tack!

Svenska folket kanske har lite vett ändå. Marie & Amanda vidare till grande finale i globen. Ja, jag följer idol som en slavish. Egentligen det enda tv-programmet som jag följer. För andra avenyn är så kasst att det inte ens kan räknas som tv, hrm.

Tidigare idag när jag hade köpt en kaffe latte och var på väg till bussen så slogs jag av en tanke: När gick jag senast med en hämtkaffe med plastlock i handen? Joo, i Halmstad. Och trots att jag inte alls saknar paniken inför c-uppsatsen så saknar jag folket. Då tänker jag främst på Sandra, Emma, Fia & Rico. Fyra helt olika männsiskor men som med sin närvaro gjorde mig på topphumör. Fyra så olika människor, som jag ändå drogs till, och hade lika kul med, fast på olika sätt. Sen saknar jag ju alla andra, runt omkring.
Men en rad olika anledningar gjorde att jag slutade.

Min plan var att sova vid 23. För att få 6 timmars sömn. Haha, vilket skämt. Jag, sova?! Innan kl 24?! Don´t think so... Jag sitter ju iaf i sängen, alltid nåt.

Dagens puss går till Pappa. Som finns där, stöttar mig och bryr sig. (Sen är det även lite en hämnd, för jag är sur på mamma, så hon ska bli lite avis trots att hon inte vet att denna blogg existerar och skulle hon veta det iaf så säger jag bara...synd!) Jag är pappas flicka. Det har jag alltid varit (ovasett om jag är sur på mamma eller inte...)

om inte andreas åker ut ur idol ikväll så händer det nåt hemskt

Idol var grymt ikväll! Marie & Amanda äger! Måste bara hinna säga det innan vi vet vilka två som har gått vidare till finalen. Jag ska hoppa in i duschen, kolla på utröstningen, packa lite och sen skriva mera.
Om den där skåningen inte åker ut ikväll så måste jag nog göra nåt drastiskt. Jag ska ju till skåneland imorn så då finns det en risk att jag lägger en liten bomb i hans brevlåda, eller nåt. Kanske kan komma på nåt bättre.
Usch, jag är en hemsk människa. Men jag tycker inte att han förtjänar en plats i finalen. Han är ju inte ens bra (efter detta uttalande så kanske hans fru hemsöker mig inatt...hua). Frun har visst kört med nån kampanj. Alla som röstar på Andreas får visst rabatt eller nån produkt på hennes salong. Ibland är folk snåla på så vis. Åh, för en flaska organsiskt schampo så röstar jag gärna på en kille som inte kan sjunga...

Duschen, som sagt.

morgon

Shit! Vet inte varför jag sätter mig att blogga när jag egentligen borde göra en massa andra saker... men jag är ju lite knasig.

.

Efter all den där underbara glassen mår jag illa. Magen är helt uppsvälld. Illa.
Kom precis på varför jag äter glass så sällan... :(

hur man kan göra en lunch spännande!

En dag som jag bara vill dra ett sträck över! Läste en kompis blogg innan och blev faktiskt lite inspirerad att äta glass. En sån här dålig dag är man visst värd lite glass, det tycker jag iaf. Ska hämta byttan! Be right back! :)

Mums, glass! Köpte av en slump glass sist jag var på maxi, kände att det är bra att ha i frysen. Och tänk vad rätt jag kände. För en gångs skull lönade det sig för mig att gå på känsla...

Just det...07:08 går tåget till Lund på lördag. Bussen in till stan går 06:33. Och då måste jag gå hemifrån klockan 06:15. Alltså, uppgång 05:00... är det någon som anmäler sig frivilligt att väcka mig? :)
Hela tågresan ska jag mecka med min mobilkamera och förhoppningsvis kunna lägga in nån bild på nya mig.

Glassen var skitgod. Men det tar ju längre tid att blogga. Kan inte bestämma mig för om jag ska skriva klart detta inlägg först och äta upp glassen sen eller tvärtom. Äter lite och funderar på om det finns nåt mer att säga idag.

