten. Visst, jag kan köpa att fler måste utbildas. Men att vissa av dom nya ska få sitta fler timmar i veckan än vad jag någonsinn gjort, bara för att, gör ju att jag får offra mina admintimmar åt att sitta och sälja. Och jag presterar sämre. Det är ett faktum. Jag sitter och "säljer" även under de sämsta timmarna. Och kollegorna som snott mina admintimmar börjar i själva verket kl 14 varje dag. DET ÄR ORÄTTVIST. Nåt ska man väl få för att man är fast anställd? Eller?!

Min cykel Maja är stulen. Så antingen får jag gå eller åka buss. Igår skulle jag möta upp en vän på stan för att käka lunch/middag, kalla det vad fan du vill. Och på grund av att min cykel blivit stulen och att jag inte hunnit polisanmäla den, innebär detta att jag måste gå. Fast jag fick låna en cykel av en kollega. Problemet var bara att jag inte kunde låsa upp låset. Och efter 15 minuter ute i kylan och blåsten så gav jag upp. Tårögd och förbannad ringde jag min vän och sa att jag inte hade möjlighet att komma in till stan. Tror att vännen förstod. Men jag fick istället panik över att jag hade 25 minuter kvar på min lunch och inget ätbart med mig. Fick kasta i mig lite mat från ett ställe i närheten.

Mina arbetstider är sämst i världen. Inte nog med att jag är nere i en "prestationssvacka", men tiderna är något som har kommit ifatt mig. Innerst inne så har jag alltid fattat att mina arbetstider är usla. Men när ens kompisar säger att jag borde försöka börja tidigare någon dag och sluta lite tidigare en kväll (för att hinna ses) så ställer man ju sig frågan om det inte har gått för långt? Något vidare socialt liv har jag inte i veckan, utan detta får jag ta igen under helgen. Så fredag-lördag-söndag är fullsmockade med aktiviteter för att jag vill hinna träffa alla!

Min framtid känns osäker. Vad ska jag göra i höst? Kommer jag att bli antagen till den utbildning som jag sökt? Vill jag ens plugga i höst? Är jag redo för studentlivet igen? Kalla mig tråkig, men jag gjorde ett vuxen-test på Facebook för någon dag sedan (och givetvis ska man ta ett sånt test med en klackspark) men jag blev 28,1 år. Så att börja festa med studenter på heltid känns inte så lockande för tillfället. Fan vad jag är gaggig.

Mina familjer har jag inte settt på ett tag. Jag har ju två familjet. De ni! Jobbar ju med Emma, men det är ju ändå bara jobb. Träffade del pappa förra helgen. Men vi skulle ses lite längre hade jag velat. Del mamma har jag inte träffat på...evigheter! Och det finns ju en liten anledning till varför jag flyttade tillbaka till Kalmar, för att vara nära mina familjer. Och när jag inte får träffa dom så mår jag inte lika bra. Så är det.

puss?!


vilken vistelse i Växjö

Puh. Lång dag. Trivsam dag.
Åt lunch med Elin innan jag började jobbet...det har hänt noll gånger sen jag började jobba här. Man har inget vidare socialt liv innan jobbet. Men det har jag nämnt innan. Hursomhelst... vi åt lunch och det var trevligt att ses lite halvspontant. Sen gick jag till jobbet, gled in några minuter innan bestämd tid för avresa och kände mig duktig, fräsch och utvilad.
Vi åkte bil till Växjö och ja, sen har resterande timmar varit fyllda av intryck, nya människor och en härlig miljö. Folket på Växjö-kontoret är mkt trevliga. Jag fick medlyssna med Sonja (otroligt go tjej) och sen ta några egna samtal. Givetvis sålde jag inte. Men det gör inget. Fick testa på att jobba på ett nytt ställe och uppleva hur det är när det inte är högt i tak pga ljudvolymen. Och mina "vanliga" bordsgrannar tycker att jag pratar högt. Jag lovar, jag viskade nästan för att inte störa nån på det nya kontoret. Ett väldigt lugnt och tyst kontor. Men fräscht. Vi har tävlat, ätit bullar och massor med godis. (Och jag har spanat in vilka sko-butiker jag ska besöka när jag ska hälsa på Fia!)
Men det bästa av allt, nu vet jag hur det ser ut, kontoret som alla coacher, säljledare och O.M talar om. Jag har varit där! :)
Jag är helnöjd med min dag.

godnattpuss

ett sms

När jag vaknade imorse så hade jag fått ett sms från min säljledare. Bara tanken på att jag fått ett sms från henne tycker jag är lite roligt... har man slutat ringa varandra nu helt plötsligt?
Jaja, i sms:et stod det bara att jag inte behöver komma in kl 12, utan att det räcker om jag är på plats 13,30. Inte mig emot! :)

Jag tror att jag ska gå en runda på stan och sen köpa en baguette innan jag börjar vid halv två. Shit, jag har ju massor med tid! :)

puss

hur gick det med soffan?

I ett försök att lite diskret nämna att sofföverdraget blev rosa-men att jag inte blev hundra nöjd med det, gjorde att jag kortfattat nämnde i den där fråga-svar-grejen att överdraget är rosa. Men jag har fått frågor på detta vid senare tillfälle. Så det är väl bäst att svara ärligt. Med tanke på hur många inlägg jag lagt ned på att nämna alla mina olika steg i omfärgningsprocessen så är väl det minsta ja kan göra nu att berätta hur resultatet blev. Det ÄR faktiskt rosa. På riktigt. Men inte så bra som jag hade hoppats på. Det var ju iofs bara på försök, på skoj, men nu orkar jag inte hålla på att färga fler klädslar. Nu får min soffa vara rosa tills jag tröttnar.

Egentligen ingen speciell dag...ingen som fyller år...inga spontana presenter till mig... Nä egentligen inget speciellt alls. Men ändå... sista dagen att skicka in ansökan till högskolan om man vill plugga till hösten.
Vill jag plugga till hösten?
Alla papper var förberedda att bli kopierade och inskickade idag..utom ett...slutbetyget från gymnasiet. Jag visste att jag hade det nere i källaren...i någon låda. I god tid innan jag skulle bege mig till jobbet så gick jag ned till mitt källarutrymme för att leta. Jo, så har jag givetvis glömt nyckeln...så det är bara att löpa upp för de där hemska trapporna igen. Hämta nyckeln. Nere i källaren igen så inser jag att jag har inte någon vidare bara ordning bland mina bananlådor. Jag klär av mig jackan. Ställer ifrån mig väskan. Detta kan ta tid. Till en början strukturerar jag mitt letande ganska bra...men efter en stund så inser jag att detta kommer att ta tid.
Och tid är det minsta jag har!
När jag letat igenom alla jävla bananlådor (även lådan med bara krukor i) så börjar jag nästan att gråta. Ska det sluta såhär? Bara för ett jävla slutbetygs skull...
Ett sista tappert försök. Jag springer upp till min lägenhet (med tiden emot mig) och öppna alla garderrober i hopp om att finna en gömd bananlåda. Ingen bananlåda. Sätter mig frustrerat ned vid min bokhylla och vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Upptäcker hur dammigt det är bakom mina korgar (som står i bokhyllan). Jag öppnar en av korgarna och längs ner, där ligger den där satans röda mappen med mina slutbytyg från gymnasiet. Kollar på klockan och jag är sen. Springer till Statoil för att köpa frimärke och hinner precis med bussen. Kommer in med andan i halsen...puh!
Ansökning inskickad.  

Lördagen var en väldigt lyckad dag, träffade pappa, Martin, Barbro, för att fira lillasysters födelsedag. Bowling, buffé och bio. Jag och Emma mötte sen upp Louise för att se den nya filmen, 21. Grymt bra! Rekomenderar alla att se den (även Linus, trots att vi har väldigt olika filmsmak, men han läser inte här så han kommer att missa att denna film är något jag rekomenderar alla...hihi.)

Imorgon åker jag + två kollegor till Växjö för att besöka deras kontor. Skönt med ett litet avbrott sådär mitt i veckan. Ska bli spännande att träffa lite nytt folk, se lite andra platser och bara komma iväg lite spontant (det är säkert planerat, men inte från min sida...haha).  

Jag fick en rolig inbjudan idag till en "utflyttningsfest". Anna och hennes tokiga korridorsfester i Lund är de roligaste fester jag någonsinn varit på :) Denna tillställning är nästa helg och jag kollar redan på tågbiljetter. Tänkte försöka få med mig en vän ner. Kan vara kul att låta Anna få träffa Charlotta, till exempel. Ännu rolig happening att se fram emot, jag kan knappt vänta!

puss puss

garderobsrensning igen

Idag är det vårstädning på schemat. Garderoben är redan avklarad. Jag slängde dom där senaps-gula leggingsen som jag inhandlade förra våren. Jag vet inte om jag trodde att jag var cool som köpte den otroligt hemska färg på ett par leggings, men nu har jag (ett år senare) tagit mitt förnuft till fånga och SLÄNGT DOM!

Hittade lite andra grejer med, kläder från min "större tid". Dessa plagg slängde jag genast. Varför ska jag behålla kläder som jag aldrig kommer att använda igen... bara för att?! Nä, den där mentaliteten fungerar inte här...