..........

Dagens roligaste händelse...
Jag och alla mina kollegor sitter och käkar lunch. Det är tyst för alla är trötta efter en tuff vecka. Vi sitter vid ett runt bord. Ihopklämda för att alla ska få plats. Alla är jättehungriga och har sina näsor nere i diverse lunchlådor. Jag kommer på att jag har en flaska med mineralvatten med mig i min väska som jag tar fram. Jag skruvar lite löst upp korken och vips... plasch...boom....bang! Det sprutar koslyrat vatten runt hela bordet. Alla (inklusive matlådorna) blir blöta. Jag drabbades nog mints själv eftersom jag reflexmässigt vände flaskan åt höger.... Först tystnad. Sen skrik. Alla tittar på mig. Shit, det här innebär slutet för mig tänker jag. Sen börjar alla att asgarva. Några droppar mineralvatten på sig har väl ingen dött av.
Stackarn bara som satt till höger om mig bara, för resten av eftermiddagen såg det ut som om han inte hade hunnit springa till toa snabbt nog.

Jag ska läsa Katrin Schulmans meningslösa blogg innan jag nanar. Följer den som en slav... 
 
puss


mitt hår

Är nu mörk mörkt brunt. Nästan svart. Under själva klippningen så blev det strömavbrott i hela Kalmar, så jag fick sitta i skyltfönstret och posera för att frissören skulle få tillräckligt med ljus. Lite småroligt att jag då säljer elavtal...haha!

VAD TYCKER JAG DÅ?
Nja, alltså det är sällan jag blir nöjd med en gång. Jag måste liksom vänja mig lite. Men att döma av alla andra så är det fint. Jo, jag är nöjd.

Skulle lagt upp en bild, eller flera, men jag har ingen bra kamera. Ska ner till Lund i helgen så tänkte låna syrrans. Därefter får ni se min nya frissyr.

Veronicas sista dag på jobbet! Lycka till i Sthlm honey! :) Kommer sakna henne grymt.

tröja med tryck

Jag älskar mönster, ränder, blommor och liknande på klänningar/tunikor. Men det här med att köpa en för stooor t-shirt med ett glammigt tryck på är verkligen inte min grej. Jag kan bara helt enkelt inte med sånt...

...och trots det, så var det precis det jag köpte idag, två stycken till och med. Ska ha en imorn och se hur det känns. Om det blir obehagligt får jag väl ta på mig en kofta eller nåt...? Har nämligen fallit som en fura för jeans med hööög midja. De sitter som en smäck på min figur. Bättre jeansmodell går inte att hitta. Tänk att det tagit mig 21 1/2 år att hitta rätt modell. Jag ska köpa ett par i alla olika färger. Inga sömmar på fickorna heller, kanon. Så med en stor t-shirt kan detta verkligen bli en flipp!
Eller en flopp!

Men klänningarna kommer jag inte kasta ut.

Blev ingen klippning idag. Fanns inga tider. Så imorn ska jag in 09 och snitsa till mig. Färga det oxå. Sen ska jag gå på stan och bara njuta tills jobbet börjar vid 12. Veronicas sista dag... :(

Dagens puss går till Liz i Oslo. Det verkar som om jag ska resa till Norge över nyår. Himla oväntat men spännande! Det är tradition att vi festar tillsammans på nyår, och kan hon inte vara hos mig så får jag åka till henne.

*

Veronica ska ju till huvudstaden och utbilda sig till frissör. Så jag tyckte att det va passande om hon ville klippa mig. Både som övning för henne men oxå för att jag ville ha nåt nytt. Jag tröttnar så snabbt på saker. Mitt hår.
Efter en månad med page (stavas det så?) är jag trött på den frissyren. Luggen var cool men lite för lång. Det kändes som om man levde bakom ett drapperi nästan. Och färgen är inte alls lika snyggt mörkbrun som den var när jag färgade vid samma tidpunkt som jag klippte page med lugg.

Veronica klippte en rockig frissyr. Långt, kort, spretigt, platt, tupperat. Allt på samma gång. Speciell och jävligt coolt. Många på jobbet har märkt skillnad och tyckt att det varit riktigt snyggt. Jag har lett, tackat och gett Veronica cred.

Imorgon blir håret svart. Sen kommer det en bild.

Med min frissyr behövs det nya svarta jeans, en sliten t-shirt, mörkblåa converse, lösögonfransar och rosa nagellack. Sen är jag nöjd.

Tur att jag ska in till stan innan jobbet. Och tur att jag har världens bästa hårspray!

Dagens puss går till den blivande frissören Virren. Hon är en av de bästa människor jag känt.

.

Jag har varit en trogen medlem hos Viktväktarna. Där fick jag lära mig ALLT som har med points att göra. Om någon väckte mig mitt i natten och frågade hur många points en knäckemacka med keso innehöll så hade jag rest mig upp och svarat: 1 point(s) (men beroende på fetthalten på keson och vilket knäckebröd det är). Jag kunde matens pointsvärde som en rinnande vatten, precis som gångertabellen på mellanstadiet!

I dagarna har jag insett att det är jävligt lätt att falla tillbaka i samma gamla onyttiga vardagsspår som innan min tid som Viktväktare. Med tanke på hur mkt fet och onyttig mat vi omges av så är det inte alltid lätt att säga nej tack. Det är smidigare att betsälla en Big Mc än att laga egen mat. Och när man ändå besäller, varför ska man då ta en sallad? Det är ju nyttigt ju. Restaurangen mitt emot jobbet har världens godaste gyrosrulle...så är det bara! 

Så nu ska jag fanimej gå ner dom där kilona som jag mentalt inte orkade gå ner sist. Hela december kommer att bli min prövomånad (kanske man kan minska på antalet pepparkakor men inte behöva utesluta dom helt...).
I januari blir det andra bullar. Jag vet att jag klarar detta. Nu är det på tiden att ta nya tag. Jag har lärt mig att tycka om mig som jag ser ut idag, men jag vet oxå att jag behöver gå ner 10-15 kg för att mitt mål ska bli uppnått.

Jag låg och läste bibeln igår. Pointsguiden. Det räcker med att blädra igenom den så kommer man snart ihåg hur det nu var det fungerade igen.

Jag gjorde ett tappert försök idag. Planerade exakt vad jag skulle äta under hela dagen. Hällde ut coca colan och julmusten i vasken innan jag åkte till jobbet. Allt flöt på fint. Dom bjöd på tårta på jobbet idag. Typiskt?! Men jag tog mod till mig och tackade nej. Skalade en clementin och åt 10 vindruvor.
Det gick så långt som till äggmackan till kvällsmat. Jag kokade ett ägg...det blev för löst. Jag var hungrig och irriterad. Jag hittade godispåsen som jag gömt tidigare. En hel dags planerande bara raserades. Jag verkar ha glömt hur man gör när man lever efter points.

Det här kommer nog bli svårare än vad jag trott.

...

Den där killen som jag snackade om, som skulle komma och hälsa på mig, han kom i fredags. Jag är lika förvånad över att han kom hit som jag är fundersam över varför han kom hit. Jag vill inte ha fler killkompisar. Jag låter som en total bitch men så är det faktiskt. Det är för mig känslomässigt omöjligt att veta att han har en tjej (som skulle varit jag) och låtsas som jag bryr mig om honom och hans liv (som jag inte är en större del av). Det är sant. Jag är ärlig.
Så länge han vill sova på min soffa så kan jag inte umgås med honom. Take it or leave it...

Ibland så förstår jag ingeting. Jag känner mig billig och utnytjad. Härlig kombination...

-

Jag klarade det! Jag vaknade till och med 20 minuter innan klockan ringde. Har väl inte sovit nåt vidare inatt...