Och för att peppa mig själv lite så ska jag faktiskt beställa en bikini. Jag var inne på ellos.se igår och hittade en riktigt snygg sak. Har alltid haft problem med att hitta en överdel som passar med tanke på min byst, men denna tror jag stenhårt på....och den var inte dyr....och förra året köpte jag ingen bikini, så i år är det dags. Målet är att bli lite slim till juli månad, och jag har ju faktiskt införskaffat mig ett sim-kort.

Och när jag ändå pratar om kläder så kan jag ju berätta att igår när jag var inne på stan för att köpa födelsedagspresent, hittade jag världens finaste klänning. Oh no, inte en klänning till, tänkte jag när jag provade denna gudomligt romantiska kreation. Jag kan ha den på min systers student kanske? För jag behöver verkligen ha en anledning att köpa den! Här krävs det verkligen en bild! (givetvis är det fel färg, men den som jag provade var ljusgrön/turkos/vit/ljusblå)
Är den värd 699 kronor?

377075-15

puss


så typiskt

Skrev häromdagen att Fia hade slutat blogga. Och nu när jag sitter här för att fullkomligen ösa ur mig vad som hänt de senaste dagarna, känner jag mig...tom. Det finns väl massor att berätta, som till exempel hur gårdagens utgång med jobbet blev eller att jag idag har letat ihjäl mig efter en födelsedagspresent till min syster (som fyllde igår) som ska firas imorn. Lite luddigt med dagsbegreppen när klockan är över midnatt, för den som läser detta ser ju att det är lördag. Men för mig som skriver, som inte har gått och lagt mig än, är det fortfarande fredag. Så utgå ifrån att det är fredag och läs raderna om när min syster ska firas igen. Ha!

Sen kan jag ju berätta att jag har ingen present! Presenten är slut överallt. Förlåt Emma om du inte får någon present av mig imorn när du firas. Så fort den finns inne på lager så ska du få ett fint paket :)

Men det roligaste av allt är att pappa ringde för någon dag sedan och sa i princip att lördag kl 18,30 ska jag vara nere vid min parkering för då blir jag upphämtad. Det är imorn. Jag vet inte vad som händer. Pappa planerar och är hemlighetsfull (eftersom Emma har fyllt...19 är väl inte en så stor grej?) Jag ska ha jeans och en vit t-shirt på mig (för jag var tvungen att fråga om vad för slags kläder man ska ha på sig...tanken var att kunna få en och annan ledtråd...men icke!)

Detta är spännande! Jag tror att det kan vara bowling som står på schemat!

Veckans kap var tågbiljetten till Fia i Växjö för 53 kronor. Hela Valborg ska jag vara där och jag ser fram emot dessa dagar grymt mycket. Ledig Ons-Sön... fan vad skönt!

Och nu blev det helt plötsligt ännu en gång, några rader.
godnatt-puss

go with the flow

Idag kom så den efterlängtade deklarationen.

Jag har sovit på nålar de senaste nätterna efter att ha hört om en kompis som fått tillbaka 6000 kr och om en som fick betala tillbaka 3000 kronor. Vart skulle jag placeras..? Jag gick in med inställningen att jag måste betala tillbaka pengar så behöver jag inte bli besviken om det skulle bli fallet.

Mötte brevbäraren idag när jag skulle till jobbet och jag passade på att fråga honom om det fanns nåt till mig. Det gjorde det. Jag rev upp plasten och letade snabbt upp kolummen där resultatet skulle stå... Att få tillbaka: 10697 kronor. (Kanske dumt att skriva ut...men jag var tvungen.)

Som kanske alla förstår så har jag inte kunnat tänka klart idag.

En Londonweekend, en vecka i värmen...ja förslagen är många. Men att jag ska unna mig nåt, det är ett som är säkert!

puss

40 frågor 40 svar

Obs! Skrevs i söndags...

1. När gick du upp idag?
Emma väckte mig vid 10...så typ då.

2. Diamanter eller pärlor?

Svårt val. Men om jag måste välja så blir det pärlor.


3. Senaste filmen du såg på bio
Jumper. Riktigt bra. (Superhero-movie räknas inte för den sög!) 

4. Favorit-TV- program?

Andra Avenyn (MED TANKE PÅ MITT BREDA PROGRAMURVAL)


5. Vad åt du till frukost?
Kaffe, mormors köttbullar och ostmacka.

6. Vad är ditt andranamn?
Hanna.

7. Din favoritmat?
Just nu: Pannkakor.

8. Vilken mat gillar du inte?
Fiskbullar, blodpudding, kycklinglerver och ärtsoppa.

9. Favoritchips?

De nya, med pepparsmak.