Shit, jag får besök i kväll... shit...herregud!

..

Kom på att jag hade en sån läskig dröm i natt. Drömde att mina tänder höll på att lossna. Och idag har jag känt att mina tänder har varit lite skeva. Därför sover jag med min gamla bettskena från tiden efter min räls. Uscha, jag hatar den verkligen, men det finns inte mkt att göra.

Och på tal om att sova... ska upp äckligt tidigt imorrn. Klockan ringer vid jävulens timme, 06:00... så vi får se om jag är lika pigg och allert som kakan när det väl gäller =)
Så det är bra att man har en bärbar data, kan man sitta i sängen och skriva tills man nästan somnar! Hihi.

...

Jag älskar mitt jobb. Arbetsuppgifterna är bra och jag trivs kanon. Men det som gör det hela lite extra bra är faktiskt kollegorna. Oj, vilket vuxet ord...! Men utan dom, då hade det nog inte varit lika bra... idag är ett utmärkt exempel på att kollegorna verkligen spelar roll. Har haft en kanondag på jobbet, men säljmässigt...nja, inget att skryta med. Men alla arbetskamrater peppar en, är roliga och får mig på bra humör. Så tack alla, och speciellt tack till dom närmsta...ni vet vilka ni är =)

Nu väntar nästan 2 hela dagars ledighet. Ska bli så fruktansvärt skönt! :)

Dagens puss går till Emle. Hon stöttar och pushar!

..

I valet mellan ett långt morgoninlägg eller att ha plattat hår på jobbet, är valet enkelt. För en gångs skull har jag inte beslutsångest. Över till plattången.

Lön imorn!


.

Jag har inte druckit nåt kaffe idag. Kanske därför som jag känt mig lite konstig. Jag har bara druckit te. Te är mysigt. Och gott. Det fanns inget annat än Earl Grey... men när jag tog min första sipp på det så kom jag plötsligt ihåg hur gott det smakade...och jag kom att tänka på alla de gånger jag suttit uppe hos Sandra och druckit Earl Grey. Det var hon som fick mig att sluta med mjölk i te. I alla fall i Earl, för hon drack sällan mjölk. Min Sandra!
Jag ska maila henne ett låångt mail nu.

God natt.

ingenting

Jag vet inte vad jag ska blogga om idag. Idétorka. Helt jävla tom i huvudet. Tom. Och trots det så har jag nog fler tankar än många...
Tänker förövrigt väldigt mycket.  På jobbet, mellan samtalen, i samtalen, innan rasten, under rasten...hela tiden snurrar det i mitt huvud. Och de senaste dagarna har det varit extremt många tankar.

Jag gör lasange samtidigt. När jag är uttråkad så lagar jag mat. Massor av mat. Som jag sen fryser in. Bra att ha 100 olika matlådor att välja mellan. Speciellt när man är morgontrött...

Dagens puss går till sängen.


sömntuta!

Jag gick och la mig halv nio igår. Och vaknade kl tio. Idag. Efter dryga 13 timmars sömn känner jag mig pigg. Och utvilad.

Gårdagen på jobbet tror jag att vi kommer sätta ett sträck över. Hoppsan så det kan gå... trist, för vi förlorar säljtid. Men, idag är det en ny dag!  

Jag lagar just nu kycklingsås med svamp och pasta. Ska bli min matlåda. Jag är sällan hungrig innan jobbet, men jag ska trycka i mig en äggmacka...annars lär jag dö.

Två arbetsdagar kvar sen är det helg! Lön på fredag! Ska fika med Natasa då. Och kika lite på julklappar. Just det julklppar, mamma hade på förslag att vi skulle leka julklappsleken i år. Istället för att överrösa varandra med ljuslyktor och grytlappar så köper man sin egen julklapp. Iopd here I am. (Fast har planer på att låta Ingrid köpa en åt mig i USA...det skiljer visst halva priset!) Och leken går ut på att alla köper en liten klapp för 50-100 kronor och sen spelar man om dom. Givetvis får alla en julklapp, men det blir inte så jävla pretto och överambitiöst. VILL man sen ge någon en julklapp (utöver) så får man göra det... så...förslag nån? En julklapp för 100 kronor som både mormor och lillasyster kan bli glada för?
Men jag ska köpa en julklapp till lillasyster, för hon är trots allt det bästa jag har. Både syster och bästa vän på samma gång. Bör man inte visa sin uppskattning då?

Igår på jobbet (just det vi skulle ju dra ett sträck över den dagen) så satt jag och snackade med en ny tjej på vår avdelning. Det visade sig att vi var nästan jämngamla. Helt appropå ingenting...

Den nya tjejen: Du ser ut som en sån som har gått eststisk linje...typ bild..

Jag: Haha! (såååå fel hon har tänker jag tyst för mig själv)

Den nya tjejen: Vaddådå?!

Jag: Jag läste samhälle.

Den nya tjejen: Men då gick ju du på Stagg?!

Jag: Visst.

Den nya tjejen: Men där gick det ju bara snobbar... och du ser verkligen inte ut som nån snobb!

Vad drar man för slutsats av den konversationen? Ingen egentligen. Tyckte bara att det var kul att höra att jag inte är någon snobb. För det är inte precis så att jag går runt och tror det... jag kör min stil och den gillar jag.
Och påtal om kläder och sånt, funderar starkt på att köpa mig ett par mörkblå converse... har ju dom rosaaktiga, men upptäckte häromdagen att jag har många blåa plagg i min garderob. Och converse funkar alltid. Så det ska jag titta efter när jag drar in till stan på fredag.

Dagens puss går till min lillasyster!

blä igen...

Det har varit en kass dag på jobbet. Systemet lade ner vid 15 och sen dess har vi gjort...ingenting...vettigt. Och jar har haft huvudvärk hela dagen så nu går jag och lägger mig för kvällen.

Idag ger jag ingen puss alls...

Tack och godnatt...

blä!

Idag är en sån dag som jag egentligen har velat tillbringa i sängen under mitt täcke. Men jag måste ju jobba. Hade föredragit att gå runt i mjukisar då. Men inte ens det går. Jag får ta på mig en klänning+kalasbyxor och sen får det vara bra så.

gingerbread cookie

Om man kan äta 25 pepparkakor utan att spy så har jag precis lyckats med det! :)

(kan vara den sötaste översättningen någonsinn!)


hello I'm calling from an electricity company...

Hohojaja...idag sålde jag ett elavtal in English. Grymt nervös var jag. Men det gick bra. Kunden var en riktigt trevlig amerikanare och vi pratade desperate housewives och sex and the city!

Sitter och äter just nu. Väldigt sent, jag vet. Men eftersom jag följer andra avenyn på svt24 så måste jag se det innan jag äter, för att hinna. Haha, det är fan tragiskt att jag följer den serien, men... mitt kanalutbud är väldigt smalt. Aja, köttbullar, pulvermos och gräddsås. Mums! Kötbullarna är från mormor :)

Har idag påbörjat min lilla kampanj om att Veronica ska skaffa en blogg. Hon flyttar till Huddinge om en och en halv vecka(!) så då föreslog jag att hon kunde börja blogga lite. Och hon lät inte helt främmande till den tanken, till min stora förtjusning! Jag ska erbjuda mig att visa henne hur man gör så kanske hon tillslut också hamnar i bloggträsket, men det är det enda rätta träsket om nån frågar mig.

Jag tänkte på två saker till, innan jag avslutar. Det första, det mest lättsamma... jag tänker skita i att diska innan jag går och lägger mig. Jag är så sjukt trött och pallar inte... tar det innan jobbet imorn. (intresseklubben antecknar...) 