10. Vilken är din favorit-CD för tillfället?
One Republic.

11. Vilken bil kör du?
Jag äger ingen bil...

12. Favoritmacka?
Just nu: Ostmacka.

13. Vilka mänskliga karaktärsdrag, kan du bara inte med?
Människor som bara pratar om sig själva, hur bra de är... jag tror det kallas egoism...?

14. Vilka är dina favoritkläder?

Glider runt i en vit/blå-randig skjorta som man kan ha som klänning  tillsammans med leggings.

15. Om du fick åka vart du ville på semester?
Jag är lite sugen på Paris.

16. Favoritklädmärke?
hrm... har aldrig varit nåt av ett märkesfan...Fornarina då.


17. Var vill du dra dig tillbaka?
Till ett varmt land.

18. Favorittid på dagen?
21:00 när man går hem från jobbet.

19. Var är du född?
Kalmar

20. Vilken är din favoritsport att se på?
Konståkning (nåt jag upptäckte nyligen).

21. Coca Cola eller Pepsi?
Coca.

22. Fotboll eller ishockey?
Fotboll.

23. Är du en morronmänniska eller nattuggla?

Nattuggla. Delvis pga mina arbetstider.

24. Pedikyr eller manikyr?
Manikyr. Har aldrig gillat fötter.

25. Några spännande nyheter att berätta för oss?
Tveksamt. Återkommer när jag fått min deklaration...

Okej då...Soff-överdraget blev rosa! Fint! :)

26. Vad ville du bli när du var liten?
Kock, älskade/älskar att laga/äta mat

27. Bästa barndomsminnet?
Minns Italien-resorna :)

28. Varit i Afrika ?
Ja. Gambia. Vill dit igen.

29. Nånsin rullat in någon i toapapper?
Nej.

30. Varit med om en bilolycka?
Nej. Tack och lov.

31. Favoritdag i veckan?
Fredag, då börjar helgen.

32. Favoritrestaurant?
Jag äter sällan ute, är mer av en café-flicka, och då svara jag...åh, det där cafét i Halmstad, som ligger mitt inne på en gård...nytt, fräscht, dyrt...svingoda milkshakes... hjälp mig!

33. Favoritblommor?
Rosor.

34. Favorit-snabbmatsrestaurant
McDonalds.

35. Äger du en cykel?
Ja, en blå- Maja heter hon.

36. Vilken affär skulle du välja att utöka ditt kreditkort?
Kicks.

37. Läggdags?
För sent...

38. Vad lyssnar du till just nu?
Mina inre röster

39.. Favorit färg
öh...?! Rosa!

40. Hur många tatueringar har du?
Noll.

puss på dig!


att man aldrig tröttnar

Ännu en bloggis har försvunnit. Fia kom på att hon inte ville blogga längre. Så hon lade ner.

Jag har många gånger ställt mig frågan varför jag fortsätter att blogga? Tyvärr kan jag inte  komma på nåt bra svar där mer än att det är ett beroende. Jag mår bra av att skriva. Jag har något att se fram emot.
Så, så länge det finns motivation och intresse så fortstätter jag att skriva :)

Igår var det en kaotisk dag. Var på jobbet redan vid 11-snåret igår eftersom vi skulle flytta. En flytt som i och för sig var inom samma bygnad...men jävlar vilken röra. Damm, försvunna stolar, borttappade lampor och allmän förvirring sammanfattar nog dagen rätt bra. Jag sålde 2 avtal och var inte nöjd när jag gick ifrån jobbet. Denna veckan kör vi ett litet penga-race, vilket innebär att säljer man 3 avtal eller fler så får man 50 kr extra per avtal på sin månadslön. Detta pepp-påfund började i tisdags. Av tre dagar har jag lyckats kamma in 150 kr en dag. Illa illa. Vi har söndag på oss...och sniken som jag är, så ska jag jobba söndag.
Jag hoppas att de kör med denna tävling under nästa vecka. Vi behöver nåt att bli peppade av just nu.

Min inneboende är kvar. Systrar, vänner, kollegor...sambos! Vi var och handlade på maxi igår efter jobbet. Det är spännande att handla tillsammans med någon annan. I vanliga fall så är det ju bara jag som tänker på vad jag vill ha...medan nu är vi helt plötsligt två om allt. Hon gillar inte champinjoner (förrutom om dom är friterade i vitlök), hon tål inte mjölk...hon vet inte vad hon vill äta till kvällsmat. Jadu...hjälp mig snälla!
V
i fick ihop 2 kassar med mat iaf. Sprang mot bussen och den stannde in, väntade medan vi sprang utav bara helvete. Konditionen måste förbättras avsevärt. Busschaffisen var gårdagens ängel, helt klart.