Sen då det som inte alls känns bra. Jag vill inte nämna nåt namn, men en kille som jag träffade för några månader sen ska eventuellt komma hit på fredag. Eller jag vet.  Jag vet ingenting känns det som. Han sa att han ville komma hit och hälsa på. Han har flickvän sedan 2 veckor tillbaka. Men jag vill träffa honom. Och egentligen så spelar det ingen roll om jag skriver att jag faktiskt tycker att han är ett svin som beter sig som han gör mot mig, för han läser inte bloggar. Men även om jag tycker att han är ett svin så är han ett svin som jag tycker om.
Varför ska det vara så jävla svårt jämt?

Dagens puss går till mormor. Det finns inga godare köttbullar än hennes!

fan!

Skrev ett lååångt inlägg nyss. Och det försvann. Nu minns jag varför jag hade blogspot.com senast. Anyway, söndagen var bra. Nu är det måndag och jag måste sova.

Har insett att jag hade mer tid innan jag fick tillbaka min dator. Jag undar vad jag gjorde alla dessa timmar?
 
Eventuellt kommer det att ske en förändring angående julklapparna hos båda familjerna i år. Spännande! Gillar inte den hysterin som är nu...

Dagen puss går till Natasa som äntligen insett att hon behövs på vår julfest på jobbet!

blondie goes brownie


Ledig lördag. Har städat och fixat med sånt som jag inte hinner i veckorna. Skulle ju egentligen behövt tvätta oxå. Missar min tvätt-tid på söndag (imorn eftersom jag måste jobba). Segt att behöva vänta ytterliggare 10 dagar för att få en tid. Det är jättedåligt med tvätt-tider här, eller så är vi för många som delar på tvättstugan, sak samma!

Då kom jag på lösningen. Slår två flugor i en smäll, åker ut och umgås med lillasyster och tvättar på samma gång! Finemang. Så blev det. Sex and the city och pizza. Lovely! Och därimellan sprang jag och bytte maskiner. Hann tvätta allt jag ville. Jättebra!

För dom som inte vet, jag är brunett! Har varit det några veckor nu, men har inte hunnit fotografera det hela. Så här...tata! Jag skojar inte, jag lånade syrrans kamera och började klicka. Efter närmre 100 bilder på mig själv, men ingen som var bra, så körde jag uteslutningsmetoden. Alla som känner mig vet ju hur jag ser ut, det var ju bara frippan jag ville dokumentera.
Brunt känns mer höstigt helt enkelt, och det är jävligt snyggt, så jag är nöjd. Luggen växer dock som ogräs. Veronica ska få klippa den. Hon ska ju utbilda sig till frissör så det är bra att ha en frivillig försökskanin!



Dagens puss går till mamma, eftersom jag fått låna hennes bil och kör till jobbet imorn!

nyfiken i en strut

För några dagar sen hörde jag en intervju på P3. Den rätta radiokanalen förövrigt. Eftersom programmet var under den kaotiska halvtimme som jag alltid har mellan 11-11,30 innan jag har kommit iväg till jobbet uppfattade jag inte vem det var som blev intervjuad. Jag hörde ju givetvis att det var en kvinna. Och samtalsämnet kretsade mest kring hennes blogg. Som hon verkade ha blivit känd genom.
För en timme sen kollade jag upp detta. Och det visade sig att det var Katrin Schulman som blivit intervjuad. Jag sökte upp hennes blogg och började läsa. Och läste. Och läste. Och mitt i allt läsande så började jag undra vad det är för nåt som hon skriver om som gör att hon blir känd genom sin blogg och får ge ut en bok (en bloggsamling)... svaret...ja, hon skriver om ingenting. Det som vi alla "vanliga" människor som inte hänger på Stureplan kan associera (guud jag stavar alltid fel på detta ord!) till.Och det sjuka, jag skrattade hög för mig själv. Hon skriver på ett unerhållande sätt... www.stureplan.se sök sen på Katrin. Voila!