Om en timme...vad händer då?! Jag har tvätt-tid. Inte mycket att hurra för... men jag ska ju färga idag. Jag är helt nervös nu. Det kommer bli skitsnyggt. Jag bara vet det. Så nu ska jag dricka mitt morgonkaffe, sortera tvätt, plocka lite och sen gå ned till tvätten. Om jag inte skriver på typ en vecka så kan det bero på soffklädseln. Bara så alla förstår allvaret i denna uttjatade och upprepade prossedur.

våriga pussar


en jäkla röra är vad det är

Varning för osammanhängande inlägg

Anledningen är att jag har haft dåligt med tid att blogga...suttit och skrivit ner några tankar på jobbet...men inte sammanställt nåt.

Vad ska man säga om helgen? Vin och framvridning av klockan. Dessa båda har tillsammans resulterat i dåligt med sömn. Och jag är trött! Utvilad inför den nya arbetsveckan... hell no.   Sofföverdraget är inhandlat. Likaså färgen. Även textilsalt. Allt är fixat. Tvätt-tid på fredag 12-16. Då ska det ske. Big moment. Jag är nästan lite nervös. Det får liksom inte gå fel en gång till...   Fredagskvällen tillbringades med mamma och Mats. Vi drack vin och kollade på Let's Dance. Jag lade mig äckligt tidigt...   ...för på lördagsmorgonen så var jag kl 10.00 utanför Äventyrsbadet för att boka in en simtur. 40 minuter senare så var jeg helt skakis. Totalt slut i hela kroppen. Men en skön känsla. Så nu är det motionssim tre gånger i veckan. Träningsvärken har inte kommit än, men det lär den göra...ohja.   Det har varit en bra helg. Jag har umgåtts med människor som jag tycker om. Elin och Linus. Alltså hur skulle jag klara mig utan dom två? Vi satt hemma hos Linus i lördags och drack vin. Sen gick vi in till stan. Jag tog det lugnt. Väldigt lugnt. Efter kl 00 så drack jag bara vatten. Egentligen inget jag måste redogöra eller berätta för någon, men samtidigt vill jag visa att jag kan vara duktig om jag vill. Och jag har fanimej bestämt mig för att jag ska bete mig som en 22-åring. Det finns flera anledningar till denna idé, men jag tror att det är en vettig tanke. Själva kvällen ute...tja...det var trevligt sällskap. Men ärligt talat så hade jag hellre legat hemma och kollat på film. Vad hände med Kalaspinglan? :)   Känns ibland som om jag ältar samma saker fram och tillbaka. Men det är väl så det är med ens liv. Men efter att i lördags ha sett en kvinna leta burkar i ett flertal papperskorgar så har jag insett att jag faktiskt inte får klaga. Fast jag gör det ändå.   Det är något jag måste bli bättre på. En annan sak som jag måste bli bättre på är att visa känslor. Och säga vad jag tycker. Inte bara nicka och tacka ja till allt jag får höra. Kanske börja ifrågasätta! Hrm.

Mitt internet har strulat.. så jag har inte kunnat publicera mina inlägg. Ny månad. April. Vår.  Jag undrar om jag kommer att bli lurad idag? Som nästan alla vet så är jag väldigt lättlurad. Det vet jag. Men haha... jag kommer ihåg för några år sedan... en av mina dåvarande bästisar Jessica lurad mig. Jag kan ju i och för sig tycka att ett april-skämt ska vara under några minuter, inte en hel dag... eller har jag fel. I vilket fall så sa Jessica till mig att vår enda lilla cykelbro i hela Lindsdal hade brakat sönder. Och eftersom jag bodde på andra sidan bron så skulle jag inte kunna ta mig hem... detta skrämde hon i mig under hela dagen och jag trodde på henne... halvt om halvt så misstänkte jag att det var ett skämt, men det är ju lätt att säga i efterhand. April April!  Jag funderar på om jag ska lura någon. Det roligaste hade varit om jag kunde lura Linus. Men jag är dålig på att luras och han är svår att lura i saker. Bad match. Hm. Kanske han hinner lura mig innan jag har kommit på nåt bra...?  Jag får en liten inneboende idag. Det hela är egentligen ganska komplicerat. Men hon ska bo hos mig några dagar. Och när det står en matlåda i kylen när man kommer hem från jobbet så kan man inte klaga :)

Ja, jag varnade för rörigt inlägg.

puss

RSS 2.0