Jag ska oxå bli känd genom att blogga om ingenting och allting. Sen ska jag ge ut en bok. Det är ju den senaste flugan. Det är ju som en dagbok, fast en bloggbok. Det kan väl inte vara så svårt att bli känd genom sin blogg? Jag ska börja med att skicka ut ett massmail på jobbet och på så vis få många läsare. Sen kommer det bara rulla vidare. Jag kan lätt tänka mig att blogga som jobb. Få betalt för varje inlägg. Sjukt...
 Katrin's blogg ska iaf ligga med i min favoritmapp!

Dags att nana. Puss!


dagens puss

Idol slutade ju knasigt. Ut med Mattias, när Andreas egentligen skulle åkt för flera veckor sen! Finalen kommer gå i girl power tecken, för Amanda och Marie är ju grymma! Ascoola. Det spelar mig inte nån roll vem av de två flickorna som vinner.
Och här sitter jag och framför mina åsikter, jag har inte ens röstat! Vi brukade spara oss till finalen, jag och Sandra.

Sandra! Min Londonflicka! Var bara tvungen att ringa henne innan. Vi pratatade på som vanligt (och jag vågar inte ens tänka på min kommande mobilräkning...) Att höra hennes röst var helt galet. Jag saknar henne. Samma känsla infann sig då när Anna var i Venezuela och ringde mig första gången, vi hade inte pratat i telen på flera månader. Wow.  

Jag sitter och överväger om jag ska gå och lägga mig eller gå ut i köket och hämta lite chips? Risken är bara att jag blir sittandes vid datan med msn och min musik. Inte helt fel egentligen, men jag behöver samtidigt min skönhetssömn, för att vara utvilad imorn när jag har veckostädning och träning. Ska starta om datorn för att installera lite uppdateringar, får se om jag orkar vara vaken sen...

Dagens puss blir en slängkyss till Sandra. Vi ses i januari!


är egentligen brunett men idag känner jag mig blond

Är engentligen brunett, men idag känner jag mig blond.
Inflyttningsfesten hos Anna & Johanna. Om 2 veckor är jag tillbaka i Lund
igen. Då är det adventsfirande. Jiihoo!  :)

åh nej inte en till...!

Ytterliggare ett försök att skaffa mig en bliggblogg...och varför kommer det att funka just den här gången? Jag tröttnade på min förra blogg. Den var trist och jag behövde nåt nytt. Börja om från noll. Det är ju lätt värt ett försök, till...
Jag ser en liknelse i ett försök till ett fungerande förhållande. Antingen så lever man lycklig i alla dar, eller så tröttnar man och det tar slut. Ironiskt nog har jag haft flera bloggar än förhållanden...

Fredag, och jag har varit ledig. Är alltid ledig fredagar. Det är kanon, för fredagen är enligt mig den bästa dagen på veckan. Alla jobbar, jag är ledig, stan är tom på folk, allt är öppet till kl 18:00. Man mår bra på fredagar, för helgen börjar nästan. Är alltid ledig lördagar. Att vara ledig en lördag är fint. Lördag är ändå lördag. Oftast fest, men även mysiga filmkvällar. Jobbar smart nog varannan söndag, vilket innebär att varannan lördag kan man unna sig att gå ut utan att ha dåligt samvete dagen därpå. Söndagar är sega. Antingen så är det soffliggardagen eller "gå ut och gå långpromenader-dagen" i kombination med att äta hemmagjorda scones. Men på söndag blir det jobb.

Jag har träffat mormor & morfar idag. Vi åkte och köpte 2 blommor till mig, fikade i min lägenhet, fick skjuts till maxi, handlade, gick hem på 40 minuter och nu sitter jag här. Säsongens första pepparkaka åt jag tidigare idag. Man glömmer nästan hur gott det är!
Ikväll ska jag bara ta det lugnt, kolla på Idol, äta köttfärssås och spagetti och kanske slökolla på nån film. Bara vara helt enkelt.

puss

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0